Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 592
  • 13 790
  •   9
Отговори
# 2 910
Благодаря Ви, че отговорихте на питането ми.
Ще се опитам да стигна до д-р Саватинова, защото ми е близо до работното място
ако не успея имам и други предложения. Надявам се все при някой да успея.
Още веднъж Ви благодаря.

# 2 911
Я и тук да се разпиша за всеки случай. Търся си педиатър ЛЛ, който да подкрепя кърменето, късното захранване и недаването на вода, да е добър диагностицик, да си вдига телефона при спешен случай и да не отказва направление. Кършиака, Центъра и Гагарин са ми най-удобни, понеже не съм от Пловдив, но съм склонна да направя компромис с местонахождението му.

# 2 912
Добър ЛЛ и педиатър е д-р Менчева - ДКЦ св. Георги. Има обаче доста дечица записани и обикновено се чака ... за преглед.

# 2 913
И ние сме при д-р Менчева, кабинетът и е във ВМИ на бул.Васил Априлов. Доволни сме много, гъвкава е, в смисъл, че не налага едно или друго. Начинът на захранване го оставя да го изберат родителите (пита на първа среща как мислите), след което дава съвети и насоки за избрания начин. Ние решихме да захранваме на 4 мес. и нещо, каза, че няма проблем и съответно ще ни напътства. Естествено, ако сте за по-късно захранване, мисля, че също ще ви насърчи и помогне... просто не налага на сто процента едното или другото, което е добре, защото в крайна сметка родителя решава Simple Smile Другото, което ми допадна е, че не бърза да изписва антибиотици и силни лекарства, пробва с по-леки и алтернативни неща, напр. хомеопатични.
Направления, налагало ми се е за очен лекар за малката, взех го без проблем Simple Smile

# 2 914
  • до едно тепе
Аз съм доволна от д-р Дамянова от ДКЦ 1 на Понеделник пазара.Всичко изброено го подкрепя с изключение на даването на вода ама не ми се кара като малчо не иска да я пие LaughingЗахранването го преценява спрямо детето.Моето повръщаше много и го захраних по нейна препоръка на почти 6 месеца. Направление не съм искала.Давала ми е,ако тя реши досега за дерматолог,УНГ и гастроентеролог Peace

# 2 915
Още един глас за др.Менчева- за даването на вода Tired Thinking

# 2 916
  • Пловдив
д-р Васка Кръстева , работи в ВИВА , аз захраних след 6-тия месец.Доволна съм много.

# 2 917
Я и тук да се разпиша за всеки случай. Търся си педиатър ЛЛ, който да подкрепя кърменето, късното захранване и недаването на вода, да е добър диагностицик, да си вдига телефона при спешен случай и да не отказва направление. Кършиака, Центъра и Гагарин са ми най-удобни, понеже не съм от Пловдив, но съм склонна да направя компромис с местонахождението му.
Много хубаво търсиш, но едва ли туй всичкото в 1 човек ще го намериш...
Намери си добър диагностик, който не дава АБ веднага, пуска изследвания и подкрепя алтернативни методи на лечение - не веднага да дава рецепти с куп лекарства..
За кърменето и захранването ти трябва консултант по кърмене  Wink.. лекарите хич не се задълбават с тия неща, а и са компетентни от обща култура.
За вдигането на телефон при спешен случай също е относително какво разбираш ти под спешен случай (щото не винаги за лекарите е такъв). Повечето работят с 6-150 след работно време и в почивните дни и не се ангажират с достъп до тях по това време...

Аз лично ползвам ЛЛ само за направления (и то не винаги) и бележки.
За лекуване си имам хомеопат.
За кърмене/хранене - ЛЛЛ Simple Smile

# 2 918
za operacia...predlojiha mi Arman Hristamqn,no az ne go poznavam i nesam hodila do sega, za tova re6ih da vi popitam ..trqbva mi dobar onkoginekolog koito operira ot zdravnata kasa

# 2 919
Преди доста време, сестра ми беше оперирана от киста от Христамян, тогава разпитахме добър ли е, имаше добри отзиви за него. Надявам се и сега да е така Simple Smile

# 2 920
Много хубаво търсиш, но едва ли туй всичкото в 1 човек ще го намериш...
Намери си добър диагностик, който не дава АБ веднага, пуска изследвания и подкрепя алтернативни методи на лечение - не веднага да дава рецепти с куп лекарства..
За кърменето и захранването ти трябва консултант по кърмене  Wink.. лекарите хич не се задълбават с тия неща, а и са компетентни от обща култура.
За вдигането на телефон при спешен случай също е относително какво разбираш ти под спешен случай (щото не винаги за лекарите е такъв). Повечето работят с 6-150 след работно време и в почивните дни и не се ангажират с достъп до тях по това време...

Аз лично ползвам ЛЛ само за направления (и то не винаги) и бележки.
За лекуване си имам хомеопат.
За кърмене/хранене - ЛЛЛ Simple Smile
Хич не ме обнадежди Tired.
A добър диагностик тогава Thinking.
Имах среща с 1 ЛЛ, която завоалирано се изказа не особено ласкаво за късното захранване и недаването на вода. Имала само 2 такива бебета, и 2-те страдали от липса на желязо, но щом така била решила майката, д-рката не се бъркала. Та, се надявах и  на подкрепа в кърменето.

# 2 921
  • Пловдив
Много ми е чудно, ако педиатърката не е на вашето мнение, това какво ви пречи. Правите си това, което прецените и точка. Какво изобщо обсъждате, че и предварително.  Thinking  Нашата ЛЛ не се е месила за такива неща, или поне не е налагала мнение. И честно казано, преди да родя имах една представа за нещата, но обстоятелствата и бебето ми наложиха друга, та с плановете дето си ги правих без да включа и бебето в тях......С малко компромиси от двете страни се бута каруцата.  Laughing

# 2 922
  • Пловдив
Много ми е чудно, ако педиатърката не е на вашето мнение, това какво ви пречи. Правите си това, което прецените и точка. Какво изобщо обсъждате, че и предварително.  Thinking  Нашата ЛЛ не се е месила за такива неща, или поне не е налагала мнение. И честно казано, преди да родя имах една представа за нещата, но обстоятелствата и бебето ми наложиха друга, та с плановете дето си ги правих без да включа и бебето в тях......С малко компромиси от двете страни се бута каруцата.  Laughing

Peace

Като ходехме при педиатърката тя питаше дали съм почнала сокчетата и пюренцата, аз казвах, че още само я кърмя, тя с половин уста "а, вие сте за късното захранвана", аз - "да" и с това се приключваше.

# 2 923
zdraveite momicheta molia da mi preporachate dobar nevrolog v plovdiv stava vapros za sapruga mi postaviha mu diagnoza predi blizo mesec virusen polinevrit leja 12 dni v darjavna bolnica pazardjik no kato go izpisaha beshe po zle otkolkoto kato go prieha.molia vi daite savet pri koi doktor da otidem.predvaritelno vi blagodaria

# 2 924
  • о`майна лунна нощ е
Мъжът ми ходи при д-р Манолов в ДКЦ 2 Пловдив - до бившия р-т "Стадиона" на бул. "6-ти септември". Потърси в Гугъл номер на регистратурата или директен на самия кабинет.

Общи условия

Активация на акаунт