Бял списък за гр. Пловдив

• 2 942 988
  • 14 161
  •   6
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Здравейте, не знам дали мястото е тук, но имам едно питане. Искам информация за Д-р Г. Тотев от Медлайн. Не го намерих в Черния спикък, което е добре - надявам се. Засякох името му на няколко пъти в нета от мами които са доволни. До колкото разбрах работи и с касата. Търся по пресни впечатления за него, става ли за водене на ЖК и обръща ли внимание на бъдещите мами. Приемам всякакви мнения.
Аз ходих при д-р Тотев последния си триместър от бременността , доволна съм от него.Имам и позната която също беше при него и тя е доволна от него. Да работи с ЗК.

# 1 981
Благодаря за бързия отговор  Hug
А като специалист бива ли го. ... в смисъл такъв, че имам едно мъртво раждане скро и ме се иска след време да ме наблюдава някой който наистина си разбира от работата и ще вникне най-вече във проблема ... а не отгоре от горе.

# 1 982
  • Пловдив
Аз ходих на частно при друг и не разчитах много на д-р Тотев, т.е. по здравна каса при него за иследвания и прегледите всеки месец. Нека някой друг да се включи който е по запознат с работата му. Успех ти пожелавам.  Hug

# 1 983
  • Карлово/ Пловдив
А бе приятел (docsi), като ти следя публикациите, ми се струва, че си един от цитираните от теб, доктори. Много некоректно. Реклама не се преви по този начин. Хората искат собствени впечатления, а не самореклама!!! В профила ти пише, че си мъж, много итересно, кога са ти преглеждали гърдите, та имаш впечатления от тях!!! Мога да позная и кой- лекар се крие под този псевдоним(docsi) - д-р Алтай Косев!!!

Приятелю искам да ти кажа,че си в голяма грешка,не съм нито един от цитираните лекари,освен това държа да ти кажа,че тези лекари ги познавам лично и имам много повече наблюдения от теб върху работата им и мога да твърдя,че наистина са добри специалисти,а освен това смея да ти кажа,че имат отлични знания в специалността която практикуват.В Пловдив има и други специалисти които познавам лично и мога да ти кажа впечатления от работата им.Не мисля,че е нещо некоректно да споделиш имената на два наистина добри специалиста.Държа и да ти кажа,че аз съм доста по млад от тях и съм избрал техния път на реализация - така,че без да ме познаваш,ако обичаш недей да коментираш!Нещо май са ти твън в очите добри специалисти като тях.Ама ти сигурно хал хабер си нямаш и от медицина.
Хайде желая ти здраве и не мисля,че тук е мястото за спорове!

# 1 984
Добре е, че имаш лични впечатления, най-вероятно като лекар,но не пиши че си се преглеждал при тях, защото по профил си мъж и се получава много комично. Това е форум за лични впечатления от пациенти, а не за реклама. Толкова педантично ги рекламираш, не само в тази тема, че все пак ми се струва, че си един от тези лекари.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 14:20 от vivid

# 1 985
Бихте ли ми дали съвет при кой доктор да отида да ми вземат изследвания за хламидии! Благодаря!

# 1 986
  • Карлово/ Пловдив
Добре е, че имаш лични впечатления, най-вероятно като лекар,но не пиши че си се преглеждал при тях, защото по профил си мъж и се получава много комично. Това е форум за лични впечатления от пациенти, а не за реклама. Толкова педантично ги рекламираш, не само в тази тема, че все пак ми се струва, че си един от тези лекари.

Личните ми впечатления са точно като техен колега,аз съм доста по-млад от тях.Но все пак мога да преценя кой лекар е добър и кой не е - и затова и съм ги препоръчал,защото пациентите са им доволни и ги търсят.Това е форум за лични впечатления както от пациенти,така и от хора в сферата на медицината.Не мисля,че правя реклама на някого,ако искат да отидат и да видят и ще се уверят,че нещата стоят така както съм го описал.И е мое право да споделя това което мисля и пак ти казвам не съм никой от тези лекари.

# 1 987
  • Пловдив
Трябва ми съвет за добър ендокринолог за Пловдив.Какво мислите за тези две лекарки,чували ли сте нещо за тях.?
доц.д-р Стефка Владева- МБАЛ "Каспела"

д-р Елена Батаклиева-ДКЦ1-Понеделник пазара

Може да ми препоръчате и други лекари,но да са добри.Ако може ми кажете и тези двете лекарки колко взимат на часно?

# 1 988
  • Пловдив
snow_angel, аз също препоръчвам д-р Даскалов  Peace Много съм доволна от него.
F.a.t.e., аз в момента ходя на ЖК при Тотев и съм много доволна. Само, че аз го посещавам в Димед в Тракия. Общо взето си ми пуска изследвания всеки месец, мери кръвно, гледа ме на ехограф и не ме претупва или нещо подобно. НО аз също си имам проблеми (предишен мисед аборт, терапия с инжекции всеки ден, проблем с щитовидната жлеза) и затова ходя и при Даскалов. Мисля, че Тотев е за безпроблемна бременност или както е в моя случай освен него да те проследява и някой друг, който има по-голям опит с проблемна бременност.
sparkling eyes, хламидии+микоплазми+уреаплазми аз правих при Даскалов - той ми взе секрет, който занесох в Геника  Peace
bebs_, за какъв проблем ти трябва ендокринолог? Аз на читав не попаднах в Пловдив и се такъркам до София като се наложи  Tired Недоволна съм от Орбецова, Нончев-син, Костова в ДКЦ-то в Кичука.

# 1 989
доц.Владева беше лекуваща на баща ми в Каспела, по повод диабет. Добро отношение, адекватно лечение, не му спести необходимите изследвания.
Ако ти е необходима по друг повод не мога да ти дам мнение обаче.
При нужда от ендокринолог за полови хормони, щитовидна жлеза, можеш да се обърнеш към доц.Орбецова. Нямам координати обаче. Можеш да провериш или питаш в Проблемно забременяване. Лично аз съм ходила няколко пъти за споменатите неща и винаги ме е приемала, а дори и 1 лв не е искала, нито направление. Беше много мила, но пък то и нашия случай беше бая завъртян, та човечна беше много.

# 1 990
А какви са ти личните впечатления за болните, на които правейки се на мамолози и не насочени на време при истински специалисти ги забавят със сериозни диагнози, като рак на гърдата. Такъв случай има точно на жена оперирана преди 3 дни с напреднал стадий на рак на гърдата с метастази във всички лимфни възли. Същата е правила мамография през април месец при д-р Алтай Косев. Туморът си го е имало и тогава, но той нали е специалист, как не го е открил. Ако беше изпратил жената при истинските специалисти, които не пишат по форумите, а работят през това време, нямаше жената да е в такъв стадий. Има и други случаи, но как да ги разберат като те са само едни рентгенолози, нямат връзка с клиниките, за да си видят точните диагнози, а болните не се връщат да им покажат, че са сгрешили. Призовавам ги да не се свинят да изпращат пациентите при утвърдилите се специалисти с опит и да се опитват сами да лекуват и да поставят диагнози, защото това е в ущръб на пациентите.

# 1 991
snow_angel препоръчвам ти д-р Жорж Пелев, той е завеждащ на Окръжна болница и е много добър специалист.

# 1 992
  • Карлово/ Пловдив
А какви са ти личните впечатления за болните, на които правейки се на мамолози и не насочени на време при истински специалисти ги забавят със сериозни диагнози, като рак на гърдата. Такъв случай има точно на жена оперирана преди 3 дни с напреднал стадий на рак на гърдата с метастази във всички лимфни възли. Същата е правила мамография през април месец при д-р Алтай Косев. Туморът си го е имало и тогава, но той нали е специалист, как не го е открил. Ако беше изпратил жената при истинските специалисти, които не пишат по форумите, а работят през това време, нямаше жената да е в такъв стадий. Има и други случаи, но как да ги разберат като те са само едни рентгенолози, нямат връзка с клиниките, за да си видят точните диагнози, а болните не се връщат да им покажат, че са сгрешили. Призовавам ги да не се свинят да изпращат пациентите при утвърдилите се специалисти с опит и да се опитват сами да лекуват и да поставят диагнози, защото това е в ущръб на пациентите.

Искам само да ти кажа,че те не се правят на мамолози и че в сферата на мамологията работят специалисти от специалност образна диагностика - които изучават мамологията,специалисти от хирургия и онкология.Така,че в случая специалистите по образна диагностика си работят мамологията по право,ако искат да я работят разбира се,а ако не искат те си решават.Също държа да ти кажа,че това е тема за бял списък,а не за черния - като имаш нещо против колегата изтипосай го в черния списък,може би ти не разбираш от медицина за да ми говориш какво би открил и какво не бил открил колегата.Нали знаеш,че в изследванията като цяло има и добри черти но има и недостатъци на различни методи - не може по един случай да определяш кой е добър специалист и кой не е.А и не знам дали знаеш,но масово хората са доволни от тези специалисти и други в Пловдив които работят в тази сфера.Държа да ти кажа,че не се казвам Алтай Косев,държа да ти кажа също,че без да ме познаваш,не може да ме оприличаваш с този или онзи.Казах ти,че аз съм тръгнал по техния път и смело мога да ти кажа,че и за двамата лекари,че и за други имам лични наблюдения,държа също да ти кажа,че доста по-добре ги познавам от теб и смея да твърдя,че нападките срещу мен като човек нямащ нищо общо т.е не се казвам така както ти си мислиш и към колегите които са с доста опит са смешни и несъсъстоятелни.Смело мога да ти кажа,че колегите си вършат работата и не пишат по интернет.А аз какво ще правя и кога ще го правя и къде ще пиша и къде не - мисля,че не ти ги определяш нещата.Както ти казах рентгенолозите - т.е образна диагностика изучават мамологията и си я работят и много от добрите мамолози са точно с тази специалност,в сферата на мамологията работят и специалисти по хирургия и онкология - като за хирурзите е хирургичното лечение главно.Така,че всеки работи това за което е учил и което му позволява професионалната квалифиция.Но след като те сложат диагнозата и пациентката е за операция се насочва към хирург задължително.Всички колеги имат връзки с клиниките и е ясно за какво иде реч.Те не се опитват сами да лекуват - слагат си точни диагнози,освен това може да провежда консервативно лечение и да правят куп изследвания които са от компетенцията на специалността,е вече операциите са за хирурзите.
Нека да не разваляме темата с безпредметни спорове.И не на последно място няма безгрешни хора,а както знаеш и най-добрите специалисти може да сбъркат.Освен това са бил свидетел когато пациенти с съмнения за нещо са били насочвани към специалисти и клиники за доуточняване и прочие.Така,че за това няма как да си изкривя душата.

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 19:48 от docsi

# 1 993
  • Fort Worth, TX
Днес по тв гостува водещ турски хирург- мамолог.Неговото мнение е, че рака на гърдата е лечим почти на 100% при ранно откриване.Профилактика му е майката.Другото което казае, че в тяхната клиника идват много жени от Бг със грешни диагнози и забавени в лечението.Гостуваше жена преборилаа рака, а в началото на нея някъв лекар и казал да чакат 6 месеца.Тя е имала късмет да се излекува.

# 1 994
  • София / Пловдив
Вивид, това е "Бял списък", спамите темата излишно.
Прехвърлете си спора на лични например...

snow_angel препоръчвам ти д-р Жорж Пелев, той е завеждащ на Окръжна болница и е много добър специалист.

Peace И аз съм за Пелев, с две ръце даже!

Общи условия

Активация на акаунт