Бял списък за гр. Пловдив

• 2 781 500
  • 13 434
  •   1
Отговори
# 4 170
  • Пловдив
Знам, че е често задаван въпрос, но докато не ти дойде до главата.......Може и на ЛС да ми отговорите. Вчера някакъв мъж с вид на лекар, по думите на съпруга ми, казал да обърнем внимание на детето, защото имала плоскостъпие на левия крак. Съпругът ми изобщо не е попитал въпросния господин как така звездите му говорят, но сега не ми дава мира, докато не заведем детето на преглед. Помагайте със специалист по темата без Янакиев и Хазбун. За тях съм чела доста, но другите имена не ги помня, за съжаление.  Tired

# 4 171
  • о`майна лунна нощ е
Разел, възможно е детето да е стъпвало видимо с лявото краче с глезена навътре и това да е дало сигнал на въпросния мъж и той да сподели с мъжа ти. Глезените трябва да стоят изправени, а пръстите да сочат напред и да са в една линия - коляно-глезен-пръсти. Да не се получава дъга в глезена. При сина ми това изкривяване, за което пиша, е много ясно забележимо и от 5 години сме с ортопедични обувки. Между другото точно Янакиев го диагностицира официално, но се наложи да си прося протокол от ЛКК, за да мога да пускам ортопедични обувки. За съжаление при сина ми е наследствено - и аз, и мъжът ми сме як дюстабан, та щеше да е съмнително и дребният да не е прихванал. При сестра му също има, но тя с доста по-лека форма и обувките при нея дават резултат.

Колкото и да не го харесвам Янакиев, в случая със сина ми си свърши работата по отношение на диагностиката. Все пак, за да не е всичко бяло и добро - изписа ни и едни абсолютно ненужни индивидуално силиконови стелки за скромните 30 лева, които нямаше как да оправят проблема, защото проблемите му не са само в свода, а и в изкривяването на глезена. Естествено като не знаех какво точно да правя му се доверих за това и съжалявам, че ги купихме. След месец вече имахме обувките, но там тичането по ЛКК, отропедични работилници и неколкократно в социалните е друга тема за разговор.

За да не пълня все пак отговора само с плява - доволна съм от ортопеда в ДКЦ V - Тракия - Аврамов, ако не греша. Той направи прегледа на дребната през 2012 г. Случи се с гостуваш ортопед от София, та направо си спечелих преглед от двама специалисти едновременно.

# 4 172
  • Пловдив
Туиг, много благодаря за информацията. Много ми беше полезна. Аз принципно не съм недоволна от Янакиев и го имам предвид. Но със сигурност ще търся поне две мнения, защото такива проблеми няма нито в моя, нито в рода на мъжа ми. Има си ясно вдлъбнатинка на крачето, но явно само това не е критерий. Ще я накарам довечера да застане както описа. Не че ще разбера нещо.  Whistling Проходи с обувки на ЕССО и носеше такива докато успявах да намирам номера. Възможно е наистина да му е направило впечатление на човека, че детето не стъпва добре с левия крак.  Thinking Трябва и аз да се загледам. Тя рядко ходи, защото все тича........ Сега огледах всички обувки, с изключение на въпросните балеринки, от които вече се оплаках в другата тема, нямат деформации. Но то е ужас да намериш нормална обувка от 30 номер нагоре.  Tired

# 4 173
Диск от мамография дават в Еврохоспитал, но не знам дали ще стане с направление, май
се плаща. Не съм сигурна, но диск ако си поискаш мисля, че дават и в ДКЦ-то в Тракия. За
УМБАЛ Св. Георги докси може да помогне, той май работи там.

# 4 174
Д-р Криворов (УНГ) - МЦ Димед(Тракия) - препоръчвам !  Wink

# 4 175
  • Пловдив
Момичета, бихте ли препоръчали очен лекар за премахване на "перде".

# 4 176
Момичета, бихте ли препоръчали очен лекар за премахване на "перде".

Клиника Луксор. Peace

# 4 177
Здравейте.Търся добър  гастроентеролог.
Спряла съм се на три имена,четейки из форумите.
доктор Акрабова-Еврохоспитал
доктор Апостол Георгиев-Медлайн
доктор Атанас Калчев-Каспела
Някой има ли инфо за тях,как протича Гастроскопия,ако се наложи?С упойка или без?

# 4 178
На мен са ми правили без упойка.
Но сега май се прави с упойка.

# 4 179
  • Fort Worth, TX
Аз ходя при Чолакова в Каспела.

# 4 180
Ганева с две ръце, поликлиниката на понеделник пазара.
Ходих с мъжа ми два пъти, уникална жена и специалист.
Гастроскопия сме си правили и аз и мъжът ми, той беше при някаква жена в Хирургиите, която го измъчи. Моята я правиха пак в Хирургиите, някакъв мъж, но се справи чудесно.
И при двамата без упойка.

# 4 181
  • Пловдив
Здравейте.Търся добър  гастроентеролог.
Спряла съм се на три имена,четейки из форумите.
доктор Акрабова-Еврохоспитал
доктор Апостол Георгиев-Медлайн
доктор Атанас Калчев-Каспела
Някой има ли инфо за тях,как протича Гастроскопия,ако се наложи?С упойка или без?

В Еврохоспитал  е с упойка  , тази седмица правиха на съпруга ми,но при друг лекар.
Предполагам ,че и на другите места е така.

# 4 182
Благодаря Ви,записах се в Еврохоспитал.  bouquet

# 4 183

Здравей!!
  Към  slan4ize_76- препоръчам д-р Саватинова от Окръжна болница,но и нямам координатите.Вчера при ЛЛ стана въпрос за нея и тя го потвърди, че е много добра.

# 4 184
При Саватинова и аз съм ходила, също е много добра  Peace
Относно гастроскопията - да, гадно е, и то много, но лично аз не бих се наела на пълна упойка за 1-2 минути ...

Общи условия

Активация на акаунт