Бял списък за гр. Пловдив

• 2 810 463
  • 13 605
  •   1
Отговори
# 5 595
Да, най-вероятно е така. Благодаря! А би ли ми дала телефона, на който си се свързала с нея?
КОНТАКТИ:
Началник Клиника – 032/602-486;
Канцелария – 032/602-395;
Ст. мед сестра – 032/602-281;
Лекарски кабинет – 032/602-394;
Дежурен лекар – 032/602-530;
Манипулационна – 032/602-493.

Благодаря!

# 5 596
mystic woman, това означава ли, че и във ВМИ не приема пациенти за преглед? Канех се да си запиша час при нея...

Нямам идея...предполагам преглежда само ако си приет в отделението.Но намери тел.и питай.
Не преглежда, всяка стая в отделението, си има лекар и резултатите и заключенията минават и през нея като завеждащ отделение. Минава и на визитации заедно със студентите. Тогава може да има личен контакт, въпроси, обсъждане. Тя, заедно с лекаря по стая, заверяват епикризите.  Peace

# 5 597
Ясно. Благодаря за информацията, Lykke!

# 5 598
Здравейте, търся добър УНГ специалист, който да работи със ЗК за предпочитане. Чувам за д-р. Арнаудова, но не знам дали кординатите и са все още актуални. Ако някой знае къде практикува в момента или има предложение за добър лекар нека сподели. Благодаря предварително!

# 5 599
Д-р Елмония Арнаудова е много добър избор. Напишете в Гугъл и ще ви излезе страницата й с актуални координати. Съжалявам, че не мога да дам линк, но пиша от телефона. Кабинетът е срещу бившото кино Гео Милев и работи с касата.

# 5 600
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, търся добър УНГ специалист, който да работи със ЗК за предпочитане. Чувам за д-р. Арнаудова, но не знам дали кординатите и са все още актуални. Ако някой знае къде практикува в момента или има предложение за добър лекар нека сподели. Благодаря предварително!

Д-р Христо Петров - УНГ
д-р Анна Бешкова - Умбал " Св. Георги " и частен кабинет
Д-р Калина Маджарова -  Умбал " Св. Георги " и частен кабинет

# 5 601
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър лекар специалист за лечение на белодробни заболявания- пневмонии. Благодаря.

# 5 602
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте. Може ли да ми препоръчате добър лекар специалист за лечение на белодробни заболявания- пневмонии. Благодаря.

Д-р Къртев - Капела

Д-р Щерев - Умбал " Св. Георги" и МЦ "Хипократ Н"

# 5 603

за дете или за възрастен?

# 5 604
  • Euskal Herria
Във връзка с кампанията за мамологичните прегледи - само по здравна каса ли са, или може и срещу заплащане? И къде бих могла да отида за такъв преглед?

# 5 605
За консултация за възрастен ми трябва лекар за белодробни болести. В предния пост наистина не уточних какъв точно специалист търся.

Последна редакция: ср, 01 фев 2017, 13:21 от kup74

# 5 606
От началото на ноември 2016 г. екип от Втора хирургия към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив организира кампания за профилактика на заболяванията на гърдата.
Прегледите ще бъдат безплатни и ще се извършват три пъти седмично, целогодишно.

От прегледите могат да се възползват всички жени, без значение на каква възраст, които искат да се прегледат профилактично или да се консултират със специалист. Направление не е необходимо.

За информация и записване на час: 0889 296 796 от 10 до 18 часа
Място на провеждане: Клиника по гръдно–коремна хирургия (Втора хирургия) към УМБАЛ "Св. Георги" Пловдив, хирургичен блок на бул. "Пещерско шосе" 66, етаж 11.

# 5 607
  • Пловдив
Да знаете как се казва синът на др.Ставрев АГ-то в Селена?Предполагам е със същата фамилия...преглеждал пак там и то по ЗК.

# 5 608
  • Euskal Herria
ААХ, благодаря! Питах, защото искам да се прегледам, когато се прибирам за отпуска. Но съм здравно осигурена тук, не в България. Затова не знам дали аз мога да се възползвам от тази програма, по-вероятно е да бъде платен приема.

# 5 609
  • Пловдив
Да знаете как се казва синът на др.Ставрев АГ-то в Селена?Предполагам е със същата фамилия...преглеждал пак там и то по ЗК.
Даниел Ставрев

Общи условия

Активация на акаунт