Бял списък за гр. Пловдив

• 2 855 759
  • 13 790
  •   4
Отговори
# 3 075
препоръчайте ми добър дерматолог в пловдив във връзка с косопад

# 3 076
Търся хирург за отстраняване на врастнал косъм, вече трета година се лекувах с какво ли не, явно трябва да го извадя оперативно, не мога да чакам повече, ту минава, ту се подува отново, незнам при кого да ида, помагайте....

# 3 077
Моля, някой ако знае добър дерматолог в Пловдив, който да работи с бебета. Става въпрос за атопичен дерматит при бебче на 5 месеца. Не е задължително да работи с касата.

# 3 078
Здравейте момичета, някой може ли да ми даде актуални координати на доктор Захари Гълъбов - кардиолог?

Тук работи,час се запазва на телефоните за контактhttp://www.pulmed.bg/?in=1.

# 3 079
Здравейте момичета, някой може ли да ми даде актуални координати на доктор Захари Гълъбов - кардиолог?

Тук работи,час се запазва на телефоните за контактhttp://www.pulmed.bg/?in=1.

Благодаря   bouquet

# 3 080
Реших да пиша и аз в този форум защото преди време имах нужда от добър ортопед и именно от тук прочетеното се ориентирах добре .Сега искам и аз да добавя в белият списък едни добри лекари който спасиха майка
ми.Това са лекарите от Второ хирургично отделение в окръжна болница Пловдив.Много добри специалисти.НЕВЕРОЯТНО МНОГО ВНИМАНИЕ.от страна на всички.И
най важното което искам да Подчертая е че това внимание го получихме без да даваме нищо.За времето което прекарахме там видях че се отнасят така с всеки МНОГО УЧТИВИ.

# 3 081
Препоръчайте ми добър хирург проктолог (мисля се казва).Мъжът ми има дермоидна киста на опашната кост и досега 2 пъти е "цепена",но е крайно време да я махне вече.Последния път беше при Татяна Дерменджиева на Пещерско,но нещо не остана очарован от нея,не му вдъхвала доверие.Някакви отзиви за нея? Иначе сме се насочили към д-р Белев в Еврохоспитал и д-р Антон Тодоров от Пещерско и мед.център Фама.И ако може впечатления и за тях newsm17

# 3 082
  • о`майна лунна нощ е
Препоръчвам д-р Тодоров. През 2004 г. ми оперира фисура. Същият доктор преди години е спасил буквално моя приятелка, при която открива вероятно онкологично заболяване, което специалист в последствие наистина диагностицира като такова и хванаха ракът навреме.
И като отношение, и като специалист - за мен това е лекарят.

# 3 083
Търся хирург за отстраняване на врастнал косъм, вече трета година се лекувах с какво ли не, явно трябва да го извадя оперативно, не мога да чакам повече, ту минава, ту се подува отново, незнам при кого да ида, помагайте....
Повтарям си въпроса ...

# 3 084
Повтарям си въпроса ...
д-р Рангел Кънчев, хирург, работи в МБАЛ Каспела. Преди 2-3 год. на мой познат му оперира пръста със същия проблем Peace

# 3 085
  • Пловдив
Повтарям си въпроса ...
д-р Рангел Кънчев, хирург, работи в МБАЛ Каспела. Преди 2-3 год. на мой познат му оперира пръста със същия проблем Peace

Аз съм много доволна от д-р Перчев - в Първа градска до Понеделник пазара. Оперира ми враснал нокът. Само да не го объркате с "д-р" Паунов - също там - след като бях първо при него , а след това при Перчев разбрах разликата между касапите и докторите.

# 3 086
  • Пловдив
 Peace за Д-р Перчев, моя колежка наскоро води сина си да му до оперират враснал косъм след като други доктори си бяха оставили ръцете.

# 3 087
Здравейте,

Може ли да ми препоръчате къде да пробия ушите на малечка?
Колкото се може по-професионално, стерилно, медицински издържано и най-вече изпробвано.

# 3 088
Здравейте,

Колкото се може по-професионално, стерилно, медицински издържано и най-вече изпробвано.

Ще следя отговорите,че и мен ме интересува! Peace

# 3 089
Здравейте,

В бившия дом за красота и мода, сега ДОМ ЗА УСЛУГИ преди пешеходния мост - на втория етаж.
Аз пробих там ушите на голямата ми дъщеря преди два месеца, а мои приятелки си водиха бебите там за същата процедура. Никой не е имал каквито и да е проблеми след пробиването.

Общи условия

Активация на акаунт