Бял списък за гр. Пловдив

• 2 811 703
  • 13 612
  •   2
Отговори
# 5 880
Здравейте! Препоръчайте ми , моля, добър ортопед за бебе на 4 месеца. Препоръчаха ми Димов от Дмед в Тракия и Стоян Арнаудов. Мнения за тях?

# 5 881
Виждам, че в по-горните постове се обсъждат дерматолози и аз самата имам нужда от консултация с такъв, така че всякакв аинформация би ми била полезна.

# 5 882
Виждам, че в по-горните постове се обсъждат дерматолози и аз самата имам нужда от консултация с такъв, така че всякакв аинформация би ми била полезна.
Аз бях при Румяна Янкова в медидерма , прегледа е 50 лева и преписва основно кортикостероиди , 10 дни по късно нямам подобрение почти , но все пак не искам да давам генерално мнение . Чувам добри отзиви за проф Добрев , който скоро май ще посетя . Ако някой знае друг добър да казва .

# 5 883
Момичета, препоръчайте ми добър уролог, който работи на частно и не му е фикс идея да смуче пътеки от касата. Имам 5 мм камък в бъбреците, който нерми причинява никакъв дискомфорт, а искат да ме вкарват в болница да го махат с лазер. Нямаше да е проблем, но вече ми е писнало да ме приспиват, ровят, бърничкат и тровят с антибиотици покрай инвитро процедурите ми.
Писнало ми е от болници!

# 5 884
Д-р Шишков,много добър лекар уролог.

# 5 885
Момичета, препоръчайте ми добър уролог, който работи на частно и не му е фикс идея да смуче пътеки от касата. Имам 5 мм камък в бъбреците, който нерми причинява никакъв дискомфорт, а искат да ме вкарват в болница да го махат с лазер. Нямаше да е проблем, но вече ми е писнало да ме приспиват, ровят, бърничкат и тровят с антибиотици покрай инвитро процедурите ми.
Писнало ми е от болници!

Не си ли по-скоро за нефролог? Иначе още едно положително мнение за д-р Шишков.

# 5 886
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте! Препоръчайте ми , моля, добър ортопед за бебе на 4 месеца. Препоръчаха ми Димов от Дмед в Тракия и Стоян Арнаудов. Мнения за тях?

Д-р Димов е добър лекар и човек, още повече и добър специалист. Главен асистент е в КОТ при Умбал " Св. Георги " и ми е бил преподавател!
Гласувам за него, другия не го познавам.

# 5 887
  • Карлово/ Пловдив
Писнало ми е от болници!

Д-р Димитър Николов - Клиника по нефрология на Умбал " Св. Георги " а също и МЦ " Хипократ " на Бул. България.
Доц. Емил Кумчев - Клиника по нефрология при Умбал " Каспела"

Последна редакция: пт, 19 май 2017, 08:51 от docsi

# 5 888
  • Карлово/ Пловдив
Проф. Добрев
Д-р Мариана Чукарова

# 5 889
  • до едно тепе
Писнало ми е от болници!

Д-р Димитър Ников - Клиника по нефрология на Умбал " Св. Георги " а също и МЦ " Хипократ " на Бул. България.
Не е ли Николов Laughing От него бях много доволна преди 6 години. Размотаваха ме с месеци да си точат касата други лекари(хирург, нефролог и уролог) и човека ми обърна внимание и ми изписа адекватно лечение, макар че се оказа, че нямам проблем с бъбреците. Whistling

# 5 890
Някой знае ли дали в Пловдив има зъболекар, специализиран в лечение на пародонтоза

# 5 891
  • Карлово/ Пловдив
Писнало ми е от болници!

Д-р Димитър Ников - Клиника по нефрология на Умбал " Св. Георги " а също и МЦ " Хипократ " на Бул. България.

Не е ли Николов Laughing От него бях много доволна преди 6 години. Размотаваха ме с месеци да си точат касата други лекари(хирург, нефролог и уролог) и човека ми обърна внимание и ми изписа адекватно лечение, макар че се оказа, че нямам проблем с бъбреците. Whistling

Точно така д-р Димитър Николов е, в бързането съм изпуснал няколко букви
Той ми е бил асистент по нефрология.
Аз доста пъти се виждам с него, ще трябва да му купя някоя ризка Simple Smile  Joy

# 5 892
  • Пловдив
Здравейте.Бихте ли препоръчали детски стоматолог за 5г дете за почистване на зъбен камък с ултразвук.

# 5 893
  • Пловдив
Д-р Светозар Горанов. Много е внимателен и търпелив с децата,страхотен професионалист. Кабинета му е на ул.Иван Андонов 5, зад мол Марково тепе.

Последна редакция: нд, 21 май 2017, 14:35 от krems82

# 5 894
  • Pl?ven
Искам да похваля д-р Миленич,работи по каса в Каспела,Пловдив. Вчера бяхме на преглед при нея,тъй като дъщеря ми (на 2 год и 10 мес.) си има сериозен пробелм с гърлото и сливиците,който никой до сега не успя да облекчи поне малко. Прегледът беше обстоен,лекарката беше изключително внимателна,доста говорихме,разпитва ме,изписа на детето доста неща и още снощи спа почти спокойно за пръв път от близо 2 месеца.
Отново ще отидем при нея на контролен преглед. Дано има повече лекари като нея! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт