Бял списък за гр. Пловдив

• 2 849 826
  • 13 764
  •   5
Отговори
# 165
  • Пловдив
mima горещо ти препоръчвам д-р Бачуров.Той следеше цялата ми бременност , на частно и той присъства на раждането .Платих за това.Няма да ти откаже със сигурност.Не отказа на моя близака без да я е  следял през бременността.Ще ти вземе пари и при двата случая /и да те следил и да не  /.
Запиши си час , носи си всички изследвания и документи и разговаряй с него раждането.

Имате ли впечатления за д-р Ренета Тончева педиатър ІІ ДКЦ?Ще съм благодарна ако споделите   bouquet!

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 22:08 от rrhh-Ани

# 166
За Окръжна ти препоръчвам Пелев. Аз съм при него и ще раждам при него- страшно съм доволна!

# 167
момичета кажете ми нещо повече за д-р Корсемов акошер-гинеколог newsm12

дали има добра апаратура е ще може ли да  помогне в моя случеи три аборта 1-втори мес. 2-пети мес.

3-пети мес. с диагноза НЕДОРАЗВИТА МАТКА може би 

# 168
Бих ти препоръчала д-р Даскалов за твоя случай.
Много съжалявам за случилото се, надявам се скоро да сбъднеш мечтата си Praynig Hug

# 169
Искам само да внеса допълнителна информация за д-р Теодор Мержданов, който от няколко месеца вече не работи в кабинет към ДКЦ "Кючук Париж" , а има свой собствен , на бул. Южен, в новооткрита сграда "Южен полъх" -  пъстроцветен представител на съвременното строителство. Работи със Здравна Каса , мобилният му номер е  същия 0887 447 384 и моля модераторът да впише промените , за да може повече жени да се възползват от професионализма му и лекуващото чувство за хумор. Всеки месец следи пациентките си на ехограф и изключително добре борави с апаратурата си, прави ранни и точни прогнози за пола и превръща всяко посещение в празник! В момента му поверявам и втората си бременност и го препоръчвам на всички настоящи и  бъдещи мамчета. Успех, момичета!

# 170
Имам добри впечатления от Д-р Мерджанов- професионалист  newsm10

# 171
Искам само да внеса допълнителна информация за д-р Теодор Мержданов, който от няколко месеца вече не работи в кабинет към ДКЦ "Кючук Париж" , а има свой собствен , на бул. Южен, в новооткрита сграда "Южен полъх" -  пъстроцветен представител на съвременното строителство. Работи със Здравна Каса , мобилният му номер е  същия 0887 447 384 и моля модераторът да впише промените , за да може повече жени да се възползват от професионализма му и лекуващото чувство за хумор. Всеки месец следи пациентките си на ехограф и изключително добре борави с апаратурата си, прави ранни и точни прогнози за пола и превръща всяко посещение в празник! В момента му поверявам и втората си бременност и го препоръчвам на всички настоящи и  бъдещи мамчета. Успех, момичета!

Peace Peace Peace Peace Peace Съгласна съм с написаното от Фло.Страхотен е!

# 172
Здравейте мили момичета welcomeдано днешния ден ви донесе много позитивни емоции

аз се включвам да ви кажа че утре имам записан час за др.Корсемов в Пловдив  smile3543

ще се радвам да ми стискате палци Big Ups

# 173
Дано ти помогне и останеш доволна, пиши после как е минало. Peace

# 174
Здравейте мили момичета welcomeдано днешния ден ви донесе много позитивни емоции

аз се включвам да ви кажа че утре имам записан час за др.Корсемов в Пловдив  smile3543

ще се радвам да ми стискате палци Big Ups
Аз ти го препоръчах, естествено желая УСПЕХ и не само на прегледа, а и в бъдеще  newsm10

# 175
задължително ще ви пиша но да ви призная че малко ме е страх cry

вече нямам вяра на доктори но това ще е само мнение  newsm26

# 176
Здравейте момичета-кокичета

Вчера бях при д-р Корсемов в Пловдив каза ми че матката ми е НОРМАЛНА  ТОВА МНОГО МЕ УСПОКОЙ но каза и че яйчниците са ми кистозни  незнам какво значи това

Радвам се това мнение опроверга думите на онази докторка
Знаете ли какво ми каза тя че матката ми била недоразвита  и че до 7-8 пъти така да ги раждам в малък месец и щяло все някога да стане  Rage та това си е живо мъчение тя като жена не го ли знае та ми наговори тези неща незнам

Но аз ще търся и други мнения по въпроса

Приятен слънчев и безпроблемен ден на всички форумки

# 177
И аз те съветвам да потърсиш друго мнение.
Невъзможността да се износи плод е сериозен проблем, ако не се открие причината - а поликистозните яйчници нямат отношение към това, по-скоро към забременяването.
Пак казвам - консултирай се с д-р Даскалов.
Успех!

# 178
консултирай се с д-р Даскалов.
Успех!
Peace

# 179
Здравейте момичета-кокичета

Вчера бях при д-р Корсемов в Пловдив ..........

Приятен слънчев и безпроблемен ден на всички форумки

Корсемов е един от най-добрите ехографисти. Щом така е казал, значи е верно. Peace МОже за твое успокоение да отидеш при още някой, ама да не ти каже трето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт