Бял списък за гр. Пловдив

• 2 862 325
  • 13 822
  •   4
Отговори
# 7 020
Герда, аз ходих при Николай Узунов, много е добър, въпреки, че е малко дръпнат. Също всичките ми познати препоръчват Зара Кехайова в Тракия. До колкото разбирам, нейното отношение е по-предразполагащо. Аз също имам да вадя проблемни зъби и се чудя при кой от двамата да отида.
А какво е мнението ви за д-р Мартин Трифонов дентален хирург? И аз съм пред дилема кого да избера за проблемен зъб, в синуса буквално... Предпочитам мъж обаче да е хирурга, както предпочитам жена за гинеколог...

# 7 021
Ами дъщеря ми започна да се обрива на 1г5м. Тестовете показаха алергия към мляко. Има случаи в които наистина не показват тестовете, но децата реагират на определени храни. Много е сложна темата с алергиите, но от опит ви казвам как ще протече лечението на дерматолозите. Сина ми беше с атопичен дерматит и съм го водила при 3- ма различни. Само едната лекарка намекна, че може да е следствие на алергия и до там. На по- късен етап, когато вече беше с астма, открихме че има алергии. Затова дъщеря ми като се обрина първо я тествах. Тя имаше абсолютно същите обриви по лицето като батко си.
Ии на 7м основно се препоръчват кръвни тестове. Макар че нашите алерголози тук в П- в настояват да правят основно кожни.
Понеже търсите причината, не допускате ли, че химикалите и тежките метали във ваксините /които са много повече сега, околкото преди 1992 г/ са причината за алергиите.
Препоръчвам детоксикация, не фалшиви тестове . Детокс например с големи дози вит С. Има много съвременни книги на английски.. Също може да изпратите коса за изследване нивото на токсични в-ва, а също и на полезни минерали. В Щатите са популярни, може би и в Европа се правят...Като си напраея моя ще споделя! Simple Smile колко съм натровена и дали детокса с вит С е достатъчен.

Последна редакция: пн, 22 окт 2018, 23:45 от Mislq

# 7 022
Големи дози вит. С при деца ( и при възрастни) могат да доведат до калцификати в органите - камъни в бъбреци, жлъчка - трябва да се внимава.

# 7 023
  • Пловдив
Може ли препоръка за добър невролог?Става дума за предполагаема невралгия на лицев нерв.

# 7 024
  • до едно тепе
Да кажем, че не съм много " отворена" към най- новите идеи на съвремието. Децата ми са ваксинирани и няма да влизам в полемики за антивакс настроенията. Защото генетичния фактор в семейството ми е много силен и няма смисъл да си търся под вола теле. Аз съм с множество алергии и да кажа, че от 30 години ваксина не ми е слагана, защото ЛЛ не се наема да ми ги сложи.
 На въпроса за хирург- стоматолог. Зависи за какво е. Д- р Кехайова става за обикновено вадене на зъб. За ретинирал мъдрец, съответно изваден с половинчасива операция моята стоматоложка ме прати при Мартин Трифонов. Преди това другите ми ги вади Кехйова, но те си бяха поникнали. Трифонов е лицево- челюстен хирург и поне при мен се справи много добре. И си ме тества предварително за упойката, като му казах че съм реагирала към някои лекарства. Това обаче беше преди 10 години. Сега не го знам как работи.

# 7 025
  • Пловдив
Една разходка по улиците и си надъхал и натрупал в организма олово, живак и тежки метали за около стотици ваксини.......И аз съм с тежка наследствена алергия. Де да ставаше с Детокс..  ..

# 7 026
  • до едно тепе
Именно. А мога да си проследя хроничните болежки и наследствените алергии до прабабите. От гените си не можем да избягаме. Децата са ми ги наследили. Сина ми е с една не малка част от моите, дъщеря ми върви по неговите стъпки за съжаление.
И да искам, с детокс няма да ги оправя. Спирането на млечните обаче помогна на дъщеря ми за 1 година да си изгради толеранс и да спре да реагира на тях.  Затова и дадох този съвет. Ако излезе нещо на тестасе спират тези храни и се следи детето. Иначе може да се алергизира повече докато се борите с обривите със симптоматично лечение.

# 7 027
може ли да ми препоръчате офталмолог
не за установяване на диоптър, а за проблем със зрението

# 7 028
Големи дози вит. С при деца ( и при възрастни) могат да доведат до калцификати в органите - камъни в бъбреци, жлъчка - трябва да се внимава.
Да, така е, ако се взима калциев аскорбат. С другите форми /аскорбати и буферирани варианти/ на вит с няма странични ефекти. Хубаво е да се прочете поне една книга по въпроса преди да се пристъпи към действие или консултация с натуропат. То отдавна стана ясно за четящите нови проучвания, че калций Ca - Не трябва да се приема под никаква форма и че костите нямат нужда от Са , а от минерали 80-90, които се съдържат в морската/келтската / хималайската сол.
Относно натрупване на тежки метали от околната среда -Да има го, но има и защити- кожа, черва, черен дроб , които пречистват, спират, изхвърлят боклука. Но по кръвен път чрез ваксини 30 + броя няма как да стане.
Уважавам избора на всеки, не се заяждам! Просто се надявам да се узакони избора да Не ваксинираш, щом си пострадал вече от ваксини....Sad  или си решил, че не искаш метали , химикали и животински белтъци в кръвта си?

# 7 029
Моля, мнение за пулмолог д-р Стефка Драганова, ще водят дядо при нея за емфизем - уголемяване на белия дроб.

# 7 030
  • Пловдив
Моля, мнение за пулмолог д-р Стефка Драганова, ще водят дядо при нея за емфизем - уголемяване на белия дроб.
Добър специалист и изключително човечна!

# 7 031
  • Пловдив
Аз също съм доволна. Откри проблем, за който никога не бих предположила. Но въпреки операцията, астмата на стари години, не ми се размина. От ваксините е. Stuck Out Tongue Winking Eye Има логична мисъл за взаимовръзки. Нещо много важно за диагностиката.

# 7 032
Супер, такъв лекар ни трябва. Много ви благодаря за мненията.

# 7 033
Може ли мнение за пулмолог д-р Каспарян?

# 7 034
Здравейте. Имам карта за допълнително здравно осигуряване и тя важи за всички ДКЦ-та. Има ли АГ в някое от тях, което да работи с еднократни спекулуми? Питам, защото от години ходя на частни прегледи и там са еднократни, но последните ми спомени от ДКЦ-тата са за метални многократни. Искам да спестя 50 лв за взимане на секрет, но ако още използват метални ще пропусна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт