Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 933
  • 13 799
  •   2
Отговори
# 5 370
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Янакиев - Медлайн Клиник.

# 5 371
Препоръчайте ми детски ортопед ?
Д-р Арнаудов.

# 5 372
И от мен глас за Арнаудов

# 5 373
За Янакиев само лоши неща чувам...

# 5 374
  • о`майна лунна нощ е
При Янакиев и аз не бих пратила никого вече. Не съм допряла до нещо различно от преглед при него/, но и това ми беше достатъчно, за да си съставя мнение. Да ми предпише силиконови стелки на дете с очеизвадно плоскостъпие, изкривяване на глезените в следствие на това и да ме праща на точно определено място /никъде другаде като алтернатива, че чак ме изпитваше на излизане от прегледа за адреса/ да ги направим, при положение, че тия платени стелки НИЩО, АМА АБСОЛЮТНО НИЩО, НЯМА да помогнат да се реши проблемът, си е чиста форма печалбарство. То за пълен идиот трябва да те приема, щом си мисли, че да не можеш да съобразиш, че стелка глезен не изправя и са необходими обувки, които да го поддържат. За обувки аз трябваше да повдигам въпроса с настояване за изпращане на комисия и издаването на Протокол от ЛКК. О, изненада - той не участвал в такава и хайде - нов преглед, нови плащания ....

# 5 375
Здравейте,

Моля да ми препоръчате добри гинеколози за гр. Пловдив. Не става въпрос за бременност, а преглед тъй като имам проблем с болка в яйчниците. Благодаря предварително! 

# 5 376
Здравейте, доста търсих, но не намирам телефон, на който да да си запиша час при доц. Орбецова (ендокринолог). Във връзка с името й намирам само централен телефон на База 1, УМБАЛ Св. Георги и това е.
Приемам идеи и за друг добър ендокринолог в Пловдив. Проблемът, за който търся е с надбъбречната жлеза.

# 5 377
Гл.ас. д-р Д.Троев, телефон на лични.

# 5 378
  • Пловдив
Може ли мнение за Алтай Косев? Мисля да го посетя за преглед, но не знам какво да очаквам като отношение и компетентност. Досега съм се преглеждала при др Христов в 2-ро ДКЦ, но е трудно да се вредиш при него и е голямо чакане с тая политика да не се записват предварителни часове. Затова се ориентирах  към др Косев и Пълмед.

# 5 379
  • Пловдив
Била съм при Косев на ехограф на гърди - стори ми се малко груб, но компетентен  Peace

# 5 380
Д-р Косев не преглежда ли вече във 2 ДКЦ, преди бяха двамата с д-р Христов. Гледам, че в сайта името е при специалисти Rolling Eyes

# 5 381
Д-р Якова мамолог в ДКЦ-то в жк.Тракия.

# 5 382
Д-р Якова мамолог в ДКЦ-то в жк.Тракия.

С направление от гинеколог ли ходиш?

# 5 383
Както дойде.Много е добра и внимателна.

# 5 384
Е все пак, да знам от кой да искам направление?

Общи условия

Активация на акаунт