Бял списък за гр. Пловдив

• 2 856 592
  • 13 790
  •   9
Отговори
# 2 940

elfi4ka, а говорила ли си с д-р Балев? Аз си мисля, че няма начин да не се съобрази с желанието на пациента. Thinking Той наистина е много добър хирург.  Peace

Балев или Белев  Thinking
Ако е Белев,знам,че наистина е много добър,но не съм говорила все още,че ме е шубе  Blush
Притеснявам се,че ако в момента не може да се оперира/защото е възпалено/,ще трябва да се направи така нареченото "цепене" и почистване  #Shocked ,което е адски болезнено,но не се води операция,а манипулация и няма да иска да ми сложи пълна упойка,а местна,която изобщо не хваща на възпалено място  Tired А и самата инжекция е брутално болезнена ,когато се слага във възпаленото място  ooooh!

# 2 941
Д р Начев още е във Военна и е завеждащ хирургично отделение, а за Д р Белев доколкото знам оперира в Еврохоспитал на Коматевско шосе.

# 2 942

...
Балев или Белев  Thinking
Ако е Белев,знам,че наистина е много добър,но не съм говорила все още,че ме е шубе  Blush
Притеснявам се,че ако в момента не може да се оперира/защото е възпалено/,ще трябва да се направи така нареченото "цепене" и почистване  #Shocked ,което е адски болезнено,но не се води операция,а манипулация и няма да иска да ми сложи пълна упойка,а местна,която изобщо не хваща на възпалено място  Tired А и самата инжекция е брутално болезнена ,когато се слага във възпаленото място  ooooh!

Д-р Белев. Извинявам се - правописна грешка, а уж минах да редактирам newsm78. Не му мисли толкова - има и други начини за обезболяване. Дори за манипулации в амбулаторни условия, когато се наложи - слагат упойка. Peace

# 2 943
ПРЕПОРЪЧАЙТЕ МИ ДОБЪР ДЕРМАТОЛОГ ЗА КОСОПАД

# 2 944
Д р Начев още е във Военна и е завеждащ хирургично отделение, а за Д р Белев доколкото знам оперира в Еврохоспитал на Коматевско шосе.

Много благодаря! Hug

meri68 ,благодаря за успокоението  Hug На мен взе ,че ми мина възпалението Thinking  а беше нещо странно.Чак кръста ми беше подут  Shocked Много странно,защото едно време преди 12 години не ми се размина ножа  newsm78 Дали,защото го мазах с ихтиол  Thinking Но все пак ще отида на консултация и тъкмо ако може направо да се оперира с пълна и да се изкорени веднъж-завинаги  ooooh!

# 2 945
Аз съл много доволна от отношението  на д-р  Магдалина Гюрава към мен и моето дете като дерматолог и човек, въпреки че работи само на частна практика. Прекрасен специалист.

# 2 946
  • Пловдив
Препоръчайте моля ви добър детски УНГ, със съмнение за трета сливица е малката, има и синузит и искам да я заведа при читав лекар да я види като оздравее напълно, че борим още пневмония.

# 2 947
Препоръчайте моля ви добър детски УНГ, със съмнение за трета сливица е малката, има и синузит и искам да я заведа при читав лекар да я види като оздравее напълно, че борим още пневмония.

Д-р Дойков,работи в "Каспела"  Peace Peace

# 2 948
  • Пловдив

Д-р Дойков,работи в "Каспела"  Peace Peace

Точно при него не ходи...за мен е в черния списък.
Лично мнение. От опит.

д-р Милинич
д-р Ганчев /2 ДКЦ/

# 2 949
  • Пловдив
Благодаря!

# 2 950

Д-р Дойков,работи в "Каспела"  Peace Peace

Точно при него не ходи...за мен е в черния списък.
Лично мнение. От опит.

д-р Милинич
д-р Ганчев /2 ДКЦ/

Ами ок разни хора,разни мнения,аз пък съм доволна /винаги преглежда дъщеря ми абсолютно обстойно и досега лечението,което и е назначавал,винаги е давало резултат/  Peace
Д-р Милинич също е добра и при нея сме ходили /изписва малко повече лекарства,отколкото е необходимо/,но като цяло е добра  Laughing
Все пак ти си реши при кого да отидите,защото може пък да се появи някой и да каже,че не е доволен от гореизброените лекари  Wink

# 2 951
Момичета, моля за съвет. Ходих на гинеколог профилактично, цитонамазката е добра, аз нямам оплаквания, доктора видя киста. Следващия месец отидох пак, каза че кистите са станали две на левия яйчник и ми пусна ca 125 туморен маркер. Резултата е 344, изпаднах в ужас. Посъветва ме да отида при онкогинеколог д - р Арман Христамян. Тъй като не съм от Пловдив, а тук няма достатъчно добри специалисти. Обадих се на д -р Христамян за час. Каза да отида другия месец с ренген на бял дроб, изследвания на този маркер и още един + ехография на коремна кухина. Притесняваме ренгена на белия дроб, защото доколкото знам е необходим при операция. Нима няма друг начин за решаване на проблема какъвто и да се окаже той ? Моя гинеколог всъщност не ми каза какви са точно кистите. Аз не съм раждала и за това много се страхувам от операция, за да няма проблем със зачеване после

# 2 952
  • до едно тепе
Д-р Христо Петров

# 2 953
  • Sunshine state
Момичета, моля за съвет. Ходих на гинеколог профилактично, цитонамазката е добра, аз нямам оплаквания, доктора видя киста. Следващия месец отидох пак, каза че кистите са станали две на левия яйчник и ми пусна ca 125 туморен маркер. Резултата е 344, изпаднах в ужас. Посъветва ме да отида при онкогинеколог д - р Арман Христамян. Тъй като не съм от Пловдив, а тук няма достатъчно добри специалисти. Обадих се на д -р Христамян за час. Каза да отида другия месец с ренген на бял дроб, изследвания на този маркер и още един + ехография на коремна кухина. Притесняваме ренгена на белия дроб, защото доколкото знам е необходим при операция. Нима няма друг начин за решаване на проблема какъвто и да се окаже той ? Моя гинеколог всъщност не ми каза какви са точно кистите. Аз не съм раждала и за това много се страхувам от операция, за да няма проблем със зачеване после
След като Христамян ти е казал какво се налага да направиш,направи го.Тук не сме лекари и не знаем какво е състоянието ти.Страх,не страх,по-добре да се видят тези неща.От сърце ти желая да се окаже нещо безобидно и стискам палци всичко да е наред. Hug

# 2 954
  • Пловдив
Много жени, точно когато имат проблем със забременяването, обикновено правят лапароскопия, за да се установи проблема, да се проверят тръбите, да се премахнат сраствания, кисти и т.н., така че операцията едва ли би ти попречила на забременяването. Е, има и такива случаи, когато пораженията от една операция, са повече от ползите....особено, ако лекарят не знае какво прави и защо го прави, но цитираният от теб лекар, при условие, че е онкогинеколог, би трябвало да е наясно.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт