Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 315
  • 13 437
  •   3
Отговори
# 4 200
  • Plovdiv, Bulgaria
Синът ми е тестуван при д-р Бакалова.Но не му е назначавала лечение тя,защото вече му беше назначено от пулмолог.Алерголожката каза само ,че и тя би назначила същото.Аз лично не те съветвам да ходиш при Новакова и Маркова

# 4 201
  • до едно тепе
Смърфиетка от опита ми с детските алерголози в П-в. Маркова лекува много агресивно и само с химия. Новакова се подигра с детето ми,като за алергичен обрив от АБ изписа мед. козметика от марка, от която е правил обриви на скромната сума 35лв. Като и обърнах внимание я смени с друга мед. козметика на още по-скромната сума от 45 лв от марка,която никога не сме ползвали. Която също не посмях да купя. На следващата сутрин се събуди с още по-червен и вече сърбящ въпреки ксизала,който пиеше заради друг проблем, обрив. Така се наложи да ходим при Балакова на частен преглед. Бакалова лекува предимно с хомеопатия,но е супер мега отнесена и дори не помни какво сме говорили предния път. Лечението обаче беше адекватно и двата пъти, когато я посетихме и детето се повлия отлично  Peace

Последна редакция: чт, 06 ное 2014, 19:53 от pospalancho

# 4 202
  • гр.Пловдив
Благодаря мацки, а координати на Бакалова, къде преглежда, тел, дали работи със ЗК и дали ще мога да я убедя веднага за тестуване, че нв ми се ще да почваме поредното експериментално лечение.

# 4 203
  • Plovdiv, Bulgaria
Ето координати на д-р Бакалова http://medicine-pharma.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info … D0%9E%D0%97%D0%98 .Работи със здравна каса,но имай впредвид,че се доплаща за тестуването

# 4 204
  • гр.Пловдив
Ето координати на д-р Бакалова http://medicine-pharma.infojoker.bg/cgi-bin/index.pl?_state=Info … D0%9E%D0%97%D0%98 .Работи със здравна каса,но имай впредвид,че се доплаща за тестуването
                                       а с каква сума да съм подготвена?

# 4 205
  • до едно тепе
На тази възраст вероятно ще правите домашните алергени. Преди месец и половина ни взе 20 лв допълнително. Май за 5 алергена беше.  Thinking Реално здравната каса никога не поема тестуването Peace

# 4 206
  • Plovdiv, Bulgaria
Ние сме тестували дом.прах,акари,животни и полени-общо бяха мисля 14 алергена,ни взе 40 лева.

# 4 207
  • до едно тепе
Мдаа затова писах, че зависи от възрастта. На Смърфиетка детето е колкото моето.. Малки са още за полени. Мисля беше за дом. прах-2 компонента, 2 групи фунги и една контрола. Значи общо 5 неща. Друг е въпроса до колко е достоверно това тестуване Peace

# 4 208
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз не обърнах внимание колко големи са децата(за което се извинявам).Моето го тестуваха за първи път,когато беше на 3,и после отново на 4 години.За това ,колко е достоверен теста,мое мнение е,че не е.Аз съм на 90% сигурна,че синът ми има алергия към полени,пулмоложката му и УНГ също,но теста е отрицателен.

# 4 209
Ние ходим при Евтимова, но не работи със ЗК. Иначе е внимателна и обстойна.

# 4 210
И ММ миналата година ходи при д-р Евтимова, но си мисля че беше с направление. Каза, че е плащал за тестването, но не помня колко. Беше останал доволен. Ето за тази лекарка става въпрос.

# 4 211
  • Пловдив
Преди много години Бакалова ме тестува и според нейните тестове нищо ми нямаше, но пък еозинофилните ми клетки бяха 4 пъти над нормата. И реши, че имам паразитоза......Правих снимка на бял дроб, ехография на черен дроб......Да ме беше светнал някой да си спестя всичкия ужас каква тения живее в мен и да ме беше пратил в кожния диспансер. Все пак се тестувах и там и си лъсна алергията ми. Само дето там ме набодоха сериозно. Не е за малко дете......Цялата ми ръка до лакътя......14-16 алергена ми набодоха, през 1-1.5 см, в две редички.

Дано към днешна дата се е понаучила кое как се прави. Ако имате съмнения, не се стресирайте излишно, а търсете и друго мнение.  Peace

# 4 212
  • Пловдив
Момичета,помислете добре...вече никой не препоръчва тестуване Naughty На мен лично трима лекари ми казаха,че е абсурно и само подлагаш детето на излишно подене и стрес!Не препоръчвам!

п.п. и най-често излиза алергия към домашен прах  Whistling И какво...та той е навсякъде.Как ще го изолираш това дете?!

# 4 213
  • Пловдив
За съжаление не можеш да го изолираш. В момент на криза......можеш за откачиш. Слузест секрет, не можеш да дишаш, задушаваш се, непрекъснато си с кърпички, некомфортно ти е сред хора, не можеш да спиш, не можеш да се да се храниш нормално.

За дете и аз бодене не си го представям.  Rolling Eyes Алергиите нямат адекватно лечение, само облекчаване, като те хване криза. И така си го влачиш цял живот. Моята е наследствена. Майка ми е също като мен. На сестра ми нищо и няма.

# 4 214
  • до едно тепе
Не може, но може до голяма степен да бъде облекчено състоянието. Освен това в един дом може да има много неща, задържащи дом. прах и като знаеш ги премахваш. Живота ми стана в пъти по-лек откак махнах килими, пердета и тем подобни неща, които се наблъскваха с прах. Детето ми е наследило алергиите. Когато е вкъщи няма проблем. В яслата за 8 часа престой се връща с много запушен нос. А там има килими и не знам си още какво ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт