Бял списък за гр. Пловдив

• 2 810 120
  • 13 605
  •   3
Отговори
# 5 610
  • Пловдив
Да знаете как се казва синът на др.Ставрев АГ-то в Селена?Предполагам е със същата фамилия...преглеждал пак там и то по ЗК.
Даниел Ставрев
Peace
А мнения вече за него има ли?

# 5 611
ААХ, благодаря! Питах, защото искам да се прегледам, когато се прибирам за отпуска. Но съм здравно осигурена тук, не в България. Затова не знам дали аз мога да се възползвам от тази програма, по-вероятно е да бъде платен приема.
Предлагам ти да звъннеш по тел. и ги попитай.По принцип прегледите са безплатни и не би трябвало да има проблем. Миналата седмица ходих на друг безплатен, но в друга клиника и никой не ме е проверявал дали съм осигурена.

# 5 612
  • Euskal Herria
Благодаря!

# 5 613
Моля препоръчайте ми ортопед за бебе.  bouquet

# 5 614
От началото на ноември 2016 г. екип от Втора хирургия към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив организира кампания за профилактика на заболяванията на гърдата.
Прегледите ще бъдат безплатни и ще се извършват три пъти седмично, целогодишно.

От прегледите могат да се възползват всички жени, без значение на каква възраст, които искат да се прегледат профилактично или да се консултират със специалист. Направление не е необходимо.

За информация и записване на час: 0889 296 796 от 10 до 18 часа
Място на провеждане: Клиника по гръдно–коремна хирургия (Втора хирургия) към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив, хирургичен блок на бул. "Пещерско шосе" 66, етаж 11.
Благодаря ти за полезното инфо!  Peace

# 5 615
  • Пловдив
Да знаете как се казва синът на др.Ставрев АГ-то в Селена?Предполагам е със същата фамилия...преглеждал пак там и то по ЗК.
Даниел Ставрев
Peace
А мнения вече за него има ли?
Срещала съм го само веднъж на визитация, когато раждах там преди две години. Беше много внимателен и отзивчив. А към момента само положителни отзиви съм чела. От телефона не мога да дам линк към темата за Селена, но я потърсете.

# 5 616
Тимпанометрия в града? Някой да се е сблъсквал?

# 5 617
  • София
искам да добавя в списъка дерматолозите д-р Нухов и д-р Марияна Лукова от кожния диспансер.
д-р Нухов ми помогна страшно много преди време, когато бях дете, а д-р Лукова ме лекува сега, тя е просто...страхотна!!!
Оказа се , че съм с дерматит, проблем който мъкна от доста време и други дерматолози дори не разпознаха! Назначеното лечение ми донесе невероятно облекчение още след първите дни!   bouquet

# 5 618
Момичета, от къде мога да си купя маска, с която да мия банята? Става ми лошо от силната миризма на препаратите, сякаш ми полепват по гърлото и ме задушават. Вече няколко часа не мога да взема въздух след като мих със Саво. Дори не знам какви маски се предлагат, но предполагам, че има такива, които хората работещи със силни бои и препарати използват.

# 5 619
Бултекс 99 продават лични предпазни средства и имат маски

# 5 620
  • Пловдив
Смени препарата. Със Саво от години не чистя. Нямам вкус и обоняние поне 4 дни след това. Да не говоря, че жилището мирише поне половин месец. Не си го причинявам вече. Има един препарат на Арома. Върши същата работа и не ме праща в кома.  Mr. Green Ако има фирма, от която сте доволни, приемам предложения. Аз все не уцелвам. Искам бързо почистване. А не като последния път.....два часа чистене на баня метър на метър и миризма на хлор.....Аз се справям за половин час, но ако мога да си го спестя..... Crossing Arms

# 5 621
Разазор с пулвелизатор.Детол.
А против варовик от Кауфланд открих супер евтино и ефикасно български препарат в сиви шишета и мирише приятно.

# 5 622
Моля препоръчайте ми ортопед за бебе.  bouquet
д-р Рами Хазбун  Peace

А аз моля за препоръки за добър педиатър в района на 2ДКЦ /Ресторант Стадиона/.  Simple Smile

# 5 623
Темата не е ли за лекари? newsm78

# 5 624
  • Пловдив
За лекари е. Аз си мисля, че сме в темата за Пловдив.......и си отговарям......

Общи условия

Активация на акаунт