Бял списък за гр. Пловдив

• 2 783 630
  • 13 437
  •   2
Отговори
# 840
  • Пловдив
Ами Йонков е един висок слаб май.
Варианта е първо отиваш в хирургиите и питаш за някой от докторите,знчи към 12-13ч обикновено приемат за прегледи,и се разбираш на място като казваш че дадения доктор искаш да оперира детенцето ти.Може и Йонков така да потърсиш.
На Митковски му имам телефона ,но не мога да ти гарантирам колко е добър.

# 841
Niko, един висок и слаб - да.

Благодаря ти за информацията.
Ако може, пусни ми телефона на Митковски /ако искаш на ЛС/.
Ние още няма да се оперираме, надавям се. Просто искам консултация и преглед.

# 842
Искам отново да сложа, ако не съм го направила вече, доктор Вранчева - педиатър по ЗК от поликлиниката до ресторант Стадиона.
Бебето ми е болно, реагира много адекватно, професионално и отговорно.
Рядко съм виждала толкова отговорен доктор, а не е като да съм си нямала работа с много.
Препоръчвам я с чисто сърце.
Аз съм с късно захранване - не ми натяква и всява фобии, подкрепя кърменето и не плещи глупости за дохранване, въпреки че 1 месец не е наддала - търси причината другаде и я намери. Уважение за професионализма й.

# 843
Каспър, за ДКЦ 2 ли говориш? Защото съм в търсене на нов педиатър по ЗК...

# 844
Каспър, за ДКЦ 2 ли говориш? Защото съм в търсене на нов педиатър по ЗК...

Да
Записах бебето при нея и идва извън града без да мрънка
вдига си телефона по абсолютно всяко време и ако в момента не отговори, ти звъни обратно
бебето вече е на 4 месеца, имаме много проблеми, имам чувството че само с нас се занимава, но няма грешка

# 845
Благодаря ви че се отзовахте на моята питанка.   bouquet
Запазих час при Петров, за да си използвам и направлението, че ако се наложи и второ мнение тогава да ходим при друг без направление. Ох дано  Praynig всичко да е наред.
С тези деца няма миг спокойствие  Simple Smile Ами дано поне всичко да има минаване  Peace
Отново благодаря   bouquet

ПП: Аз да се редактирам. Знаете ли нещо за проф. Илия Йовчев - завеждащ УНГ отделение в Хирургиите на Пещерско? Отзиви?С 2 ръце ЗА Peace

# 846
Искам отново да сложа, ако не съм го направила вече, доктор Вранчева - педиатър по ЗК от поликлиниката до ресторант Стадиона.
Рядко съм виждала толкова отговорен доктор, а не е като да съм си нямала работа с много.
Аз съм с късно захранване - не ми натяква и всява фобии, подкрепя кърменето и не плещи глупости за дохранване, въпреки че 1 месец не е наддала - търси причината другаде и я намери. Уважение за професионализма й.

Подкрепям!
Тя е лекар и на моите момчета!

# 847

Да
Записах бебето при нея и идва извън града без да мрънка
вдига си телефона по абсолютно всяко време и ако в момента не отговори, ти звъни обратно
бебето вече е на 4 месеца, имаме много проблеми, имам чувството че само с нас се занимава, но няма грешка

Благодаря. Дано скоро разрешите проблемите с малката.

# 848
  • Пловдив
Моля препоръчайте ми доктор инфекциозни болести. Много ми е спешно!

# 849
Въпреки, че е бял списък, аз бих искала да напиша нещо за Вранчева - много дълго време се въздържах, защото не обичам да се оплаквам от лекари, понеже съм от лекарско семейство и знам колко тежък е труда им, НО смених д-р Вранчева като личен лекар на сина ми, защото се случи три пъти по ред да не може да го прегледа - два пъти беше извън града и веднъж в 17.30 ми се развика по телефона - сега ли съм се сетила да се обадя, тя била от 11 часа в кабинета си, ( взех сина си с Т от ДГ, не мога да поръчам кога да се разболее). И в трите случая е бил болен, с Т, единият път с бронхоспазъм и висока Т. Много обидно ми стана, защото никога не съм я притеснявала безпричинно и за глупости, чак да ми вика по телефона, че искам да прегледа сина ми....И всеки път ми казваше "ми не мога сега да ви прегледам, идете във ВЕЛА". #Cussing out

# 850
Не знам, аз толкова съм наплашена от джи пита по ЗК, че се радвам дори когато си вдигнат телефона.
За моето голямото момче - точно поради невдигане на телефон и изписано лекарство, което не се внася повече от година и половина, за един следобед стигнахме до болница... Тогава аз бременна с много проблемна бременност, с отпуснато и обезводнено дете, мъжа ми обикаля аптеки като луд, звъня 20 пъти на пожар, не си вдига телефона. Докато стигнем до болницата, вече положението беше сериозно. А да си го беше вдигнала 2 часа преди това да каже кое с кое лекарство да сменим, всичко щеше да е наред. Това става въпрос за друг лекар, не Вранчева.

Както казвам, бебето ми е на 4 месеца още, аз й звъня понякога по 3 пъти на ден, срам не срам, за здравето на бебето ми става въпрос, винаги отговаря, вика ме в кабинета, сега я слуша на 2 дни. Не мога да се оплача...
В интерес на истината, не бих очаквала от доктор по ЗК да ми прегледа детето извън работно време. Чак такива чудеса не очаквам.

# 851
Аз също не очаквам да преглежда детето ми по всяко време. Майка ми е ДЖИ ПИ в друг град, но искам да ви кажа, че за малко дете става и по сред нощ, особено когато става дума за висока Т. Подхождам с разбиране към лекарите, знам колко са натоварени. Нямам нищо против, че е  била извън града , когато съм и звъннала, но да ми се кара по телефона и да ме хока, че и звъня в 6 часа, а тя от 11 била в кабинета и тъкмо си тръгвала и нямало да го прегледа, да ходя другаде - е, това е просто липса на възпитание. Все пак знаете колко са притеснени родителите с болно дете, че и да му се кара някой насреща. Както и да е, да не спамя темата повече.

# 852
Някои имали впечатления от психолога Радка Цонкова   http://tzonkova.hit.bg/index.htm някакви отзиви за нея  рабо ти ли с малки деца 2г.2м.
или ми препоръчайде друг психолог както и детски невролог благодаря ви  Hug

# 853
Някои имали впечатления от психолога Радка Цонкова   http://tzonkova.hit.bg/index.htm някакви отзиви за нея  рабо ти ли с малки деца 2г.2м.
За невролог - Пискова е светило, но мисля че имаше и един мъж добър специалист /май в Окръжна беше ... newsm78/

# 854
За невролог - Пискова е светило, но мисля че имаше и един мъж добър специалист /май в Окръжна беше ... newsm78/
д-р Иван Иванов  Peace

Общи условия

Активация на акаунт