Бял списък за гр. Пловдив

• 2 781 518
  • 13 434
  •   2
Отговори
# 4 185
Гадно е и после те боли гърлото 1 седмица. Tired
Но не е болезнено.

# 4 186
  • Sunshine state
Аз съм ходила при д-р Хаджиничева в МЦ Кючук Париж, но не знам дали още работи там. Най-добре се обадете, лично останах много доволна. Peace
Иначе в сайта им сега видях, че ще имат и безплатни прегледи следващите месеци.

http://www.mc-kparij.com/%D0%BC%D1%86-%D0%BA%D1%8E%D1%87%D1%83%D … D0%B5%D0%B4%D0%B8
Това е за 2013 година,а не за 2014г.!

# 4 187
  • Пловдив
Да питам /не видях на първа страница/
Добър белодоробен специалист в Пловдив   bouquet ?

# 4 188

Ако питаш за дете - д-р Пердикацева е педиатър и пулмолог. На лични мога да ти пратя координати, ако искаш.

# 4 189

Аз имам астма и ходя при д-р Драганова. Кабинетът й е на бул. В. Априлов до Копчето.

# 4 190
Здравейте!
Моля да ми препоръчате добър невролог, който работи със ЗК. По възможност да е специалист в дископатиите, дисковите хернии и проблемите с кръста  Peace

Аз също се интересувам от добър невролог без значение дали работи със ЗК, защото моето вече изгоря заради един идиот

# 4 191
  • Пловдив

Аз имам астма и ходя при д-р Драганова. Кабинетът й е на бул. В. Априлов до Копчето.

И аз бих препоръчала д-р Драганова. Добър лекар и прекрасен човек!

# 4 192
Здравейте!
Моля да ми препоръчате добър невролог, който работи със ЗК. По възможност да е специалист в дископатиите, дисковите хернии и проблемите с кръста  Peace

Аз също се интересувам от добър невролог без значение дали работи със ЗК, защото моето вече изгоря заради един идиот

Д-р Каназирска, Д-р Бързински, Д-р Манолов -аз от тях съм доволна  Peace

# 4 193
  • Sunshine state
И аз я препоръчвам-мъжът ми се лекува при нея и действително лечението е адекватно.  Peace

# 4 194
И аз я препоръчвам-мъжът ми се лекува при нея и действително лечението е адекватно.  Peace

Коя? Thinking

# 4 195
  • Пловдив
Сигурно ще ви досадя, но моля, някой да ми препоръча добър педиатър, който работи по ЗК в Пловдив. Като цяло местонахождението не ми е приоритет, но поне да си вдига телефона и да не е арогантен. Честно ви казвам, започвам да си мисля, че такъв педиатър няма. Изморих се от търсене, вие сте ми надеждата. Благодаря предварително

# 4 196
Сигурно ще ви досадя, но моля, някой да ми препоръча добър педиатър, който работи по ЗК в Пловдив. Като цяло местонахождението не ми е приоритет, но поне да си вдига телефона и да не е арогантен. Честно ви казвам, започвам да си мисля, че такъв педиатър няма. Изморих се от търсене, вие сте ми надеждата. Благодаря предварително

Д-р Дюкенджиева е добър педиатър,работи по ЗК, във второ ДКЦ, има малко строг вид,но иначе е много разбрана и си разбира от работата  Peace Peace

# 4 197
  • Sunshine state

И аз бих препоръчала д-р Драганова. Добър лекар и прекрасен човек!
Д-р Драганова.  Peace

# 4 198
Розалина Христова  Peace

# 4 199
  • гр.Пловдив
Здравейте, след неколкократно повтаряне на една и съща картина при малката (3г) - започваща от нищо суха, дразнеща кашлица, отминаваща от смосебе си, когато тя си реши днес вече Джипито ми даде направление за алерголог. Четох, вече имам и запазен час, но кажете моля Ви към настоящят момент адекватен специалист от който Вие сте останали доволни.

Общи условия

Активация на акаунт