Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 856
  • 13 799
  •   1
Отговори
# 6 825
  • Пловдив
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог  Sad

# 6 826
  • Пловдив
Д-р Дафина Ганева. Работи и с направления. Много прецизен и обстоен преглед. И половин час може да те слуша да говориш.

# 6 827
Д-р Дафина Ганева. Работи и с направления. Много прецизен и обстоен преглед. И половин час може да те слуша да говориш.
Доста се чака за записване на час при нея. Аз няколко пъти преди време пробвах и не успях.

# 6 828
  • Euskal Herria
Потвърждавам за д-р Ганева! Благодарение на нея вече години нямам проблеми.

# 6 829
Здравейте,

Бихте ли ми препоръчали добър гастроентеролог  Sad

Доктор Саватинова от бившата окръжна болница.

# 6 830
  • Пловдив
Здравейте, трябва ми добър гастроенеролог за Пловдив. Става въпрос за бебе на 45 дена

# 6 831
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, трябва ми добър гастроенеролог за Пловдив. Става въпрос за бебе на 45 дена

Д-р Иван Янков - педиатър, детски гастроентеролог - може да го намерите в клиниката по педиатрия, на Умбал " Св. Георги " Пловдив, намираща се на Бул " Васил Априлов " 15 А , в отделението по гастроентерология.
Мисля, че приема и на частно в някой от медицинските центрове в Пловдив. Ще потърся мисля, че имам координатите, на колегата.

За възрастен гастроентеролог - д-р Александър Петров - Умбал " Св. Георги " Пловдив
Д-р Станчев и д-р Калчев и доц. Андонов, Д-р Атанасов - клиника по гастроентерология на Каспела.
Д-р Саватинова - Умбал Пловдив - бивша окръжна болница
Д-р Джурков и Д-р Пенков - Еврохоспитал
Д-р Георги Попов - Мбал Каридад
Д-р Ганева - са я споменали, но при нея е доста натоварено.

Поздрави!

# 6 832
  • Карлово/ Пловдив
По отношение на лаборатории, аз лично работя с Българо-Германската лаборатория на Бул "Васил Априлов" срещу МУ  и за сега съм доволен.

# 6 833
  • Пловдив
Аз от българо-германската лаборатория не съм доволна. Веднъж ходих при тях за профилактични изследвания, оплескаха ги по някакъв начин и, като видях резултатите, щях да полудея от нерви. На другия ден си пуснах същите изследвания в "Бодимед" и стойностите си бяха съвсем нормални.

# 6 834
  • Пловдив
Аз от българо-германската лаборатория не съм доволна. Веднъж ходих при тях за профилактични изследвания, оплескаха ги по някакъв начин и, като видях резултатите, щях да полудея от нерви. На другия ден си пуснах същите изследвания в "Бодимед" и стойностите си бяха съвсем нормални.
Хм...ти ме хвърли в размисъл.Последно само при тях ходя за важно изследване на 3мес което пускам.

# 6 835
  • до едно тепе
Зинвест ли бяха тези? Ако са те и на мен ми бяха сбъркали едни изследвания като бях бременна с големия. Изкараха ме в хипогликемия, което не беше така, защото аз си ги усещам много ясно когато съм в такава. А следенето на кр.захар ми беше много важно заради сериозен риск от ГД. Ендокринолога тогава ми каза да се храня повече. Ако им бях повярвала можеше да си наруша диетата и да стане гаф отвсякъде. Останалите ми показатели също бяха много занижени. Хемоглобина нисък. Абее пълна каша.

# 6 836
  • Пловдив
Зинвест ли бяха тези? Ако са те и на мен ми бяха сбъркали едни изследвания като бях бременна с големия. Изкараха ме в хипогликемия, което не беше така, защото аз си ги усещам много ясно когато съм в такава. А следенето на кр.захар ми беше много важно заради сериозен риск от ГД. Ендокринолога тогава ми каза да се храня повече. Ако им бях повярвала можеше да си наруша диетата и да стане гаф отвсякъде. Останалите ми показатели също бяха много занижени. Хемоглобина нисък. Абее пълна каша.
Да, Зинвест.
И при мен показателите бяха много занижени.

# 6 837
  • София
Здравейте, може би не е тук мястото, но видях, че Пловдив има бял списък за лекари и по специално името на Д-р Светлозар Стратев. Първо искам да кажа, че е прекрасен лекар. Не е от най миличките и няма да ви третира като бебета ако някоя пациентка това очаква. Казва си фактите такива каквито са! Пуска всички необходими изследвания и следи състоянието на всяка от пациентките си. Преди няколко месеца ми се наложи да тръгна по лекари и след редица лекари прехвалени и не толкова реших да ида при него, понеже е АГ на майка ми. Точно след 2 прегледа вече ми беше назначено лечение и операция. Благодарение на неговите златни ръце сега ще мога да прегърна детето си Simple Smile Голяма реклама му направих, но за мен от всички АГ-та беше най-добрият.

P.S: Д-р Стратев преглежда и в Торакс вече и има и частен кабинет. Simple Smile

# 6 838
Може ли някой да препоръча ендодонт в Пловдив?

# 6 839
  • Пловдив
Може ли някой да препоръча ендодонт в Пловдив?
Клиника Станков в Гранд - д-р Гьозова, д-р Тончев.

Общи условия

Активация на акаунт