Бял списък за гр. Пловдив

• 2 860 272
  • 13 801
  •   6
Отговори
# 5 355
Някой може ли да даде мнение за д-р Николай Цонев-гастроентеролог? Става въпрос за бебенце на 2.5 месеца

# 5 356
Още един глас за неврологията на св. Панталеймон, бившата 2-ра градска.

# 5 357
  • Euskal Herria
Още един глас за неврологията на св. Панталеймон, бившата 2-ра градска.
И ние само там сме се лекували - семейството ни.

# 5 358
Баща ми като го скове дископатията право там отива и го оправят с лекарство за левче.
Много са добри.

# 5 359
  • Euskal Herria
Свекърва ми я вдигнаха на крака след инсулт. А лекарката от Бърза помощ ми заяви, че правела паник атака и и сложи инжекция диазепам.

# 5 360
Извенете, незнам дали е за тук но някой може ли да ми препоръча добър интернист в Пловдив, става въпрос за проблеми с много подут крак 😐

# 5 361
Знаеш ли от какво е подут? Само единият ли?
 Оттокът към глезенът ли е?

# 5 362
Не незнам от какво е подут, само десния е подут и болезнен, едвам стъпва, бяхме на лекар и казаха че е болеста на богатите, изписаха лекарства, но няма ефект.Затова искам да потърся второ мнение  Confused

# 5 363
  • Пловдив
За подагра трябва много строга диета...

# 5 364
Здравейте, може ли някой, който има направена успешна операция на гранулом да сподели при кой лекар в Пловдив се е оперирал. Предстой ми такава операция, но не съм от града и не знам към кой лекар да се обърна. Благодаря.  bouquet

# 5 365
Здравейте , препоръчайте ми добър дерматолог , специално за гъбички по ноктите и кожни екземи  bouquet Благодаря !

# 5 366
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте , препоръчайте ми добър дерматолог , специално за гъбички по ноктите и кожни екземи  bouquet Благодаря !

Доц. Румяна Янкова - частен кабинет и Мбал Пълмед
Д-р М. Чукарова - Умбал " Св. Георги - кожна клиника " и Частен кабинет.
Поздрави!

# 5 367
Много Благодаря  docsi  Hug

# 5 368
  • Пловдив
Здравейте, може ли някой, който има направена успешна операция на гранулом да сподели при кой лекар в Пловдив се е оперирал. Предстой ми такава операция, но не съм от града и не знам към кой лекар да се обърна. Благодаря.  bouquet
Препоръчвам д-р Вандев.

# 5 369
Препоръчайте ми детски ортопед ?

Общи условия

Активация на акаунт