Бял списък за гр. Пловдив

• 2 853 882
  • 13 786
  •   1
Отговори
# 3 180
Момичета, във вас ми е надеждата.... Препоръчайте ми добър уролог в Пловдив.
Благодаря!

# 3 181
Момичета, във вас ми е надеждата.... Препоръчайте ми добър уролог в Пловдив.
Благодаря!

Доктор Шишков, д-р Кабадозов. Peace

# 3 182
Доктор Шишков, д-р Кабадозов. Peace
Мери, къде  работят? Къде да ги търся?
Благодаря! Hug

# 3 183

Princessa SS
, виж си пощата! Simple Smile

# 3 184

Princessa SS
, виж си пощата! Simple Smile
Благодаря!  Hug Hug Hug

# 3 185
За добър уролог - доктор Йордан Делчев от Хирургиите.
На мен той ми постави стенд по време на бременността. Много е внимателен и отзивчив.

Препоръчайте ми УНГ специалист, за дребното в подписа ми.
Ходим при Петров, но той е в отпуска до 25-ти. А аз само на него имам доверие.
Препоръчаха ми Николай Йорданов от 1 градска - имате ли отзиви за него ?

# 3 186
Здравейте и аз с едно питане относно Д-р Нина Маркова за някакви впечатления?Тъй като синът ни е с алергични пристъпи ежедневно и въобще не може да стои вкъщи без да кашля спешно трябва да посетим алерголог,но въпросната лекарка ще е на работа чак другия понеделник,така че някой може ли да ни препоръча и друг алерголог ако евентуално не издържим до другата седмица?!

# 3 187
  • Пловдив
Здравейте и аз с едно питане относно Д-р Нина Маркова за някакви впечатления?Тъй като синът ни е с алергични пристъпи ежедневно и въобще не може да стои вкъщи без да кашля спешно трябва да посетим алерголог,но въпросната лекарка ще е на работа чак другия понеделник,така че някой може ли да ни препоръча и друг алерголог ако евентуално не издържим до другата седмица?!
Нас (мен и синът ми) ни лекува д-р Новакова от 4 ДКЦ. Лично аз съм много доволна от нея. Малко е сопната но е много добра в работата си.

# 3 188
  • гр.Пловдив
мами, да имате идея за някой невролог, за преглед, който прави домашни посещения и то по това време... много е спешно...

# 3 189
Обадете се в Медлайн клиник например, знам че имат линейка. Също в Медикус алфа може да питате. В краен случай на тел 112.

# 3 190
  • Пловдив
Препоръчайте ми дерматолог за госпожицата в подписа ми.
Доктор Гюрова Peace

# 3 191
Препоръчайте ми дерматолог за госпожицата в подписа ми.
Доктор Гюрова Peace
Благодаря, в сайта не успях да се ориентирам дали работи със ЗК.

# 3 192
  • Пловдив
Момичета, някой правил ли си е тест за алергии преди раждането при  д-р Маркова от Окръжна болница? Препоръчаха ми я като добър алерголог. И другото, което ме интересува: колко лева ви излезе цялото тестуване? Благодаря предварително Hug

# 3 193
  • до едно тепе
Момичета, някой правил ли си е тест за алергии преди раждането при  д-р Маркова от Окръжна болница? Препоръчаха ми я като добър алерголог. И другото, което ме интересува: колко лева ви излезе цялото тестуване? Благодаря предварително Hug
Аз правих през декември 2011.Някъде около 30-40лв беше,но не ми правиха за спиналните и епидуралните упойки.Само за пълните.Отидох без направление,защото теста си се плаща и нямаше смисъл от направлението.Обади се да си запазиш час,ако ще ходиш там и те ще ти кажат колко ще ти струва Peace

# 3 194
  • Пловдив
Аз правих през декември 2011.Някъде около 30-40лв беше,но не ми правиха за спиналните и епидуралните упойки.Само за пълните.Отидох без направление,защото теста си се плаща и нямаше смисъл от направлението.Обади се да си запазиш час,ако ще ходиш там и те ще ти кажат колко ще ти струва Peace

Благодаря много  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт