Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 542
  • 13 790
  •   4
Отговори
# 2 925
  • Пловдив
zdraveite momicheta molia da mi preporachate dobar nevrolog v plovdiv stava vapros za sapruga mi postaviha mu diagnoza predi blizo mesec virusen polinevrit leja 12 dni v darjavna bolnica pazardjik no kato go izpisaha beshe po zle otkolkoto kato go prieha.molia vi daite savet pri koi doktor da otidem.predvaritelno vi blagodaria

Доктор Бързински

# 2 926
BLAGODARIA VI A NESHTO MOJETE LI DA MI KAJETE ZA DOKTOR VALCHO NAIDENOV RABOTI V CASPELA NIKADE NE MOGA DA NAMERIA OTZIVI ZA NEGO

# 2 927
Момичета, трябва ми имунолог, ще водя детенце. Някакви впечатления от някого, препоръки?

# 2 928
zdraveite momicheta molia da mi preporachate dobar nevrolog v plovdiv stava vapros za sapruga mi postaviha mu diagnoza predi blizo mesec virusen polinevrit leja 12 dni v darjavna bolnica pazardjik no kato go izpisaha beshe po zle otkolkoto kato go prieha.molia vi daite savet pri koi doktor da otidem.predvaritelno vi blagodaria

Преди 10-на дни ходих при д-р Иво Мильотев. Засега съм доволна от лечението. Предстои ми контролен преглед.

# 2 929
И от мен глас за д-р Мильотев!

Шушулче - като добър диагностик бих ти препоръчала д-р Стефан Пепеланов. Но работи само с частен прием. Обръщам се към него в критични ситуации (то при нас са или такива, или никакви...).

# 2 930
Бях обещала да дам отзиви за д-р Бързински.Освен че се чака много докато ти дойде денят, и на място в кабинета пак много се чака/да го имате в предвид/.И,да уточня,че като си записвате час е добре специално да уточните за д-ра или за д-рката го искате,защото аз очаквах да съм при мъжа,но се оказа,че е съпругата му.Иначе,д-рката е много внимателна,обстойно преглежда и обяснява....,но поне на мен не можа да ми реши проблемите,но поне ме насочи към съответния специалист.
И,така и така съм се разписала,поне да питам и за добър/проверен/ психиатър-нямам претенции за местоположение и дали работи по ЗК.

# 2 931
Здравейте ! Имам проблем с пъпките от около 2-3 години и реших , че е време да отида на дерматолог . Може ли да ми кажете някой добър при който да отида ?

# 2 932
търся добър очен лекар за възпаление на око,което не може да се оперира.Ако може без на пещерско и проф.Сивкова,бях в частния кабинет и в болницата лежах никакво внимание,гледат само парите и да изсмучат здравната каса. Cry Sad

# 2 933
Здравейте ! Имам проблем с пъпките от около 2-3 години и реших , че е време да отида на дерматолог . Може ли да ми кажете някой добър при който да отида ?
Д-р Галина Арабаджиева- Медицински център 1 на бул. Васил Априлов. Много добър специалист!

# 2 934
  • Пловдив
Ако мислиш,че пъпките не са ти акне а нещо друго ми пиши на лични.Аз си мислих,че имам акне но се оказа,че е стафилококова инфекция.

# 2 935
търся добър очен лекар за възпаление на око,което не може да се оперира.Ако може без на пещерско и проф.Сивкова,бях в частния кабинет и в болницата лежах никакво внимание,гледат само парите и да изсмучат здравната каса. Cry Sad
Аз ти препоръчвам Д-р Джингаров-в Поликлиниката в Смирненски.
http://www.dkc4.com/cabinets.php?cab=ophthalmic
Доста се чака,но при добрите специалисти е така.Успех!

Аз  пък имам нужда да ми препоръчате добър кардиолог в града,който да има стаж и с бременни жени.Става въпрос за бременна с високо кръвно!

# 2 936
  • Пловдив
simona06 , от известно време ходим с мъжа ми при доктор Димо Василев и мога да кажа, че съм изключително доволна.Единствения му недостатък, е че работи само на частно и прегледа не е много евтин.

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 16:43 от Aнели

# 2 937
Здравейте!
Бихте ли ми казали дали д-р Начев-хирург работи все още във Военна Болница?

А някакви пепоръки за хирург,който се съобразява с желанието на пациента  Thinking

Знам за д-р Белев и д-р Начев,че са изключително добри,д-р Начев вече ме е "оперирал" веднъж така да се каже,но искам да чуя и други мнения.

Става въпрос за киста на опашната кост и бих искала интервенцията да бъде направена с пълна упойка  Praynig Знам какво е да ти го правят с местна,която НЕ ХВАЩА ,когато има възпалителен процес,та сега си търся някой,който ще уважи пълната упойка в този случай  Praynig
Все още не съм им звъняла,защото събирам кураж и  чакам да ми мине   Whistling Tired

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 16:25 от elfi4ka

# 2 938
simona06 р, от известно време ходим с мъжа ми при доктор Димо Василев и мога да кажа, че съм изключително доволна.Единствения му недостатък, е че работи само на частно и прегледа не е много евтин.
Благодаря!А би ли ми пратила ,ако искаш на лични координатите му и ако може да ме информираш каква е цената на прегледа му! Simple Smile

# 2 939
marianakantareva, +1  за д-р Мильотев. Peace

simidka, за очен лекар - д-р Маргаритова - работи по ЗК. Изключително внимателно и обстойно преглежда и лекува. Peace

elfi4ka, а говорила ли си с д-р Балев? Аз си мисля, че няма начин да не се съобрази с желанието на пациента. Thinking Той наистина е много добър хирург.  Peace

Последна редакция: пн, 05 ное 2012, 23:59 от meri 68

Общи условия

Активация на акаунт