Бял списък за гр. Пловдив

• 2 776 083
  • 13 407
  •   3
Отговори
# 7 275
Мисля ,че беше 35лв прегледа и отделно май 10лв за микробиологията.

# 7 276
Може ли препоръка за хирург ?Става въпрос за мастно топче, което трябва да се махне(за възрастен)?

# 7 277
Търся детски невролог. Детето е първи клас и се оплаква много често от главоболие. Бяхме на очен,изписа ни очила,но главоболието продължава.

# 7 278
  • Карлово/ Пловдив
Може ли препоръка за хирург ?Става въпрос за мастно топче, което трябва да се махне(за възрастен)?
Писах ти на лично. Д-р Баташки

# 7 279
  • Карлово/ Пловдив
Търся детски невролог. Детето е първи клас и се оплаква много често от главоболие. Бяхме на очен,изписа ни очила,но главоболието продължава.

Д-р Йорданова
Доц. Илияна Пачева
Проф. Иванов всички работят и във Детска клиника на Вми

# 7 280

Д-р Соткова, медицински център Юник.
Моят съвет е да направите консултация с УНГ преди детския невролог.

# 7 281
Има ли някой, който е посещавал доктор Ева Шишманова? Мнения?

# 7 282
Здравейте, моля за помощ относно добър  гастроентеролог, който да ме изслуша, а не да ме претупа. Тъй като обиколих двама от Ст. Загора. и неможаха да ми помагнат,реших да потърся трето мнение от Пловдив. Ще бъда благодарна ако споделите такъв.

# 7 283
Има ли някой,който е посещавал д-р Сапунджиев (ревматолог).Имам записан час за преглед в Пълмед!!!

# 7 284
kade tochno se namira moje li adres i tel.

Последна редакция: сб, 26 яну 2019, 20:18 от AnMary

# 7 285
Гастро - Д-р Боянов в Пълмед, много добър диагностик е, въпреки че е малко особен.

# 7 286
Д-р Юлий Спасов - ревматолог ДКС 5 *Тракия*
Д-р Севдалина Ламбова - ревматолог в *Св.Мина*. Невероятен човек, лекар, специалист. Адекватно, бързо, хуманно отношение с цялата съпричастност към болката на пациента.

# 7 287
Препоръка за добър съдов хирург?

Д-р Красимир Вакрилов. Намерих го в ДКС 5 *Тракия* по препоръка на моя позната. Страхотно отношение и медицински професионализъм. Май има часове и в още две болници, търсете по името му.
Много човечен, въпреки че бе много уморен след операция, помоли за почивка две три минути и ми направи много обстоен преглед , а после и на доплер. След находката на доплера още по-продължителен преглед. Съвестно отношение.

# 7 288
Имам тежест под дясното ребро,и като че ли напипвам някаква маса там
Сега като се замисля и преди няколко месеца имах подобни симптоми,но мислех че е дископатия защото ми изтръпваше и към гърба
Утре ще пусна кръвни,но на какъв лекар трябва да отида

# 7 289
Задължително пусни АСАТ и АЛАТ, ГГТ и албумин. Най-добре е обаче да минеш първо през ЛЛ.

Общи условия

Активация на акаунт