Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 907
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 555
Специални благодарности на д-р Атанасов и д-р Щерев от клиниката по Обща хирургия към ВМИ. Като цяло съм доволна и от другите лекари, на които не разбрах имената. За вренето през което бях там се изредиха поне 15 доктора.

# 556
Момичета,препоръчайте ми добър уролог.Спешно е.

# 557
Бях в болница една седмица. Вчера ме изписаха. Каспела в Пловдив. ендокринологията на 6 етаж при д-р  Владева(доцентка), д-р Буюклиев...очарована съм от професионализмът и човешките им качества. Като цяло от целия персонал и обстановка- плазмен 24часов цифров ТВ, вкусна храна, внимателно отношение от санитарки, сестри и лекарио- !!!!!!!

# 558
  • София / Пловдив
Момичета,препоръчайте ми добър уролог.Спешно е.

Д-р Матеев, урологията на МБАЛ "Пловдив"  Peace

# 559
Да впиша вече като проверен в белия списък д-р Димитър Генов/ортопед-травматолог/ и МБАЛ"Каспела"/наистина е много чисто,ново,удобно и няма нищо общо с представите ми за болница/Много професионално отношение и внимание намерих...да уточня,че всичко си ми мина през ЗК/т.е. не съм плащала за отношението/

# 560
трябват ми координатите на д-р Тончева от 2-0 ДКЦ

# 561
трябват ми координатите на д-р Тончева от 2-0 ДКЦ
http://dkc2-plovdiv.hit.bg/GP/Toncheva.html

# 562
 Търся мобилен телефон на АГ Екатерина Учикова, че съм го загубила.Може и на ЛС.

# 563
Мама на Александра / lilcho13 ,   bouquet.

# 564
От този списък научих за доктор ПАСКАЛЕВА за което не съжалявам това е една невероятна жена отдадена на професията си.Вече съм убедена че само една жена която разбира от професията си може да разбере друга жена с проблем и да и помогне.

# 565
Един глас за Д-р Хр. Кунчев от Клиника "Торакс". Той ни помогна на бял свят да се появи нашето съкровище след дълго ходене по мъките. Благодарим Ви от все сърце, докторе. Бъдете здрав и весели празници.

# 566
Момичета, в голямо чудене съм.
Искам да сменя лич.лекар,но ми трябват отзиви за д-р Кумчева.
Някой нещо дали е чувал за нея?
Работела е в поликлиниката до у-ще "В.Коларов".

# 567
Аз си видях и двамата доктори гинеколози в списъка-д-рБабаков и д-р Карагюзян-страхотни са и двамата  bouquetБабаков ми следеше бременноста после Карагюзян ми направи секциото-нямам думи за вниманието и тяхното отношение към мен-изключителни професионалисти са и двамата Grinning

# 568
  • Пловдив
Днес бяхме на консултация и според педиатърката ни имаме признаци на рахит. Това много ме притесни и бих искала да заведа малката при друг доктор, за да чуя и второ мнение. Бихте ли ме посъветвали при кой лекар да отидем?

# 569
Днес бяхме на консултация и според педиатърката ни имаме признаци на рахит. Това много ме притесни и бих искала да заведа малката при друг доктор, за да чуя и второ мнение. Бихте ли ме посъветвали при кой лекар да отидем?
И ние имахме признаци на рахит преди месец и нещо. Ако не е тайна коя е педиатърката ви?

Общи условия

Активация на акаунт