Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 056
  • 13 790
  •   3
Отговори
# 3 105
  • Пловдив
За д-р Илиева и аз съм чела основно отрицателни мнения за нея, но това не ми е повлияло и от години ходя при нея. Тя е единствената до сега, която при първото посещение за годината при нея /вече 7-ма година поред/, ми прави пълен преглед вкл. стол, ехография на гърдите и матката и взима цитонамазка. В повечето случаи /изкл. бременностите/ отивам с баналното оплакване за течение, а ми се извършват всички гореописани манипулации. Проследила е и двете ми бременности като и в двата случая не е имало консултация, в която да пропусне да ме гледа на ехографа, въпреки че по касата се полагат 2 или три за целия период.
Много чепат характер е, но е добър лекар за мен.

Да, точно - пълен преглед. И за характера съм съгласна - на мен добре ми се накара, но честно казано абсолютно заслужено и даже се радвам че го направи, понякога човек има нужда от това за да се вземе в ръце. А тук бях чела толкова отрицателни мнения, затова реших да пиша. Не бива с лека ръка да се отхвърля лекар, който си разбира от работата.  В крайна сметка може да се окаже че още за някого като мен тя ще е изхода от проблемите.

# 3 106
Здравейте ! Искам да попитам понеже Кожният диспансер в Пловдив не работи със здравната каса  трябва ли   задължително да си взимам направление ?!  И знаете ли колко горе - долу варира цената за почистване на лицето  ?!  (  а дали е подходящо за раздразнена кожа с акне , да не вземе да  се възпали акнето още повече)

# 3 107
Здравейте ! Искам да попитам понеже Кожният диспансер в Пловдив не работи със здравната каса  трябва ли   задължително да си взимам направление ?!

Отиваш при джипито и ти дава една зелена бележка,пише какво трябва да ти се изследва и това е,в кожният диспансер си заплащаш всичко /направление не ти трябва/  Peace  Peace
А пък ако знаеш какво точно трябва да ти се изследва,може и да не ходиш до джипито,а направо в Кожният диспансер  Wink

# 3 108
А можете ли да ми кажете д-р Албена Молева работи ли и с по-големи деца (5-годишни примерно)? Последно като го водих дребния беше на 2.5 и на фона на другите й пациенти изглеждаше направо огромен...  Laughing

# 3 109
Здравейте момичета , някой да знае др. телефон освен стационарен на д-р Тракова - гинеколог от Пловдив , кабинета и е до чефте баня, защото на посочения никой цяла седмица не вдига, а мн искам да отида точно при нея, ще съм мн благодарна, даже и за работното и време и дали работи някъде другаде, из нета няма мн информация, предварително благодаря

# 3 110
А какви са координатите и работното време на д-р Ели Илиева? Доколкото разбирам работи със ЗК.

# 3 111
  • о`майна лунна нощ е
Работи на две места - в ДКЦ-то на ВМИ /на бул. "Васил Априлов" и на ул. "Волга" № 47А /до РДВР/.
Имам телефони само на кабинета до РДВР - 032/644-270. Там приемът е понеделник и вторник - следобед, от сряда до петък - сутрин. Като приключи на едното място отива на другото - т.е може да бъдете прегледани през целия ден, но е въпрос на ваше предпочитание и свободен график в кой от кабинетите да стане това.

ПП
Работи със Здравната каса и описаните прегледи /като съдържание, което съм дала в предния си пост/ са ми стрували 2,90 лв., като съм заплащала допълнително само цитонамазката, която не се поема от направлението като такса.

# 3 112
ТуиГ, благодаря  Hug

# 3 113
  • Пловдив
Някой да ми препоръча детски стоматолог? Не е за нещо сложно-вадене на млечно зъбче.Представям си напръскване с лидокаин и да го извади с едно движение /и по възможност без инструменти /.Сложното е,че дъщеря ми е изключително страхлива и не позволява никакви интервенции по нея.Но с вслучая постоянното зъбче расте зад млечното/все едно втори ред със зъбки/,а не под него и затова мисля,че трябва да се извади преди другото да застане за постоянно на грешната позиция.

# 3 114
Някой да ми препоръча детски стоматолог? Не е за нещо сложно-вадене на млечно зъбче.Представям си напръскване с лидокаин и да го извади с едно движение /и по възможност без инструменти /.Сложното е,че дъщеря ми е изключително страхлива и не позволява никакви интервенции по нея.Но с вслучая постоянното зъбче расте зад млечното/все едно втори ред със зъбки/,а не под него и затова мисля,че трябва да се извади преди другото да застане за постоянно на грешната позиция.

http://www.detsko-zubche.com/ Вижте това.

# 3 115
  • Пловдив
Били сме пациенти във въпросната клиника -добри са , но на нечовешки цени.Сега водя малката в Изидент при доктор Куцалова и съм много по-доволна.

# 3 116
  • Пловдив
Бърр-р,колко би може да стрева вадене на млечно зъбче-предно долу? Аз не си представям повече от 10 лв за такова нещо. Rolling Eyes

# 3 117
  • Пловдив
Бърр-р,колко би може да стрева вадене на млечно зъбче-предно долу? Аз не си представям повече от 10 лв за такова нещо. Rolling Eyes
Аз моите ги водя в Гранда. Входа е от към банката. Нося синята книжка и минават по здравна каса. А като извадят млечното зъбче го слагат в герданче с форма на зъб Grinning. Големия ми син все там иска да го водя.

# 3 118
Били сме пациенти във въпросната клиника -добри са , но на нечовешки цени.Сега водя малката в Изидент при доктор Куцалова и съм много по-доволна.

Наистина е скъпо! Cry

# 3 119
  • Пловдив
Аз моите ги водя в Гранда. Входа е от към банката. Нося синята книжка и минават по здравна каса. А като извадят млечното зъбче го слагат в герданче с форма на зъб Grinning. Големия ми син все там иска да го водя.
При кой ги водиш там?Може ли някакви координати,моля? Praynig А слагат ли упойка-спрей лидокаин?

Общи условия

Активация на акаунт