Бял списък за гр. Пловдив

• 2 942 775
  • 14 161
  •   6
Отговори
# 1 995
  • Пловдив
Doni M,ендокринолог ми трябва за преглед на щитовидната жлеза.Имам съмнения,че не функционира правилно,най-вече го забелязвам от това,че не мога да отслабна.Свалям кг и след като спра дадено ограничение или диета и след 1-2 седмици каквото съм свалила съм си го качила пак.

# 1 996
  • Пловдив
bebs_ , моят опит е при ендокринолог, който ми помогна да вкарам хормоните в норма, с хипотиреодит съм, мисед аборт. Ходя при Начев от Майчин дом-София.

# 1 997
  • до едно тепе
bebs_ да не те отчайвам ама това може и да не е само от щитовидната.
Аз съм ходила при д-р Ботушанов.На мен ми назначи адекватно лечение и резултата не закъсня много Peace

# 1 998
  • в сърцата на децата <3
Благодаря на всички, които ми писаха! Имам още малко време да се почудя де  Embarassed другата седмица ще ми идва, после докато ми мине... те още 2  седмици отлетели  Crazy Все гледам да се скатая  - ей така минаха 5 години.. тоя месец, другия месец, айде да не е сега по празниците, ама то сега няма пари..  Tired Тоя път няма отлагане. Като гледам май няма лекар от който абсолютно всички да са доволни, така че ще стрелям пък каквото се улучи  Blush Нали не мога да съм такъв карък, че пак да улуча най-кофти доктора?  #Crazy

# 1 999
Бихте ли ми дали съвет при кой доктор да отида да ми вземат изследвания за хламидии! Благодаря!
Освен д-ра, който назначава лечението, ако резултата е +, много важна е и лабораторията. Специално за хламидия, микоплазми и уреаплазми и аз препоръчвам Геника.

# 2 000
Така нека лекарите по образна диагностика да си вършат работата,и да не изземват функциите на специалистите в тази област, да не се правят на богове, каквито не са  и винаги да се съмняват в диагнозата, защото тя не винаги е лесна. Да се съветват с колеги с по- голям опит. Аз говоря точно като такъв, само тази година имам 5 случая, които ако бяха консултирани със специалисти щяха да бъдат диагностицирани навреме и последствията за пациентите, щяха да бъдат много по-малки.

# 2 001
Вивид, това е "Бял списък", спамите темата излишно.
Прехвърлете си спора на лични например...
Това не е личен спор. Едно е да препоръчваш лекар като пациент в тази тема, друго е да се дикизираш като такъв за да си правиш реклама.

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 08:05 от vivid

# 2 002
  • Пловдив
Doni M нямам възможност сега да ходя до София.

pospalancho къде се намира този лекар,и колко взима без направление?

# 2 003
Мерси,момичета,още днес звъннах в Медикус Алфа за час при Даскалов,но ми казаха да се обдя пак в понеделник за час. А да ми кажете само ориентировъчно колко при да приготвя и за прегледа и за изследването!? Hug

# 2 004
  • Карлово/ Пловдив
Вивид, това е "Бял списък", спамите темата излишно.
Прехвърлете си спора на лични например...
Това не е личен спор. Едно е да препоръчваш лекар като пациент в тази тема, друго е да се дикизираш като такъв за да си правиш реклама.

Ти май просто не си наясно с много неща,5 пъти ти казах,че съм по-млад от двамата лекари,пет пъти ти казах,че ги познавам като колеги и пет пъти ти казах,че се казвам по друг начин и май ще трябва да ми купиш нещо,че незнайно как ми стана дали кръстник/дали кръстница!
Мое право е да препоръчвам колеги за които качествата им са ми известни,мое право е да споделям и мнение за колеги,доста лекари познавам както в Пловдив така и на други места и мога да твърдя кой става и кой не.Така,че аз не съм се дигизирал в никакъв случай и още повече,че ти казах,че съм друг човек.Но явно ти не разбираш от дума и се опитваш да търсиш под вола теле.Не мисля,че има какво да ти кажа,не мисля,че тук е мястото да се разрешават споровете,ако двамата лекари бяха зле,то все някой щеще да ги напише в черния списък,а до момента никой не го е направил,а още повече ако прочетеш темата има доста добри отзиви за тях.Съжалявам,ама това е самата истина,а и от истината боли.
Нека темата да си продължи по същество!

# 2 005
  • до едно тепе
 Извинявам се,че тук го пиша но bebs_ ще си разчистиш ли малко кутията да ти пратя на ЛС координатите

# 2 006
  • Карлово/ Пловдив
Така нека лекарите по образна диагностика да си вършат работата,и да не изземват функциите на специалистите в тази област, да не се правят на богове, каквито не са  и винаги да се съмняват в диагнозата, защото тя не винаги е лесна. Да се съветват с колеги с по- голям опит. Аз говоря точно като такъв, само тази година имам 5 случая, които ако бяха консултирани със специалисти щяха да бъдат диагностицирани навреме и последствията за пациентите, щяха да бъдат много по-малки.

Колегите от образната диагностика работят това което са учили и което им позволява специалността,а тя им позволява да работят мамология тъй като те изучават цял модул образна и клинична мамология по време на специализацията си.Те не се правят на богове и когато имат съмнения относно диагноза винаги са консултирали пациентите с други специалисти,особено за оперативното лечение.Държа да кажа,че си вършват перфектно работата.Когато станеш специалист в дадената сфера може да даваш компетенции.Не знам ти какъв специалист си,но нали знаеш,че дали има нужда от консултация или не се преценява от съответния лекар специалист.
Нямах намерение,да продължавам спора,но видях,че си писал това,а днес не го видях -
Пак казвам нека темата продължи по същество.Нямам намерение да споря с никого.

# 2 007
Мерси,момичета,още днес звъннах в Медикус Алфа за час при Даскалов,но ми казаха да се обдя пак в понеделник за час. А да ми кажете само ориентировъчно колко при да приготвя и за прегледа и за изследването!? Hug
ето линк с цените на Геника:

http://www.genicalab.com/prices.php

За Даскалов зависи дали само ще ти вземе пробата или и ехограф, но питай за цените на регистратурата, защото скоро не съм ходила. Върти ми се нещо от рода на 55 лв. за преглед и ехограф.

# 2 008
ето линк с цените на Геника:

http://www.genicalab.com/prices.php

За Даскалов зависи дали само ще ти вземе пробата или и ехограф, но питай за цените на регистратурата, защото скоро не съм ходила. Върти ми се нещо от рода на 55 лв. за преглед и ехограф.

Мерси! Hug Завъртя ми се главата от цифри Crazy То има няколко вида изследвания за хламидии- не знам какво да гледам,ама ще си приготвя 100кинта Crazy

# 2 009
  • Пловдив
Преглед с ехограф при Даскалов е 55 лв.

Общи условия

Активация на акаунт