Бял списък за гр. Пловдив

• 2 812 566
  • 13 615
  •   3
Отговори
# 5 925
  • Карлово/ Пловдив
Кой добър гастроентеролог бихте препоръчали за гастроскопия?

Д-р Александър Петров - Умбал " Св. Георги" Пловдив - клиника по еднодневна хирургия с ендоскопски център и Клиника по гастроентерология.
Д-р Денислав Станчев - Умбал " Каспела " клиника по гастроентерология блок 3 - етаж 5 и 6.
Д-р Иван Атанасов - Умбал " Каспела " клиника по гастроентерология
Д-р Дафина Ганева - къде работи в момента не знам
Д-р Венцеслав Джурков - Умбал " Еврохоспитал" Пловдив
Д-р Саватинова - Умбал " Пловдив " бивша окръжна болница.

Поздрави! Избери си някой от тях!

# 5 926
Благодаря, docsi !

# 5 927
ако някой има телефони на детски хирурзи, моля да ми пише на лични
обадих се в детска хирургия , да запиша час при д-р йонков, но трябвало да му звънна на мобилния, въпреки че отказаха да ми го дадат
да съм го намерила в интернет
може и на д-р стоков или някой друг детски хирург
става въпрос за цепване на късо гемче-не знам дали е операция  newsm78

# 5 928
Здравейте може ли да ми препоръчате хирург за операция на щитовидната жлеза (казаха ми, че ще е сложна операция тъй като е доста голяма  Confused) Някой има ли впечетления от д-р Зисов в Хирургиите?

# 5 929
  • Пловдив
Проф. Димов в Каспела.

# 5 930
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте може ли да ми препоръчате хирург за операция на щитовидната жлеза (казаха ми, че ще е сложна операция тъй като е доста голяма  Confused) Някой има ли впечетления от д-р Зисов в Хирургиите?
Д-р Зисов
д-р Баташки, д-р Коев. И тримата са в гръдно - коремна хирургия.
Зависи къде искаш.

# 5 931
Преди наколко години д-р Баташки оперира майка ми. Всичко мина добре.

# 5 932
Благодаря  bouquet При Зисов ще е може би.

# 5 933
Доктор Коларов (АГ) дали все още работи в Хирургиите? Дали някой би могъл да ми даде телефон за връзка с него?  Rolling Eyes

# 5 934
Моля, препоръчайте ми добър ендокринолог, работещ със здравната каса и за който не е нужно да се запазва час за преглед месеци предварително. Изключвам д-р. Георгиев, от когото останах безкрайно разочарована и може би, трябва да го добавя в черния списък заради безотговорно отношение към пациентите.

# 5 935
Изключвам д-р. Георгиев, от когото останах безкрайно разочарована и може би, трябва да го добавя в черния списък заради безотговорно отношение към пациентите.

Аз също НЕ съм с добри впечатления от този ендокринолог и в никакъв случай не бих го препоръчала....
Мъгла, мисля, че д-р Нончев (син) е добър специалист, не знам обаче дали работи с направления и колко време се чака за насрочен преглед...

# 5 936
До скоро не работеше с направления, за чакане не знам.

# 5 937
Доктор Мечкаров. Макар, че за него съм чела и негативни мнения, справи се с диабета на майка ми и проблемите, след отстраняването на щитовидната жлеза. Работи с касата и се записват лесно часове.

# 5 938
  • Пловдив
знам,че е коментирано безброй пъти,но...скорошни добри отзиви за детски очен Thinking може и частен преглед.
Има една в Тракия,др.Балиян...не е детски,но дали е добра?

# 5 939
детски очен- Васил Маринов-  Фи хелт. Вземете си час, записват за месец напред и после напр. Мъжът ми води баткото, че беше спешно при една док. в Луксор , платен прием в събота, и е доволен също, ако трябва ще видя името и ще пиша

ендокринолог- д-р Мечкаров  Peace и д-р Димитър Георгиев/медлайн/

Общи условия

Активация на акаунт