Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 462
  • 13 799
  •   4
Отговори
# 6 885
  • до едно тепе
Моля за актуални координати на д-р Росен Петров - преди работеше в Хипоталамус, вкл. по ЗК.
Добре де, като питате нещо някъде, не си ли следите дали някой отговаря? Снощи в темата за акушер-гинеколозите ви препратих да си го търсите в Супердок. Толкова ли е сложно един линк да се отвори, та някой друг в друга тема трябва да ви вади координатите? Елементарно е просто. Защо никой не чете, а постоянно се задават все едни и същи въпроси?

# 6 886
Може ли препоръка за добър УНГ лекар ,който се занимава и с операции,ако се налага. Става въпрос за възрастен,който ужасно много хърка като спи( чак спира да диша) и най- вероятно причината е някъде в носните прегради. Никога не е ходил на лекар,но често е запушен носа, почти няма обоняние и т.н.

# 6 887
  • София
Може ли препоръка за добър УНГ лекар ,който се занимава и с операции,ако се налага. Става въпрос за възрастен,който ужасно много хърка като спи( чак спира да диша) и най- вероятно причината е някъде в носните прегради. Никога не е ходил на лекар,но често е запушен носа, почти няма обоняние и т.н.
Д-р Кулов-Каспела

# 6 888
  • Euskal Herria
Хъркането и спирането на дишането по време на сън често се оказват сънна апнея.

# 6 889
Хъркането и спирането на дишането по време на сън често се оказват сънна апнея.
И към какъв лекар да се обърнем? УНГ няма да ни помогне,така ли?

# 6 890
  • Euskal Herria
Вие пак си направете консултация с УНГ или с личен лекар, за да ви насочи към специалист. При нас пулмолог направи нужните изследвания, но не знам в България как се процедира. Позната от София беше казала, че за да я диагностицират със сънна апнея, трябвало една нощ да остане в болница и да я проследят.

# 6 891
А дали някой има актуални координати на д-р Карен Джамбазов? В метална информацията е противоречива. Някой,който е ходил наскоро при него, да даде отзиви от неговата работа?

# 6 892
  • Пловдив
Цитат на: ...Даниела...

Ул. Кавала 20
0889634322
Часовете се запазват през superdoc.bg, но най-ранния свободен час е на 12.09. Работи с НЗОК.
[/quote
Благодаря!

# 6 893
Чувала съм, че във ВМИ има лаборатория за диагностика на сънна апнея. В база 1 на В. Априлов.

# 6 894
  • Пловдив
Да, база 1, в катедрата по патофизиология.

# 6 895
  • до едно тепе
Кулов е ненужно груб и надут. Да не говорим, че не свърши едно елементарно почистване на ухо, защото му беше под достойнството да ми плакне 4 пъти ухото и се наложи да ходя другаде да ми го доизчистят , след като на всяко ходене ми подчерта дебело,че на него касата му плаща 3 лв за това,че си губел ценното време с мен. Другото ухо изобщо не го прегледа нито веднъж за 4-те ми посещения. В Каспела има къде къде по-добри и разбрани лекари УНГ.

# 6 896
  • София
Кулов е ненужно груб и надут. Да не говорим, че не свърши едно елементарно почистване на ухо, защото му беше под достойнството да ми плакне 4 пъти ухото и се наложи да ходя другаде да ми го доизчистят , след като на всяко ходене ми подчерта дебело,че на него касата му плаща 3 лв за това,че си губел ценното време с мен. Другото ухо изобщо не го прегледа нито веднъж за 4-те ми посещения. В Каспела има къде къде по-добри и разбрани лекари УНГ.
Аз не съм останала с такова впечетление. Имам операция правена при него страдам от хроничен ринит. До момента така е направена операцията, че няма проблем, а тогава съм била дете...

# 6 897
С годините хората се променят.

# 6 898
За УНГ Николай Йорданов  Тримонциум, изключително възпитан и уравновесен човек.
Другият е Петров, но при него по-трудно става с часовете.

# 6 899
  • София
Какво значи груб? Или някой като не ви е отговорил на очакванията и не е добър лекар. Ми той човека винаги си ги е казвал нещата в прав текст...Аз от дете съм била все при него не помня груб ли бил, надут ли бил ама променял ли се или не важното е да свърши работа и да я върши както трябва. Аз съм ходила и при много любезни и с любезността си им останах. Препоръчала съм специалист по УНГ, а не любезността му Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт