Бял списък за гр. Пловдив

• 2 845 932
  • 13 757
  •   4
Отговори
# 13 680
Понеже съм го написала малко двусмислено в предишната ми публикация🤭, гинеколог жена ми трябва за мен. За дъщеря ми само детски ендокринолог заради ЩЖ.

# 13 681
Не разбрах защо търсиш платен преглед? Направление не може ли да вземеш?

# 13 682
Не мога да взема направление, а и ми е сравнително спешно.

# 13 683
Долче, ако те устройва да е мъж, ще ти пиша?

# 13 684
Avalon, пиши ми. До утре трябва да избера при кого, като ще преценявам според локацията и свободните часове.
За д-р Семра Халил мнения? Ходила съм при нея, но преди години.

# 13 685
Аз съм супер доволна от доцент Калева, в същия МЦ Палечка е и работи само с направления.
Относно вашия проблем, при мен е подобен и се оказа полип на матката. Но възможно най-скоро трябва да реша къде да отида да ми го отстранят. В Селена за здравно осигурени пациенти  струвало 900 лв. И още някакви изследвания били необходими, за един ден била процедурата и те изписвали. Някой правел ли е скоро хистероскопия, ако може отзиви и цени, ще съм благодарна.

# 13 686
Не искам да обобщавам и да слагам под общ знаменател, защото винаги има и изключения, но личният ми опит показва, че мъжете АГ са по-добри специалисти. Отношението е по-добро, компетенцията и т.н. Жените АГ често са били груби, дори вулгарни и невъзпитани. За кукувицата Ели Илиева вече сме писали достатъчно. В един град близо до Пловдив съм попадала на две подобни лекарки, че и по-зле.

# 13 687
Има и много внимателни жени.
Долче, сега се сетих за д-р Стоянова. Тъкмо ти е наблизо. Аз години наред ходех при нея, в  ДКЦ 1, но вече не работи там, в някакъв МЦ в Смирненски е. Много бях доволна, но ми идва далече.
https://superdoc.bg/lekar/ginka-stoyanova

# 13 688
Дева, в Тракия излиза кабинетът ѝ в линка. МЦ Медикус Тракия.

# 13 689
А, не съм отваряла, Кло. То ми е съвсем близо. Но като ми трябваше, преди 3-4 месеца, даваше МЦ в Смирненски. Не запомних името.

# 13 690
  • Пловдив
За АГ жена препоръчвам Д-р Михайлова.В супердок обаче първия възможен час е 10.01.Преди един месец платения преглед беше 50 лв.

# 13 691
Моят опит с мъже АГ е комшмарен. На феталната морфология при Борис Стоилов (не заслужава да се нарече доктор), ми каза, че щом съм прокървила в ранна седмица, детето не трябва да се ражда и как ще има проблеми несъвместими с живота, ще трябва късен аборт или просто ще си гледам “изрод”. Всяка бременна на първата си фетална съм сигурна, че не иска да чуе това.
За жена АГ препоръчвам д-р Яна Константинова и д-р Йоана Тачева. Едната ми следеше бременността (д-р Константинова), другата извърши спешно секцио и спаси мен и дъщеря ми, докато лекар мъж не искаше, защото беше в седми месец и “ще ми наруши репутацията, ако бебето умре”.

# 13 692
За АГ жена мога да препоръчам д-р Деница Краевска.

# 13 693
Явно моят късмет е такъв, но винаги съм била претупвана при прегледи от мъже гинеколози, с изключение само на д-р Даниел Ставрев. Един от тях даже бързаше да ме изпрати през вратата, защото му отнех цели 10 минути. И не знам защо, но винаги, когато мъж ми е взимал проба за цитонамазка, ме е боляло. За сметка на това, жените АГ винаги са били по-внимателни към мен.

За жена АГ препоръчвам д-р Елена Леви и д-р Красимира Чалова.

# 13 694
  • Пловдив
Моята препоръка за жена гинеколог е д-р Гогова в МЦ д-р Минев.
Полип махах в Селена през август.
За съжаление обявената цена не е окончателна. Имат си такса, ако желаеш да те изпишат в същия ден.

Общи условия

Активация на акаунт