Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 150
  • 13 792
  •   1
Отговори
# 3 045
  • Пловдив
Здравейте, можете ли да ми препоръчате детски пулмолог?
Д-р Новакова. Работи в 4 ДКЦ в кв. Смирненски. Тя е пулмолог- алерголог.

# 3 046
  • Пловдив
Сега бяхме при доктор Нина Маркова-алерголог,много внимателна и спокойна  !

# 3 047
Миленков е педиатър-нефролог.

# 3 048
Здравейте! Спешно да ми препоръчате добър невролог за баба ми, която претърпя вече втори инсулт. Благодаря ви предварително.

# 3 049
  • до Пловдив
Ще съм благодарна някоя мама да ми препоръча педиатър, който работи със ЗК и е в района на Кършияка. Разбрах, че още преди да родиш, трябва да се ориентираш и да избереш педиатър за бебчето. Надявам се да открия добър такъв в квартала, за да е по-удобно, особено в зимните месеци (терминът ми е през февруари). Благодаря ви предварително и хубав ден Simple Smile

ние сме при д-р Димова във Аврора доволни сме
освен това и д-р Кръстева в Аврора и тя е добра

# 3 050
  • Пловдив
Здравейте! Спешно да ми препоръчате добър невролог за баба ми, която претърпя вече втори инсулт. Благодаря ви предварително.
И аз се присъединявам към питането.

# 3 051

освен това и д-р Кръстева в Аврора и тя е добра

Тя е работи в базата на Аврора, но се води към Вива ООД. От няколко месеца двете поликлиники са заедно в една сграда.
Много съм доволна от доктор Кръстева, изключително внимателна и компетентна.

# 3 052
Момичета,и тук да попитам.Трябва ми добър онко гинеколог в Пловдив.Предстои ми конизация!И търся специалист!

# 3 053
Момичета,и тук да попитам.Трябва ми добър онко гинеколог в Пловдив.Предстои ми конизация!И търся специалист!
Здравей!
на мен ми е правена конизация преди 8 години.Направи ми я Проф. Пехливанов /сега завеждащ АГ отделението във ВМИ-на Пещерско шосе/.Операцията бе много сполучлива и аз съм много доволна от него.Там има много доби специалисти,които правят доста конизации за месец.
А сега съм чела,че вече има клиники,в които правят конизация с лазер,но не знам колко са се специализирали в това.
Ако трябваше сега да избирам,пак бих отишла във ВМИ-там знаят какво правят.
Пожелавам ти успех!Не се притеснявай-конизацията я водят "козметична" операция.Няма страшно!

# 3 054
Червенокоса вещица, провери в Селена. Там са страхотни специалисти и работят с най-модерната апаратура. Имат единствения в страната лазер, с който правят такива манипулации. Проф. Пехливанов освен във ВМИ, работи и в Селена, ако решиш при него да отидеш. Аз лично бих ти препоръчала д-р Минев.

# 3 055
Аз правих конизация миналата година при д-р Ангел Ангелов/онкогинеколог е/,в момента приема в МЦ "ФиХелт",а манипулации и операции прави в "Селена".Същият ми направи и три други опрерации и мога само с добро да го споменувам....
Ако,искаш можеш и в Онкодиспансера да отидеш/там ще ти е напълно безплатно,даже и потребителска такса не взимат/-говоря за сградата в двора на ВМИ,но трябва да си вземеш час поне седмица напред ....и да си планираш времето,че да си там преди обед/и се чака доста/.От там бих ти препоръчала д-р Христамян/той е завеждащ на отделение там/.

# 3 056
Бях обещала да дам отзиви за д-р Бързински.Освен че се чака много докато ти дойде денят, и на място в кабинета пак много се чака/да го имате в предвид/.И,да уточня,че като си записвате час е добре специално да уточните за д-ра или за д-рката го искате,защото аз очаквах да съм при мъжа,но се оказа,че е съпругата му.Иначе,д-рката е много внимателна,обстойно преглежда и обяснява....,но поне на мен не можа да ми реши проблемите,но поне ме насочи към съответния специалист.
И,така и така съм се разписала,поне да питам и за добър/проверен/ психиатър-нямам претенции за местоположение и дали работи по ЗК.

Ако все още не си намерила мога да ти препоръчам от Стара Загора много добра психиатърка д-р Сталева 0888751850 , много хора са доволни от нея уговаря се предваримтелен час защото ако отидеш без час е почти невъзможно да ти доиде ред...Работи и с РЗОК

# 3 057
Някой може ли да ми даде актуален телефон на д-р Пискова(детски невролог) от Пловдив.Този който имам е от 2гд. и ми казаха че имам грешка.

# 3 058
Някой може ли да ми даде актуален телефон на д-р Пискова(детски невролог) от Пловдив.Този който имам е от 2гд. и ми казаха че имам грешка.

http://www.medicine.bg/lekari/d-r-yordanka-piskova-162

# 3 059

http://www.medicine.bg/lekari/d-r-yordanka-piskova-162
Мерси.

Общи условия

Активация на акаунт