Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 966
  • 13 407
  •   5
Отговори
# 7 260
С две ръце за Геника Hands V

# 7 261
търся мнения за д-р Силвия Новакова и д-р Даринка Димова

# 7 262
  • до едно тепе
За Новакова съм писала назад в темата. Груба, надута. Реши, че обрива на сина ми е от вирус, а не от аугментина, който пиеше. Аугментина е един от най- често даващите алергична реакция при деца АБ. А обрива беше типично алергична проява.  Дъщеря ми е/ беше/ с АБКМ и я водим в София в Токуда при Димитров.

# 7 263
  • Пловдив
Благодаря  bouquet

Още един въпрос...за юноша...къде да го заведа за проверка за гръбначни изкривявания и т.н... Thinking
В у-ще идваха от мед.център към спортния диспансер.Другаде?

# 7 264
Янакиев, Арнаудов

# 7 265
  • Пловдив
ортопед ли  newsm78

п.п.Първият ако е той е в черния списък.

# 7 266
В черен списък, ама е с диплома и той пише и прави експертизи.Сигурно са го сложили, защото е малко надут.

# 7 267
Здравейте.Някой да има тел. на д-р Желязкова - кардиолог?Този който имам е в Окр.болница и дава непрекъснато заето,сигурно е сменен.

# 7 268
За гръбначни изкривявания бих завела детето в Спортния диспансер. Лекарите там са добри. Ако се наложи, може там да посещава ЛФК. Добре организирани са групите и има ефект.

# 7 269
Може ли мнения за д-р георги тотев гинеколог трябва да ми иследват влагалищен секрет

# 7 270
  • Карлово/ Пловдив
За ортопед - Д-р Димов в Димед Тракия и УМБАЛ " Св. Георги"
Д-р Георги Кръстев от Каспела
Може и при Д-р Молчовски в Хипократ - Н

# 7 271
Може ли мнения за д-р георги тотев гинеколог трябва да ми иследват влагалищен секрет

С две ръце За!Въпреки ,че за секрет не е голяма философия.

# 7 272

С две ръце За!Въпреки ,че за секрет не е голяма философия.

На мен ми следи бременността и немога да се оплача. Внимателен, обяснява си, като вземе секрет там си имат лаборатория и направо го пуска при тях. Не е нужно да си го носиш ти.

# 7 273
Благодаря че се отзовахте

# 7 274
А колко ще ми струва аз съм неосигурена

Общи условия

Активация на акаунт