Бял списък за гр. Пловдив

• 2 857 803
  • 13 793
  •   12
Отговори
# 7 035
  • до едно тепе
В Торакс бяха с еднократни мисля. Там повечето доктори работят със ЗК. Само дето в лабораторията им не правят изследванията по касата, но ако кажеш че искаш да си ги носиш другаде си ти дават материала.

# 7 036
Да, в Торакс със сигурност са еднократни.

# 7 037
  • Пловдив
Купи си и си носи спекулум. Така ще се прегледаш където искаш. Защо трябва това да те ограничава.

# 7 038
И моя близка, която е акушерка, когато ходи на аг си носи еднократни спекулум.

# 7 039
Здравейте!
Опитах се да направя проучване за най-добрите ортопеди в Пловдив, за възрастен с проблеми с тазобедрената става. Нещо не успявам да открия особено актуална инфомация специално за лекар, който работи в тази област (тясно специализиран за тазобедрена става). Моля за мнения и отзиви. За сега се спрях на д-р Шидеров (май всички ортопеди в Еврохоспитал са добри) и д-р Чолаков. Дамата, за която правя проучването, има направление, но може и на частно да отиде. Предпочитам да е лекар, който работи с часове, в Еврохоспитал ми казаха, че не е.
Знаете ли дали д-р Арнаудов работа само с деца?
Благодаря на отзовалите се!
Баба ми е оперирана от др.Генов в Каспела. Има кабинет и мед.център до Гранда. Оперирани са й двете тазобедрени стави. Върви по-бързо от мен.😁 Пращахме още някоклко човека с такъв проблем при него. Всички са оставали мн.доволни.

# 7 040
Няколко пъти препоръчвах в темата д-р Лукова като дерматолог. Налага се да махна няколко папилома около очите и изчаквах подходящия сезон. Оказа се, че няма да работи в следващата една година поне.
Дайте ми съвет къде да отида, защото два са на клепачите и ме е страх, да не ми направят по-голяма поразия при преминаването им, отколкото е дискомфорта с тях.

# 7 041
Явно още се използват многократни спекулуми и човек след това не знае с какво ще се обзаведе. Не си представям как ще ме изгледат, ако им занеса аз. С Торакс за съжаление моя фонд не работи. Работят със Заимов обаче, може би той има добра техника и оборудване. Иначе в Торакс вземане на секрет и МБ става 72 лв, а аз искам поне едната част да спестя, тък като ми се налага да пускам всеки месец, за да видя повлияла ли съм се от лечението и няма кой да ми дава направления. Знам за варианта в Селена, но аз искам да пусна там и на още едно място.

# 7 042
Търся мнение за д-р Донка Делчева, както и за д-р Милен Йосифов. В интернет не намирам.

# 7 043
  • Пловдив
Трябва ми добър УНГ за проблем с пресипнал глас от повече от месец.

# 7 044
Д-р Димитров или д-р Кулов в Каспела.

# 7 045
Трябва ми добър УНГ за проблем с пресипнал глас от повече от месец.
д-р Арнаудова

# 7 046
В Торакс са с еднократни спекулуми. Но щом не искаш там, тоагва най-добре си купи няколко и така ще си имаш и ще си ги носиш, щом се налага да пускаш толкова често.

# 7 047
  • Пловдив
Моите бегли впечатления от Д. Делчева са добри. Тя е педиатър.

# 7 048
  • Пловдив
Щастлива съм, когато мога да препоръчам лекар с чисто сърце и две ръце.
Др Манолов, невролог, ДКЦ 2

# 7 049
Др. Арман Христамян- гинеколог. Нямам думи да опиша, колко съм му благодарна. Специалист в сферата си, ерудиран и вдъхва доверие на пациентите- какво по-важно от това? Да е жив и здрав още 100 години!

Общи условия

Активация на акаунт