Бял списък за гр. Пловдив

• 2 829 197
  • 13 653
  •   6
Отговори
# 8 460
Beba89, цената беше 450 лв, методът е хистероскопия. Престоят беше около 2-3 часа.

# 8 461
За хистероскопия препоръчвам д-р Крумов.
Не рискувайте да махате полипи с абразио.

# 8 462
Здравейте. Търся добър детски гинеколог и лекар вътрешни болести за бебе? Благодаря ви!

За детски гинеколог мога да препоръчам д-р Елена Димитрова в Торакс. Възрастна жена е, но с много богат опит. Добра и обяснява всичко. Водила съм дъщеря ми като бебе при нея.

# 8 463
Тя беше в Държавна болница, в старото АГ отделение. Много добра лекарка.

# 8 464
  • Пловдив
Не съм убедена, че Медлайн имат оперативен хистероскоп. Скъп е и не им трябва. Значение има как ще се махне полипа само ако не си раждала. Тогава задължително се прави хистероскопия, за да не се увреди лигавицата. Затова Селена имат такъв хистероскоп. Заради ин витро центъра. Лигавицата е от ключовите фактори за трансфер.

# 8 465
Как да нямат? Най-тънкия. Преди 4 години ми е правена хистероскопия, от д-р Крумов, без упойка, защото не се откри полип. Тръгнах си след 1 час.

# 8 466
  • Пловдив
Камерата не означава оперативен хистероскоп. Може да се купи отделно от електроножа. Ако те е ивикал веднага след цикъл, вероягно да имат и ножа.

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 06:28 от dazel

# 8 467
Хайде да не спорим, може да провериш лично.
Не говорим за диагностична хистероскопия, а за оперативна.
Понеже бях без упойка, слушах какво обясняваше на студентите, защото са университетска болница.
Ако имаше полип, анестезиологът веднага щеше да ми сложи упойка и да се действа.

# 8 468
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър очен лекар за дете, който да работи със ЗК?

# 8 469
Здравейте, може ли да ми препоръчате ревматолог в Пловдив за възрастен.
Благодаря!

Аз съм доволна от доктор Сапунджиев,работи в Пълмед!!

# 8 470
  • Пловдив
Да благодаря за препоръката за детски гастроентеролог. Д-р Иван Янков е наистина чудесен лекар!

Някой може ли да даде информация за д-р Неофит Спасов? Преглежда ли в кабинет?

Последна редакция: ср, 19 фев 2020, 21:56 от adoration_

# 8 471
Д-р Спасов дет. хематолог нали? Мисля че няма частен кабинет, всеки ден е в отделението на ВМИ.

# 8 472
  • Карлово/ Пловдив
Д-р Спасов детски хематолог е Перфектен! Един начетен и перспективен млад лекар.

Невролог - Д-р Иво Мильотев

Гастроентерология - д-р Петров - хирургиите на Пещерско шосе.
Д-р Станчев , Д-р Атанасов от Капела
Д-р Ганева
Д-р Саватинова от Окръжна болница.

Очен д-р Нина Стоянова, Д-р Лесинска, Д-р Маринов.

Ревматология д-р Лина Стоянова - Краева.
Д-р Милен Карагьозов

Поздрави!

# 8 473
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър очен лекар за дете, който да работи със ЗК?
Д-р Мая Минева.
Някой по-напред спомена за консултация с д-р Лукова през Haelee - хиляди благодарности! Отговори бързо и адекватно (както винаги).

# 8 474
Д-р Спасов преглежда в един медицински център до кръстовището на х-л Санкт Петербург.

Общи условия

Активация на акаунт