Бял списък за гр. Пловдив

• 2 775 793
  • 13 407
  •   2
Отговори
# 7 245
  • Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър дерматолог за дете на 13г. Става въпрос за обострен себореен дерматит между гърдите.Водила съм я при двама,но все и изписват кортикостероиди,с които проблема изчезва,но месец след спираненето пак се появява.

# 7 246
Само за информация, д-р Измирлиева преглежда ли още?
Преглежда в онкодиспансера. Информацията ми е от днес.

# 7 247
  • Карлово/ Пловдив
Да, Д-р Измирлиева преглежда в онкологията в бараките Коц  на " Васил Априлов " 15. По рампата която е между анатомията и Факултета по обществено здраве и си там.  Може и някъде и другаде да ходи.

# 7 248
  • Карлово/ Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър дерматолог за дете на 13г. Става въпрос за обострен себореен дерматит между гърдите.Водила съм я при двама,но все и изписват кортикостероиди,с които проблема изчезва,но месец след спираненето пак се появява.
Доц. Румяна Янкова - Пълмед и частен кабинет.
Д-р Чукарова  Вми - кожна клиника и частен кабинет .
Д-р Чапанова - Вми - кожна клиника и частен кабинет.
Поздрави!

# 7 249
И мен ме интересуват УНГ отделението в Пълмед.

Лежахме там с дъщеря ми октомври заради гноен двустранен отит. Много съм доволна и от отношение, грижи, от всичко. Правиха й парацентеза на ушетата.

# 7 250
За Унг в Пълмед,  като отношение и аз мога да кажа само хубави  неща - страхотни са.  Миналата зима им бяхме редовни пациенти, но за съжаление накрая останах с впечатлени,  че хоспитализацията и венозните антибиотици си ги карат на конвейр... Да,  може би е така,  защото все пак са болница. Бих казала,  че специалистите са млади,  но добри и ако се наложи пак бих отишла,  но вече с едно наум.

# 7 251
Здравейте...мневие за доктор Атанас Гюлев унг в Пълмед ?
Миналата година му бяхме пациенти с големия ми син - приеха ни заради двустранен гноен синузит. С изключително добри впечатления съм от него, даде ми много ценни съвети, и той беше първият доктор, който ни насочи към операция на третата сливица като начин за преодоляване на постоянните боледувания на детето. Дотогава се въртяхме в омагьосан кръг от 3 дни градина - 3 седмици лекуване вкъщи на сериозно протичане на вируса. И изследвания правихме, и имунология, и алерголози, и какво ли не. Да, назначиха венозен АБ за детето, но той си беше за такъв наистина. След това го заведох още два пъти на профилактични прегледи след изписването, държах да сме при него - не ни претупа, не отказа да прегледа детето, отговори на всичките ми въпроси, независимо, че тогава беше завеждащ отделение и беше много зает. Тъй като ми дойде като гръм от ясно небе това предложение за операция, реших да се допитам до второ мнение, и съответно избрах втория доктор, за да направи операцията, но като кратък отговор на въпроса Ви - силно препоръчвам д-р Гюлев младши.

# 7 252
Може ли да ми препоръчате добър алерголог?

# 7 253
Препоръка за добър съдов хирург?

# 7 254
Може ли , да ми препоръчате , добър ендокринолог,жена ако е възможно,в краен случай и мъж и къде практикува .Благодаря ви !

# 7 255
  • Карлово/ Пловдив
Може ли да ми препоръчате добър алерголог?
Д-р Велчо Велев вътрешни болести и алергология - не работи с здравна каса.
Д-р Нина Маркова от МБАЛ Пловдив - ДКЦ Пловдив
Д-р Новакова от ДКЦ 4 на ул . Гергана до Каспела
Доц. Румяна Янкова - кожни и венерически болести и алергология в Пълмед и частен кабинет.
Ако искаш координати на някой ги имам.

# 7 256
  • Карлово/ Пловдив
Препоръка за добър съдов хирург?
Д-р Йовчева от Св. Георги и д-р Бацелов от там, ако искаш координати пиши на лично.
Д-р Плачков и доц. Сакакушев от Каридад

# 7 257
  • Карлово/ Пловдив
Може ли , да ми препоръчате , добър ендокринолог,жена ако е възможно,в краен случай и мъж и къде практикува .Благодаря ви !
Доц. Владева от Каспела
Д-р Копанарова от Хипократ - Н
Д-р Христо Георгиев срещу военна болница
Д-р Павел Станчев от Св. Георги и Каридад.

# 7 258
  • Пловдив
Може ли препоръка за надеждна лаболатория/клиника за изследване на Хламидия?

# 7 259

Общи условия

Активация на акаунт