Бял списък за гр. Пловдив

• 2 811 477
  • 13 612
  •   8
Отговори
# 5 865
Преди два месеца всичко мина през касата. Никакви дарения не съм правила.
къде това и при кой?

# 5 866
  • Pl?ven
Здравейте! Темата е много хубава и се извинявам ако ще се повторя с въпроса си,но имам нужда от добър педиатър в Пловдив,в Кючука по възможност. Дъщеря ми тръгна на ясла и съответно разболяванията започват,но тя си е предразположена и много бързо лепва нещо (дори да не е ходила на ясла),та ми трябва лекар,който да има подход поне малко към децата,да дава направления,ако се наложи и да е по каса (нямаме финансова възможност за частен педиатър). Благодаря на всички! Simple Smile

# 5 867
Еврохоспитал. Отидох, исках на определена дата. Не съм имала претенции при кого да бъда. Всичко мина леко и останах доволна.

# 5 868
  • Карлово/ Пловдив
Жана, здравей!
Аз работя с хора които са ми преподавали и познавам лично. От хематолозите с добри отзиви мога да ти препоръчам:
Д-р Сотирова
Д-р Кирова
д-р Спасов
Проф. Горанов
Доц. Горанова
И хематолога на Медлайн  - Д-р Чинчев или нещо такова.

Здравейте, някой от тези доктори дали би ми помогнал при дефицит на вит. Б12? Искам да отида при специалист, който ще ми обърне нужното внимание.

да, все пак са специалисти в областта на клиничната хематология и онкология.
Логично е да могат да ти помогнат и решат проблема.
Поздрави

# 5 869
Здравейте! Темата е много хубава и се извинявам ако ще се повторя с въпроса си,но имам нужда от добър педиатър в Пловдив,в Кючука по възможност. Дъщеря ми тръгна на ясла и съответно разболяванията започват,но тя си е предразположена и много бързо лепва нещо (дори да не е ходила на ясла),та ми трябва лекар,който да има подход поне малко към децата,да дава направления,ако се наложи и да е по каса (нямаме финансова възможност за частен педиатър). Благодаря на всички! Simple Smile
Здравейте, д-р Кумчева мога да препоръчам,винаги преглежда обстойно и дава направления ,ако види,че проблемът е по-сериозен или често повтарящ се.Близо до автогара Родопи,до старите хали е кабинета.

# 5 870
Здравейте.
Има ли в Пловдив добър УНГ-лекар, който прави ендоскопско изследване?

# 5 871
  • Пловдив
Кажете ми добър кожен лекар, по ноктите на краката ми се получават въздушни възглавнички и сега гледам, че единия ще падне. Не съм сигурна дали са гъби, но дори да са ми трябва адекватно и точно лечение.

# 5 872
Дъщеря ми имаше подобен проблем, но на ръцете. Доволни сме много от доктор Сариева в МЦ Димед

# 5 873
  • Пловдив
Благодаря ти, ще я пробвам. Трябва ли да взема направление или работи на частно?

# 5 874
Ние ходихме с направление, изпрати ни веднага на изследване в кожна клиника на ВМИ /том се плаща 10 лв/ и след излизането на резултатите изписа терапия. За мое учудване още след 10 дни всичко мина.

# 5 875
Според мен най-добрият унг лекар в Пловдив е проф. Джамбазов. Обаче при него се чака за преглед, около 2 месеца. Ако искаш да търся тел. на секретарката му, тя записва. Аз съм ходила два пъти при него, с ендоскоп ме преглежда. Имаше хора от цялата страна, но той не претупва и опашката върви със закъснение.
Може проф. Йовчев от Каспела също да преглежда с ендоскоп, но не съм сигурна.

# 5 876
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте.
Има ли в Пловдив добър УНГ-лекар, който прави ендоскопско изследване?

Обаждаш се на специалисти по УНГ и ги питаш, дали преглеждат с ендоскоп.

# 5 877
Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали добър дерматолог в Пловдив.Става въпрос за дъщеря ми,която е на 1г и 2м.Доста отдавна забелязах появата на бели петна в зоната на памперса,които нямат никаква промяна не се уголемяват но и не изчезват.Водих я в кожния диспансер от там не ми дадоха никакво смислено обяснение от какво са се появили само казаха ами сигурно е от памперса и е вероятно да е нещо гъбично и може да мине а може и да не,но не е опасно,изписаха терапия с мехлемче и до там.Но все пак ме притеснява и искам още една консултация.
Благодаря предварително.

# 5 878
Доктор Сариева - МЦ Димет в Тракия

# 5 879
Бях в абсолютно същата ситуация. Кожният диспансер явно се смятат за прекалено велики да се занимават с такъв проблем. Адекватна помощ получих от д-р Зографова в поликлиниката в Тракия. Освен лечение, даде ми съвети как да поддържам хигиената, а накрая и подарък хипоалергенно рекламно сапунче. Малко е странна, но искрено загрижена за проблемите на пациентите.

Общи условия

Активация на акаунт