Бял списък за гр. Пловдив

• 2 812 827
  • 13 615
  •   5
Отговори
# 5 940
  • Пловдив
детски очен- Васил Маринов-  Фи хелт. Вземете си час, записват за месец напред и после напр. Мъжът ми води баткото, че беше спешно при една док. в Луксор , платен прием в събота, и е доволен също, ако трябва ще видя името и ще пиша

ендокринолог- д-р Мечкаров  Peace и д-р Димитър Георгиев/медлайн/
Водила съм го и на двете места...

# 5 941
mystic woman, при д-р Албена Теодосиева съм виждала да водят и деца, но тя има само частен прием.

# 5 942
детски очен- Васил Маринов-  Фи хелт. Вземете си час, записват за месец напред и после напр. Мъжът ми води баткото, че беше спешно при една док. в Луксор , платен прием в събота, и е доволен също, ако трябва ще видя името и ще пиша

Търсиш 3то мнение ли? Има още една детска, само частен прием , работят заедно с д-р Маринов във ВМИ. Баева или нещо подобно, не съм водила при нея. В София съм водила баткото при много добър детски, чака се доста за час обаче.

# 5 943
  • близо под тепетата
Аз да си похваля зъболекарката  Flutter
Д-р Русинка Иванова.
Много внимателно работи, старателна е, обяснява и се съобразява с "психологическата нагласа " на пациентите  Laughing

Почти цялата рода сме при нея. Само работно й време не е от най-удобните за работещите, но все пак и тя е човек и има нужда от почивка  Simple Smile

# 5 944
  • Пловдив

Търсиш 3то мнение ли? Има още една детска, само частен прием , работят заедно с д-р Маринов във ВМИ. Баева или нещо подобно, не съм водила при нея. В София съм водила баткото при много добър детски, чака се доста за час обаче.
ТАЗИ ЛИ Е?
http://www.sv-georgi.com/%D0%B4%D0%BE%D0%BA%D1%82%D0%BE%D1%80%D0 … D0%BB%D0%BE%D0%B3

# 5 945
Мистик, мисля, че е тя. Не сме ходили при нея, знам, че е само платен прием, ако е така, значи е тя.. ЛЛ тогава ни прати при д-р Маринов или нея, но аз бях чела за него, че има много доволни и реших да си ползваме напр.

# 5 946
  • Пловдив
посещавали сме Маринов / Боева смятам за по-лош вариант, създадох си някакво впечагление и от нея/, Теодосиева и Луксор, само за  Теодосиева държа да подчертая, че въобще не се занимава с деца, нас ни отпрати след дълго чакане с бабички с пердета. Аз лично за съжаление в Пловдив не намерих добър очен специалист, особено що се касае за малко дете, ако е за по-голямо може и да се справят /едното ми дете е с очила, които сложи на 1.10 г./ Rolling Eyes
За Маринов също е важно да се знае, че във фи хелт връща малките деца, че там няма апарат и само във ВМИ приема на такъв, там пък вързва тенекии.

# 5 947
Теодосиева си работи с деца /моето беше в детската градина/. Вярно е, че се чака дори и със записан час, но за мен си струва, при положение, че минахме през 3 други светила и само при нея получих адекватно обяснение и решение на проблема. Прегледа беше подробен, на двата апарата. Търпелива и спокойна - без да препупва и да се чувстваш на конвейр, щото видиш ли след теб има още пациенти. Абсолютно глас за ЗА.

# 5 948
Моля, препоръчайте ми добър ендокринолог, работещ със здравната каса и за който не е нужно да се запазва час за преглед месеци предварително. Изключвам д-р. Георгиев, от когото останах безкрайно разочарована и може би, трябва да го добавя в черния списък заради безотговорно отношение към пациентите.
За кой от двама Георгиеви става въпрос   Христо или Димитър?

# 5 949
За кой от двама Георгиеви става въпрос   Христо или Димитър?
Понеже и аз писах, че не препоръчвам д-р Георгиев, да уточня, че за д-р Христо Георгиев става въпрос( Мъгла не знам кого има предвид, предполагам, че и тя ще поясни  Peace )

# 5 950
Аз и двамата Георгиеви не препоръчвам, но все пак е добре да уточним кой от кого от тях не е доволен Simple Smile

# 5 951
Здравейте пак! Къде е най-добре да си направя ФМ в Пловдив? М/у 18-23 г.с.

# 5 952
Здравейте пак! Къде е най-добре да си направя ФМ в Пловдив? М/у 18-23 г.с.
Д-р Кръшков в Селена.

# 5 953
Няколко пъти ходих при Троянчев и съм  доволна, но графикът му е пълен, затова час се запазва поне 2 седмици по- рано и понякога часовете изостават и се чака.

# 5 954
  • Пловдив
Аз съм за д-р Стоилов с две ръце. Peace

Общи условия

Активация на акаунт