Бял списък за гр. Пловдив

• 2 852 637
  • 13 777
  •   13
Отговори
# 2 730
Относно логопедите, в Пловдив не знам дали има специалисти, които се занимават с толкова малки деца. Имам близко дете, което на 3г и 6 м говори напълно по бебешки - със срички и негови кратки заменки на думите. Посетиха една от най-известните логопедки в града и им каза да дойдат след една година, за да започнат  работят върху звуковете, ако има нужда. А детето наистина не може да комуникира с връстници, с госпожите.
В София масово започват посещения при логопед преди 2г. Като не знам дали и това е толкова правилно, защото игрите за развитие на моториката са известни на всяка майка и тя несъмнено ги прилага на детето си.
Честно казано не знам прогресът между 2 и 3 г до колко се дължи на естественото развитие или на логопедична намеса.

# 2 731
  • Пловдив
Привет момичета  Grinning

Отправям питането си в тази тема за да не отварям нова. Бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог в Пловдив.

Бях се спряла на Доц.  Н. Кръстев шев на съответното отделение в УМБАЛ Св. Георги, защото прочетох положителни отзвуци за него, оказа се обаче, че вече не работи там.

Аз ходя при д-р Дафина Ганева в Първа градска поликлиника - до Понеделник пазара и съм много доволна. Обаче се чака по 2-3 месеца.

# 2 732
  • Kопенхаген

Отправям питането си в тази тема за да не отварям нова. Бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог в Пловдив.

Бях се спряла на Доц.  Н. Кръстев шев на съответното отделение в УМБАЛ Св. Георги, защото прочетох положителни отзвуци за него, оказа се обаче, че вече не работи там.

ЗлаВещица, за съжаление не разполагам с толкова време в БГ, но ти благодаря за препоръката   bouquet

Аз ходя при д-р Дафина Ганева в Първа градска поликлиника - до Понеделник пазара и съм много доволна. Обаче се чака по 2-3 месеца.

# 2 733
  • Пловдив
Не очаквам сложни изречения, но всичко, което казва е  - мама, баба, тати, кака, Калина, дай, гедай /гледай/, чао

Дори "вода" не казва, а си е измислила един жест, с който я иска
Да, разбира всичко, но според мен това са твърде малко думи - при цялото говорене, повтаряне, опити да я научим на животни, предмети, части от тялото....

Както и да е - запазих час в центъра  Praynig дано всичко е наред, най-малкото за мое успокоение

И аз мисля, че нямаш повод за притеснение.Моето дете ходеше на ясли , но въпреки всичко знаеше няколко думи, докато изведнъж отвори уста ( това някъде на две и половина)  и започна с изреченията.Буквално това стана за една нощ , явно детето е събирало материал  Mr. Green

# 2 734
  • ПЛОВДИВ
Здравейте, търсе телефон и координати на д-р Ташев от детска хирургия ВМИ за консултация за бебе на 3м. моля ако някой има отзиви и телефон да пише

# 2 735
Здравейте, търсе телефон и координати на д-р Ташев от детска хирургия ВМИ за консултация за бебе на 3м. моля ако някой има отзиви и телефон да пише

За Петър Ташев ли става въпрос?Ако е той
 излиза в отпуск от 6 .08, отпуската му е 3 седмици.Ние сме доволни от него. Прави операция (асансьорен тестис )на моето дете миналата година . Сега живот и здраве тази есен ще ни оперира и другия тестис.

# 2 736

Д-р Джурков - http://www.eurohospitalplovdiv.com/  Peace

# 2 737
  • Kопенхаген

meri 68, благодаря  Hug И аз се спрях на този специалист и посочената клиника в едни стари теми тук открих добри отзвуци за този доктор.
Само да те попитам, ако имаш представа за записването за преглед, дали се чака прекалено до определената дата?
 Grinning

# 2 738

meri 68, благодаря  Hug И аз се спрях на този специалист и посочената клиника в едни стари теми тук открих добри отзвуци за този доктор.
Само да те попитам, ако имаш представа за записването за преглед, дали се чака прекалено до определената дата?
 Grinning

Мисля, че в рамките на седмичния график ще се вместиш, стига да не е нещо спешно. Тогава искай директно да разговаряш с доктора.  Peace

# 2 739
Къде има дежурен детски лекар в неделя, освен Вела и Транспортна?

# 2 740
  • Пловдив
Къде има дежурен детски лекар в неделя, освен Вела и Транспортна?

ВМИ Rolling Eyes Аз все там съм водила малкия.

# 2 741
Здравейте! Трябва да отида на гинеколог на профилактичен преглед. От 1 година имам сериозен приятел и ми се иска да разбера и дали всичко при мен е наред и дали, когато решим да имаме бебе ще можем. Моля Ви да ми препоръчате някоя добра и внимателна гинеколожка за това. Благодаря Ви предварително.

# 2 742
Търся добър педиатър в района на Кичука  Hug

# 2 743
Ще ти кажа името на една жена, която, за съжаление, не знам дали още работи. Тя е лекувала мен докато бях дете и преди 9 години спаси живота на племенника ми. Казва се Кувенджиева. Вече трябва да е доста възрастна ,а за съжаление може и да не е сред живите. Цялата й фамилия са изключително добри лекари, така че ако откриеш някой от тях, който е педиатър отивай при него.  Simple Smile Мисля, че има син, който е личен лекар, но специализацията му е детски болести. Чух, че работил на бул. "Александър Стамболийски" 16.

# 2 744
  • до едно тепе
Здравейте! Трябва да отида на гинеколог на профилактичен преглед. От 1 година имам сериозен приятел и ми се иска да разбера и дали всичко при мен е наред и дали, когато решим да имаме бебе ще можем. Моля Ви да ми препоръчате някоя добра и внимателна гинеколожка за това. Благодаря Ви предварително.
За да ти каже такова нещо който и да е гинеколог трябват изследвания,които се правят след  поне 6-12 месеца(зависи от възрастта) опити за забременяване.
А на въпроса ти аз съм доволна от д-р Паскалева.Тел.можеш да намериш на първа страница на темата.Не работи с касата обаче Peace

Общи условия

Активация на акаунт