Бял списък за гр. Пловдив

• 2 862 836
  • 13 823
  •   4
Отговори
# 7 395
Здравейте,спешно ми трябва добър алерголог в Пловдив. Ако някой знае къде правят тестове за алергия от кръв ,ще ми бъде от полза да сподели.
Благодаря предварително.

# 7 396
  • до едно тепе
Кръвни тестове предлагат в много лаборатории, но не знам доколко ги работят читаво. Пускала съм в Геника. Офиса им е в Гранд- а. Карат ги в централната им лаборатория и на детето му познаха алергията(АБКМ). За алерголог съм писла няколко пъти. От 4 детски съм водила сина ми при 3.  Не  съм доволна  от тях( Маркова, Новакова и Бакалова)  и водих сестричката му в София в Токуда. Да кажем, че от неглижиране на проблема докараха сина ми до 7-8 поредни бронхоспазъма и забавиха лечението му с 3 г. Това защото нито една от тях не ни насочи към кръвни тестове. Той на кожен не реагира, но кръвните показват доста алергии, които между другото се препокриват до голяма степен с моите.

# 7 397
+1 за Геника.

# 7 398
Здравейте,
Моля, да ми препоръчате добър акушер генеколог в Пловдив.
Благдаря!

# 7 399
Здравейте,
Благдаря!
За какъв проблем ти трябва?

# 7 400
Здравейте,
Благдаря!
Следене на бременност!

# 7 401
Искам да изкажа мнение относно доцент д-р Желев - началник на клиника по съдова хирургия УМБАЛ *Св. Георги* - Пловдив.
 Предвид по-сложен проблем, лекар от отделението ме заведе директно в кабинета му за консултация.
Трябваше да се види ангиологията на вътрешни органи на диска, който ми дадоха от болница в София.
Колкото бях притеснена, че изведнъж се оказах в кабинета му, два пъти повече се притесних, че  и дискът не тръгна- просто счупен.
Доц. Желев не само демонстрира извънредно търпение, но и в добавка получих невероятен, холистичен преглед с всички възможни неинвазивни тестове.
Лекар от една позабравена вече школа, която бива изместена от новите медици, които бързешком се доверяват само на изследвания, а цялата картина бива претупана.
Думите са слаби за да предам качеството на един подобен преглед, затова просто само искам да го поставя на едно от водещите места в белия списък лекари.
Изключително търпелив, знаещ, компетентен и сериозен лекар, но най-важното добронамерен и умеещ да успокои пациента. В ръцете на такъв медик всеки би се почувствал спокоен.

Последна редакция: пн, 11 мар 2019, 20:40 от Walnuss

# 7 402
Моля за мнения за доктор Попов,гастроентеролог Пловдив,болница Каридад и колко струва прегледа при него

# 7 403
Здравейте,
Благдаря!
Следене на бременност!
Росен Петров, Борислав Иванов,...

# 7 404
  • София
Здравейте, трябва ми препоръка за добър очен лекар, който да работи с НЗОК. Благодаря ви предварително!

# 7 405
Алерголог за възрастни? Вече няколко седмици се неглижира проблем, едно продължително тъпкане с какви ли не лекарства без резултат.

# 7 406
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте,спешно ми трябва добър алерголог в Пловдив. Ако някой знае къде правят тестове за алергия от кръв ,ще ми бъде от полза да сподели.
Благодаря предварително.

Д-р Велчо Велев - вътрешни болести и алергология

# 7 407
  • Карлово/ Пловдив
Моля за мнения за доктор Попов,гастроентеролог Пловдив,болница Каридад и колко струва прегледа при него

Д-р Георги Попов е лекар от старата школа и е един от добрите гастроентеролози в Пловдив. Като началник отделение на гастроентерологията в Каридад прегледа му мисля е 50 лв, но все пак провери.

# 7 408
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте, трябва ми препоръка за добър очен лекар, който да работи с НЗОК. Благодаря ви предварително!
Д-р Нина Стоянова - хирургиите на Пещерско  и Луксор
Д-р Маринов - хирургиите на Пещерско и фи хелт
Д-р Желев - МЦ Хипократ-Н
Д-р Герджиков - хирургиите на Пещерско и частен център

# 7 409
Д-р Мая Минева, болница "Селена".

Общи условия

Активация на акаунт