Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 881
  • 13 799
  •   1
Отговори
# 5 385
  • Пловдив
Д-р Косев е отличен специалист, но наистина е малко груб.

# 5 386
  • Пловдив
Благодаря за мненията за др Косев. Не знам дали още работи в 2ро ДКЦ, но със сигурност практикува вече и в Пълмед. След прегледа ще споделя и аз впечатления.

# 5 387
И  двамата с Христов са добри. Знам от хирург, че д-р Косев прави много подробно описание в документацията  Peace Тези дни позната ми сподели, че вече и ЛЛ може да издава направления за мамография. Дали важи за всички пациенти, не знам, преди имаше нещо , свързано с повишен риск  Peace

# 5 388
  • Карлово/ Пловдив
И д-р Христов и д-р Косев са добри. Мисля, че д-р Косев си работи още в ДКЦ 2, но не знаех, че е отишъл в Пълмед също. Там знам д-р Ася Жекова.
Д-р Якова в Тракия я знам също. Всичките тези са специалисти по образна диагностика. Поздрави и хубав ден!
Направление за ехография - могат да издават само специалисти по АГ и хирургия, онкология, ендокринология, ако преценят, че е нужно като съвместно лечение/ уточняване.   Другия вариант е за платена ехография.
За Мамография направление могат да издават личен лекар и специалистите.

# 5 389
На мен Личния лекар ми дава направление за мамограф.
Споделам мнението на adoration_ за д-р Косев.

# 5 390
За преглед при мамолог - отивате при личния ,казвате че имате оплаквания и той веднага трябва да ви даде направление без никакво шикалкавене, че иначе следва оплакване.
 Направления за мамолог се дават веднъж годишно задължително над определена възраст.

# 5 391
Д-р Косев е отличен специалист, но наистина е малко груб.
Не знам дали е отличен специалист, но не малко, а е доста груб и си позволява да коментира на отворена врата състоянието на пациентките си/ след последния си преглед, при който целия коридор беше осведомен какво точно ми е то, какво ми е правено и какво не....... и то с доста груби квалификации/, аз лично смятам повече да не си го причинявам. Освен това, поради факта че има наплив, прегледите се правят доста припряно и се съмнявам, че това не се отразява на качеството им.

# 5 392
На мен там ми казаха - тая нераждалата на тридесет и кусур години какво да я правим как да я преглеждаме?
Кво чакаш да раждаш.

Щях да пиша оплакване срещу всички.

# 5 393
  • Карлово/ Пловдив
На мен там ми казаха - тая нераждалата на тридесет и кусур години какво да я правим как да я преглеждаме?
Кво чакаш да раждаш.

Щях да пиша оплакване срещу всички.

Как ще те прегледат - клинично с пипане и ехограф/ мамограф - толкова ли им е трудно Simple Smile ама образи на всякъде има Simple Smile
Не е трябвало да си мълчиш. Според мен човек трябва да си търси правата, когато е прав разбира се.
А и хубаво е, че различните хора изказват мнение за дадения лекар и вече пациента ще реши къде да отиде. Хубава вечер!

# 5 394
Кво чакаш да раждаш.
Аман от хорската простотия вече  ooooh!, това ми е най-, ама най-омразният въпрос на света  Peace.
Уж много хитри, а как не им идва на малкото акъл в тъпите тикви, че за да не сме родили на "тридесет и кусур години" може би имаме някакъв проблем.
Извинявам се за спама, но не се сдържах.
Герда, да беше подала оплакването.

# 5 395
Над каква възраст се полага мамография?

# 5 396
# 5 397
  • Бургас
Здравейте!
Може ли мнение за д-р Николай Иванов, ортопед в Пълмед? Той прегледа майка ми, която е с вода в коляното и иска да я приеме в болницата за някаква безкръвна сонда.

# 5 398
Някой дали знае работното време на д-р Генов в Гранда?!?

# 5 399
  • Пловдив
Здравейте,може ли да ми препоръчате добър лекар УНГ.От седмица ми е заглъхнало едното ухо и е доста неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт