Бял списък за гр. Пловдив

• 2 789 453
  • 13 490
  •   3
Отговори
# 2 700
Molq daite mneniq za doktor Dimitrina Grueva

# 2 701
Мами,спешно ми трябва добър детски кожен лекар в Пловдив,може ли да ми препоръчате?
Сигурно сте коментирали,но в момента нямам възможност да чета назад.
Благодаря

# 2 702
Мами,спешно ми трябва добър детски кожен лекар в Пловдив,може ли да ми препоръчате?
Благодаря

д-р Петкова в кожен диспансер

# 2 703
  • Пловдив
Благодаря

д-р Петкова в кожен диспансер

д-р Милена Петкова ли имаш предвид?

Лека й пръст... Flowers Rose Flowers Rose

Скръбно съобщение

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 16:52 от *Бенджи*

# 2 704
Не и знам малкото име.Съжалявам, ако е истина. Аз преди 5г мисля и бях пациент. Не съм в течение от тогава. Препоръчаха ми я. Беше младичка.../дано не е същата/

# 2 705
Търся детски ортопед за 2 годишно си момиченце стъпва с лявото краче леко навътре ,а и нямаме все още ясно изразен свод .

Не сме от Пловдив  и в момента събирам мнения за лекари по възможност  да работят със ЗК в нашия град просто няма такъв лекар с акъла си от Хасково сме ако това е важно. newsm78

Интересуваме мнения и за д-р Владимир Ставрев ...

Ако има доктори ,които са добри специалисти в детската ортопедия готова съм и на частен преглед стига да ни е от помощ   Peace

# 2 706
# 2 707

Стига де, достатъчно тъпо ми стана, когато не догледах, а сега очите ли ще ми вадите  Laughing

# 2 708
Здравейте момичета, търся добър педиатър в Кичук Париж. Искам да сменя този на сина ми, а сега и за бебето ще ми трябва   bouquet

# 2 709
Момичета, може ли някой да даде мнение за д-р Христамян.
Трябва да ми се направи колпоскопия и съм се спряла на него за сега.
С направление работи ли или ако е на частно какви са му цените?

# 2 710
Момичета, може ли някой да даде мнение за д-р Христамян.
Трябва да ми се направи колпоскопия и съм се спряла на него за сега.
С направление работи ли или ако е на частно какви са му цените?

newsm10 Ходя при него.Прегледа му е цито+колпоскоп= 40лв(или 50 не помня точно,че зависи дали ти си носиш сама цитото за изследване)

# 2 711
sparkling eyes

Какво е работното му време в частния кабинет?

# 2 712
sparkling eyes

Какво е работното му време в частния кабинет?

След 16часа (че преди това е Онкологията) имало е пъти,в които съм имала час в примерно 19ч,а съм влизала в 8 без нещо Crazy МНого жени ходят при него.

# 2 713
Знам,че е коментирано назад в темите,но нещо не намирам точното инфо-имам една бенка на гърба,която рязко порастна,а и се намира на място дето е постоянно притисната и закачана/точно на закопчалката на сутиена/ и търся съвет при кой да ида да я погледне и евентуално-махне.Мисля,спрягахте д-р Балева,та ако може някой да ми даде актуални нейни координати и инфо дали приема по ЗК или работи само на частно/и ако може цени на частен прием/.

# 2 714
  • о`майна лунна нощ е
Скоро махаха на шефа ми такава бенка, но на крака. Ходи в хирургиите, рязаха, шиха, сваляха конци после ... В момента е в отпуска и ми е малко трудна комуникацията с него. Ако успея да се свържа, ще разпитам точно при кого беше и за координати на лекаря.

Общи условия

Активация на акаунт