Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 510
  • 13 790
  •   6
Отговори
# 2 490
Да ми препоръчате някой от АГ-та от МЦ "Кючук Париж" или наоколо за регулярни профилактични прегледи и да работи със ЗК.

Д-р Мерджанов, работи в МЦ Южен Полъх  Heart Eyes

http://teodormerdjanov.info/

# 2 491
  • Пловдив
Дали има свестен гинеколог(жена) в Тракия Rolling Eyes
Много съм доволна от д-р Тотев, работи със ЗК в търговски център Сани, за жена не знам.

А аз изобщо не съм доволна. Преди постоянно си хосех при него. Сега до ноември беше все същия прекрасен лекар и изведнъж взе през пръсти да я кара. Даже и мъжът ми му направи впечатление. При положение, че бях рискова бременност последно ме гледа на ехограф в 4 месец!!! Нито веднъж не предложи да ме прегледа - добре, че ходех на частно и не разчитах на него. Освен това нито един мануален преглед за цяла бременност! Ама нито един - дори и при записването. Как щеше да разбере, че в 5 месец получих разкритие?!?! Добре, че ходех на частно. Аз му казвам, че имам болки, а той  - пий но шпа. Болките се оказаха от запек. Добре, че ходех на частно! Никога повече не бих отишла при него. Мама, с която раждах се оплака от абсолютно същото. Моя приятелка също е с такива оплаквания, но вече е в 8 месец и няма за кога да го сменя.

# 2 492
Да ми препоръчате някой от АГ-та от МЦ "Кючук Париж" или наоколо за регулярни профилактични прегледи и да работи със ЗК.

Д-р Т. Стаменов. Спокоен и любезен, но понякога забравя за ехографа, ама напомняй. Wink

# 2 493
Благодаря за отговорите  Hug

Гертруда, д-р Стаменов в МЦ ли работи, защото в сайта им има само двама АГ-та и той не е сред тях?

# 2 494
  • Пловдив
Doni, не можеш да си представиш колко малко лекари извършват мануални прегледи по време на бременност, ей така рутинно без да имаш оплаквания.
Късмет си извадила не с това че си ходела на частно, а че си попаднала на адекватен гинеколог!

# 2 495
Благодаря за отговорите  Hug

Гертруда, д-р Стаменов в МЦ ли работи, защото в сайта им има само двама АГ-та и той не е сред тях?

Да, пак в МЦ, но отстрани входа, не през главния.

# 2 496
  • Пловдив
miraluba, аз не го казах в смисъл, че държа всеки път да ме бърка и да ме гледа на ехограф, ама поне малко от малко... Реално по ЗК се включва в ЖК мануален преглед и мисля даже цитонамазка веднъж, ама и такова не ми е направил... Поне нещата, които ти се полагат да си прави. Как ми пишеше всеки път на амбулаторните листове обиколка на корема и честота на детските тонове още се чудя, защото това е неверна информация - нито ме е мерил, нито тонове е слушал. Naughty

# 2 497
Здравей те скъпи мами имам една молба към вас бременна съм в края на 6 месец и не съм много на ясно кога и как да си избера педиатър, за предпочитане е той да е някаде в Кършияка така че моля за инфо относно педиатрите в този квартал. А също така ако може да споделите как стоят нещата относно раждането с избран екип- колко трябва да отделя за докторката при която ще раждам.Много се извинявам ако това не е за тук но имам нужда от информация и незная къде другаде да попитам.Благодаря ви предварително. Blush

# 2 498

Д-р Мерджанов, работи в МЦ Южен Полъх  Heart Eyes

http://teodormerdjanov.info/

Още един глас за д-р Мерджанов.

# 2 499
Здравейте,

Бих искала да ви помоля да ми препоръчате добър кардиолог, който работи със ЗК. Бременна съм в края на 7ия месец и правя някакви силни и дълготрайни сърцебиения. АГ-то ме посъветва непременно да ида при специалист, за да се види има ли някакво заболяване на сърцето или не. Все пак раждане ме чака и всичко трябва да бъде предварително проучено. Благодаря ви предварително!

# 2 500
Имам много спешно питане относно стоматолог Sick
Моята стоматоложка е извън БГ в момента, а не съм ходила при никой друг от много време насам...От типа хора съм, дето като чуят думата "зъболекар" и припадат само от мисълта за това...Търся добър специалист (защото зъбът е проблемен и иска сериозна работа), който да работи внимателно и с упойка. Цената няма значение, нито местоположението.

# 2 501
  • Пловдив
Имам много спешно питане относно стоматолог Sick
Моята стоматоложка е извън БГ в момента, а не съм ходила при никой друг от много време насам...От типа хора съм, дето като чуят думата "зъболекар" и припадат само от мисълта за това...Търся добър специалист (защото зъбът е проблемен и иска сериозна работа), който да работи внимателно и с упойка. Цената няма значение, нито местоположението.

Ходя при този http://zahmanov.com/about/ .Много съм доволна-работи качествено и внимателно, но и скъпичко

# 2 502
А как стои въпросът със запазване на час - много ли се чака, или може от днес за утре, примерно?

# 2 503
  • Пловдив
.:.Stef.:., аз мога да препоръчам Нина Чавдарова. Кабинетът й се намира в една пресечка между хотел Марица и Новотела. Преди имах фобия от зъболекар. Години не бях ходила, а преди това само с упойки. Тази жена е изключително мила и приятна и успя да ми помогне да ходя на зъболекар без страх! Цените й са повече от нормални. 6 месеца ми лекуваше гранолом и ми взе 70 лв. Ходех по два пъти в седмицата. Ако искаш координати пиши.

# 2 504
Дони - прати ми на ЛС, благодаря ти много Hug
Анели - забравих да питам, д-р Захманов работи ли с Касата?

Общи условия

Активация на акаунт