Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 520
  • 13 790
  •   2
Отговори
# 3 090
Пробиването на уши не е кой знае каква философия  Laughing
Общо взето във всяко студио го правят.И резултатът е един и същ  Crazy

Конкретно аз водих голямата ми дъщеря в Тракия в едно салонче.Беше на 2г.Много съм доволна.Много добре оразмерени,никакви проблеми след това  Peace

# 3 091
  • Пловдив
Личната лекарка на децата, настоява да заведа каката при УНГ д-р Петрова, намирала се на сточна гара, даже и телефон даде да и се обадим. Моля, ако някой е бил при нея да сподели впечатления, че аз мислех при д-р Милинич да идем и сега съм в чуденка.
Благодаря!

# 3 092
Личната лекарка на децата, настоява да заведа каката при УНГ д-р Петрова, намирала се на сточна гара, даже и телефон даде да и се обадим. Моля, ако някой е бил при нея да сподели впечатления, че аз мислех при д-р Милинич да идем и сега съм в чуденка.
Благодаря!
Да не е д-р Петров  Wink ? Накратко - добър е. Милинич също. Изборът е твой  Peace

# 3 093
Момичета, дайте отзиви, моля, за операции на гърдата при д-р Валентин Иванов. Всичко за този вид операции. Имал ли е някой такъв проблем? Искам да помогна! Малко образувание - към 1 см с неизяснен характер.

# 3 094
  • Пловдив
Благодаря!
Да не е д-р Петров  Wink ? Накратко - добър е. Милинич също. Изборът е твой  Peace

Петров да, сега погледнах листчето, моя грешка  Embarassed
Благодаря!

# 3 095
  • гр.Пловдив
За пробиване на уши - препоръчвам др Титова. В Тракия е, бл 100, най южния вход. На миналия 25.03 пробих там на двумесечната ми тогава дъщеря и десетгодишната ми племенница. Е как и двете не казаха и ох, нито по време на пробиването, нито после имаха проблеми.

# 3 096
  • Пловдив
Момичета, дайте отзиви, моля, за операции на гърдата при д-р Валентин Иванов. Всичко за този вид операции. Имал ли е някой такъв проблем? Искам да помогна! Малко образувание - към 1 см с неизяснен характер.

Валентин Иванов е един от най-добрите  онкохирурзи. Ако искаш пиши на ЛС.

# 3 097

Валентин Иванов е един от най-добрите  онкохирурзи. Ако искаш пиши на ЛС.
Бих препоръчала и Д-р Цветков от Онкодиспансера Peace

# 3 098
Момичета, моля да ми препоръчате добър ортопед за преглед на 3-месечно бебе. Педито ми даде направление, но аз не знам ортопедите в Плд понеже  не ми се е налагало досега. Чух за Токмакова ама в нета прочетох някои не добри отзиви. Ако знаете някой добър специалист, работещ с касата ще съм ви благодарна!  Simple Smile

# 3 099
  • Cyprus, Пловдив
Благодаря!

Преди около 2 седмици бяхме при Милинич, доволна съм като отношение, но не ми хареса, че уж нищо му няма на детето, а изписаха кортикостероиди, които всъщност били капки за очи, но ставали и за нос  Rolling Eyes Peace

# 3 100
  • Пловдив

Аз съм оперирана при него преди 7-8 г. - слави се като най-добрият в тази област

Благодаря!

Преди около 2 седмици бяхме при Милинич, доволна съм като отношение, но не ми хареса, че уж нищо му няма на детето, а изписаха кортикостероиди, които всъщност били капки за очи, но ставали и за нос  Rolling Eyes Peace

Мчи как - нали все нещо трябва да предпишат  Tired

Петров е и моят избор - предписва само каквото се налага, ЗА хомеопатията е и даже предписва /тук съм със смесено чувство, защото си е по-добре хомеопат да си ги предписва/
Той махна третата сливица на голямата щерка и съм много доволна  Peace

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 21:41 от змейковица

# 3 101
  • Пловдив
Lucky_luck, змейковица, благодаря момичета!

Ще се обадя на Петров в понеделник да запиша час, че девойката отново е с много секрети и подозирам синузит, макар уж да го излекуваха в болницата. А и да си каже мнението за 3-та сливица разбира се.

# 3 102

Всички хирурзи в КОЦ Пловдив/ Онкодиспансера/ са много добри -  всеки ще направи операцията и ще се изясни характера на обрзованието.
Моето беше с по-големи размери. Оперира ме д-р Цветков. Не личи къде е рязал скалпел.  Peace   

# 3 103
  • Пловдив
Здравейте! Искам да споделя мнение за д-р Ели Илиева, гинеколог. Тук във форума прочетох основно отрицателни мнения, но моя колежка ми я препоръча и реших да пробвам. Много съм й благодарна, защото от първия преглед диагностицира правилно проблема и ми изписа подходящо лечение, а аз месеци влачех един проблем и бях посетила вече 2-ма други гинеколози. Освен това имаше подозрения за друг проблем, и ме извика още 2 пъти на преглед, за да се увери дали всичко е наред. Верно, като характер не е приветлива, но това за мен се компенсира изцяло с това, че ми реши проблема.
Знам, че всичко е индивидуално, и може би има хора, които имат отрицателно мнение за нея, но не мога да не споделя, че за мен пък тя  беше спасение.

# 3 104
  • о`майна лунна нощ е
За д-р Илиева и аз съм чела основно отрицателни мнения за нея, но това не ми е повлияло и от години ходя при нея. Тя е единствената до сега, която при първото посещение за годината при нея /вече 7-ма година поред/, ми прави пълен преглед вкл. стол, ехография на гърдите и матката и взима цитонамазка. В повечето случаи /изкл. бременностите/ отивам с баналното оплакване за течение, а ми се извършват всички гореописани манипулации. Проследила е и двете ми бременности като и в двата случая не е имало консултация, в която да пропусне да ме гледа на ехографа, въпреки че по касата се полагат 2 или три за целия период.
Много чепат характер е, но е добър лекар за мен.

Общи условия

Активация на акаунт