Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 738
  • 13 814
  •   2
Отговори
# 2 190
Момичета, моя приятелка спешно има  нужда от детски гинеколог. Каса е се за детенце на 3 години. Моля, ако някой може да помогне. Явно е много наложително и тя е силно обезпокоена.
Предварително благодаря!  bouquet
Да потърси Д-р Йончева. Кабинета се намира на ул. Иван Вазов малко след фотото срещу първа градска болница. Има табела. Успех!

# 2 191
renatka, благодаря ти много от мое и нейно име. Макар и късния час тя очаква информацията с нетърпение. Вече предадох координатите.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 2 192
renatka, благодаря ти много от мое и нейно име. Макар и късния час тя очаква информацията с нетърпение. Вече предадох координатите.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Радвам се ,че помогнах Simple Smileето и точни координати ул. Иван Вазов №78, тел.032/ 627140.

# 2 193
# 2 194
И аз не намерих друг детски гинеколог освен Йончева,кога издирвах такъв.

# 2 195
Атмаджова и Димитрова са другите имена, но аз от тях нямам лични впечатления.
За Йончева съм със смесено мнение, но тук е бял списък и няма да товаря темата.

# 2 196

а тя в Бг ли е вече?  newsm78

# 2 197
Благодаря ви много за отзивчивостта.  bouquet
Хубава вечер, здраве и късмет! Peace

# 2 198

а тя в Бг ли е вече?  newsm78

Не знам, само тези срещнах като имена когато ми се наложи за моята дъщеря да търся. Възможно е да не е в БГ. Не съм запозната с това. Ходихме при д-р Йончева.

# 2 199
много спешно ми трябва някаква информация относно плеврален излив.баба ми беше в хирургиите преди 2 седмици и и изтеглиха около 2 литра вода,но не казаха каква е причината за появата.само знаем че не е от сърцето.но днес беше на рентген и отново е пълна с вода.много съм притеснена,боли я в областта около корема.а никак не ни се иска да се връща там.отношението беше меко казано отвратително.а интервенцията,която и направиха болезнена и дори не можеше да стой седнала,хамоли да става.моля ви препоръчайте ни специалист към който да се обърнем.

# 2 200
Трябва ми дерматолог, имащ опит с деца. Не се сещам за нито един. Да препоръчате някой?

# 2 201
Трябва ми дерматолог, имащ опит с деца. Не се сещам за нито един. Да препоръчате някой?
Преди страница, две се коментираше детски дерматолог.

# 2 202
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър специалист по Фетална Морфология в Пловдив?
Благодаря

# 2 203
Здравейте,бихте ли ми препоръчали добър специалист по Фетална Морфология в Пловдив?
Благодаря
Д-р Васил Даскалов, Медикус алфа Peace

# 2 204
Благодаря
Доц д-р Мария Малинова,работи в АГ "Селена "и в УМБАЛ "Св. Георги".Но в момента е в опуск до 6 февруари.

Общи условия

Активация на акаунт