Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 821
  • 13 791
  •   5
Отговори
# 3 015
  • Sunshine state
Някой по-назад бе попитал,но нека и аз.Препоръчайте ми акушер гинеколог за цитонамазка по ЗК.Не съм си правила никога... Embarassed Rolling Eyes

# 3 016
Някой по-назад бе попитал,но нека и аз.Препоръчайте ми акушер гинеколог за цитонамазка по ЗК.Не съм си правила никога... Embarassed Rolling Eyes
Много внимателно избери лекар,защото има гинеколози,който не могат да вземат секрет от маточната шийка,а вземат от влагалището.Аз съм попадала на такива. Shocked

# 3 017

Д-р Кунчев, ми е взимал на мен. Работи в Торакса по ЗК.

# 3 018
Здравейте,мами! Бих искала да попитам какво е мнението ви за доктор Гинчо Кътев? Кабинетът му е в Кючук Париж и бих искала да запиша детето ми при него, понеже ми е наблизо....

# 3 019
Здравейте мамита Simple Smile И ние с малката беба търсим нов педиатър...понеже съм адски недоволна от др Печилкова и според мен мястото и изобщо не е в белия списък ...страшно е дезорганизирана...по 4 бебенца вкарва в кабинета.Да не говорим ,че изобщо не ти обръща внимание ....от последното ни посещение останах крайно недоволна..с 2 думи доста АЛЧНА  и ПОВЪРХНОСТНА ...

# 3 020
Аз лично имам две деца, много съм доволна от д-рМилчева. Прегледите са подробни и обяснява много внимателно. Работи и със здравната каса. Кабинета й е до Рива Център. От 7год. сме при нея и мямам оплакване!!!

# 3 021
 Здравейте!
Някой може ли да ми каже добър педиатър в поликлиниката на Понеделник пазара! Препоръчайте ми някой от посочените в белия списък или просто изкажете мнение!
 Благодаря!

# 3 022
  • Пловдив
Моля, препоръчайте ми доктор/ка с добър ехограф за млечни жлези!

# 3 023
  • Пловдив
Аз по препоръка от тук отидох при Ваня Балева и съм доволна. Вече какъв точно й е ехографът не мога да кажа. Иначе работи в Онкологията, но си има кабинет до Ректората на ПУ.

# 3 024
Здравейте!
Някой може ли да ми каже добър педиатър в поликлиниката на Понеделник пазара! Препоръчайте ми някой от посочените в белия списък или просто изкажете мнение!
 Благодаря!

д-р Заимова  Peace Но доколкото разбрах има много пациенти и незнам дали ще ви вземе  Thinking

# 3 025
  • Пловдив
Аз по препоръка от тук отидох при Ваня Балева и съм доволна. Вече какъв точно й е ехографът не мога да кажа. Иначе работи в Онкологията, но си има кабинет до Ректората на ПУ.

А работи ли с касата?

# 3 026
Ехограф на млечни жлези и двама добри ехографисти в дкц-то на р-т Стадиона.

# 3 027
  • Пловдив
Nezabravka, честно казано незнам. Аз отидох като за частно, защто от доста време търсех добър специалист.
А от единия от ДКЦ- то до Областната изобщо не съм доволна. Ако му се бях вързала сега гърдата ми щеше да е оперирана  ooooh!

# 3 028
  • Пловдив
Nezabravka, д-р Измерлиева или в поликлиниката на Ресторант Стадиона.
 Д-р Измерлиева 0888670884 ( не знам дали е актуален, намерих го в нета).

п.с. Разбрахме се с Гинчето да пием кафенце  заедно. Simple Smile

# 3 029
  • Пловдив
Здравейте! За белия списък може да добавите и д-р Николай Иванов (акушер-гинеколог). Учудих се като не го видях в списъка. Никой ли не го е посещавал?

Общи условия

Активация на акаунт