Бял списък за гр. Пловдив

• 2 851 514
  • 13 773
  •   6
Отговори
# 3 540
Препоръчайте ми, моля детски пулмолог в Пловдив. Praynig Спешно ми е! От джипито знам само д-р Генкова... Друг?

# 3 541
Искам да похваля д-р Валентин Иванов онколог хирург.Страхотен специалист,много внимателен и любезен.Наложи ми се операция от киста на гърдите,успя да ме убеди въпреки че двама други доктори преди това не можаха.В последствие се оказа че съм развила абцес,но три дни след това аз се чувсвам много добре,дори мога да се облека. Който е претърпял подобна операция знае какво означава това.Препоръчвам го с две ръце.

# 3 542
здравейте, може ли някоя мама да ми каже лични впечатления от д-р Румяна Христова-Патрикова, интересува ме следното:
- добър АГ ли е , хубава апаратура ли има, обяснява ли (става въпрос за следене на бременност)
- знам че работи със ЗК, а дава ли болнични без проблеми, имам предвид непрекъснати за по-дълго време (че тия в частните клиники не дават ако не си платиш)
- изражда ли тя и къде?
ще съм благодарна за мнение, че си търся АГ!

# 3 543
КАТЕГОРИЧНО НЕ ЗА ПАТРИКОВА ,ПРЕПОРЪЧВАМ Д-Р АМАЛИЕВ ТОЙ Е ЧОВЕКЪТ

# 3 544
И аз съм категорично против Патрикова.Аз ходих по други поводи при нея и всеки път ми казваше коренно различни неща на едни и същи въпроси.Да не говорим, че този месец ми каза, че няма да имам овулация въпреки, че й обясних, че вероятно ще е по-късно.Тя беше сигурна, че този месец няма да има.Овулацията си ми беше точно когато я бях изчислила- доказано с тест за овулация и придружаващите я симптоми.Освен това знам,че неводи бременост и не изражда.

# 3 545
благодаря ви, момичета, явно са ме подвели че следи бременност...
а този амалиев работи ли със ЗК и къде изражда? интересува ме Торакс или Селена?

# 3 546
АМАЛИЕВ ИМА ЧАСТЕН КАБИНЕТ НО МИСЛЯ НЕ РАБОТИ СЪС ЗДРАВНАТА КАСА ,ИЗРАЖДА ВЪВ ВМИ

# 3 547
Момичета, някакви координати на д-р Вълчев? Останах неприятно изненадана, когато ми казаха, че е напуснал "Торакс". Водих често детенце при него.....А от рецепцията на клиниката не ми дават координатите му - забранено им било!

# 3 548
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър гинеколог Жена - дъщеря ми е на 17 и много се притеснява от този преглед

# 3 549
  • Пловдив
д-р Милвена Коева невролог прекрасна

# 3 550
Моля препоръчайте ми детски УНГ,не е задължително да работи със  ЗК/и ако може координати/.
Благодаря предварително  bouquet

# 3 551
  • Fort Worth, TX
Препоръчайте ми добър гинеколог Жена - дъщеря ми е на 17 и много се притеснява от този преглед
Погледни в темата за Аг-та в Пловдив.Има много женски имена там и момичетата може да ти препоръчат някоя жена.

# 3 552
  • до едно тепе
Моля препоръчайте ми детски УНГ,не е задължително да работи със  ЗК/и ако може координати/.
Благодаря предварително  bouquet
Мечи аз съм много доволна от д-р Петров-кабинета му е на сточна гара. Водихме малчо още като беше 2-3 месечен.Нямам му телефона обаче newsm78  И работи с направление от ЛЛ Peace

# 3 553
Поспаланче Hug-благодаря  bouquet

# 3 554
  • Пловдив
Момичета здравейте, препоръчайте ми добър ендокринолог, който да работи със ЗК. Ако може и телефони да дадете.
Благодаря ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт