Бял списък за гр. Пловдив

• 2 850 150
  • 13 767
  •   4
Отговори
# 8 910
Здравейте, търся координати на психиатър, който би направил домашно посещение; става въпрос за роднина с шизофрения. От психодиспансера отказаха домашно посещение. Благодаря.

# 8 911
Здравейте,препоръчайте ми пулмолог за малко дете на 2г,няма значение дали работи със здравната каса,може би ще търся двама лекари за мнение.

# 8 912
Доктор Пердикацева! Работи с направление по ЗК и частен прием. Кабинетът е на ул. Славянска.

# 8 913
Здравейте! Някой дали има номера на д-р Радка Видева? Аз намирам този, но не съм сигурна дали е нейният 0888264342. Благодаря!

# 8 914
Здравейте! Някой дали има номера на д-р Радка Видева? Аз намирам този, но не съм сигурна дали е нейният 0888264342. Благодаря!

Не ходете при нея. Груба, арогантна и невъзпитана.

# 8 915
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Мърхов - зъболекар?
 Ще се радвам да сподели някой с впечатления от работата му.
Благодаря предварително.

# 8 916
Добър ден! Бихте ли споделили отзиви, съвети..и препоръки, синът ми е на 8г.и май е с фимоза.Лятото пожела самостоятелно да се къпе и май тогава изпуснах контрола.На уролог ли трябва да го заведа, или хирург? Ясно е, че първо личната лекарка ще го види..Някой с подобен проблем?Да препоръчате доктор??
Благодаря предварително!

# 8 917
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър ендокринолог, моля.
Да работи с касата.

# 8 918
Здравейте, имате ли впечатления от д-р Мърхов - зъболекар?
 Ще се радвам да сподели някой с впечатления от работата му.
Благодаря предварително.
Препоръчвам ти го с две ръце. Много е добър. Преди повече от 10 години имам правени две коронки и не са мръднали и още две пломби на предни зъби, които изобщо не се забелязват и не личат.

# 8 919
  • Пловдив
Препоръчайте ми добър ендокринолог, моля.
Да работи с касата.
преди 2стр.писах за д-р Консулова Simple Smile

п.п Аз да питам за кожен...за премахване на папилом.

Последна редакция: вт, 29 сеп 2020, 12:44 от mystic woman

# 8 920
Д-р Лукова беше магьосник при махане папиломи. Няколко ми отстрани с електрокоагулация и при мен не остана никакъв белег, а моя близка, за много по-малък, с лазер направо я обезобразиха.

Гледам обаче, все още има само он-лайн консултации с нея. Някой дали знае дали и кога ще се връща на работа след майчинството.

# 8 921
Доктор Лукова, която предлагаш Камил, принципно в коя болница дава прегледи? И може ли линк към онлайн консултациите?

# 8 922
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър УНГ специалист, проблемът е свързан с гърлото - мъжът ми има постоянно дразнене, сухота и напрежение.
Ходихме при доктор Христо Петров, който каза, че проблемът е от нарушена носна преграда, това, което ме притеснява е че лекаствата, които изписа са хомеопатични (скептична съм към ефекта от тях) с изключение на един спрей за нос с кортикостероиди. Тревожа се дали ще има изобщо някакъв ефект от тях и затова предпочитам да чуем и второ мнение. Освен това спомена и за хроничен фарингит, но нищо повече по въпроса.
Ще съм благодарна ако помогнете със специалист или съвет! Simple Smile

# 8 923
  • Пловдив
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали добър УНГ специалист, проблемът е свързан с гърлото - мъжът ми има постоянно дразнене, сухота и напрежение.
Ходихме при доктор Христо Петров, който каза, че проблемът е от нарушена носна преграда, това, което ме притеснява е че лекаствата, които изписа са хомеопатични (скептична съм към ефекта от тях) с изключение на един спрей за нос с кортикостероиди. Тревожа се дали ще има изобщо някакъв ефект от тях и затова предпочитам да чуем и второ мнение. Освен това спомена и за хроничен фарингит, но нищо повече по въпроса.
Ще съм благодарна ако помогнете със специалист или съвет! Simple Smile
Мъжът ми е с хроничен фарингит,  доста лекари обиколихме, от Димов като че ли сме най-доволни.
https://www.credoweb.bg/profile/21445/d-r-boyko-dimov

Аз търся добър кожен лекар за лечение на гъбички по тялото, за възрастен става въпрос, от доста години ги има и до сега никое лечение не е дало резултат.

# 8 924
Доктор Лукова, която предлагаш Камил, принципно в коя болница дава прегледи? И може ли линк към онлайн консултациите?
Напиши в Гугъл д-р Марияна Лукова, излиза линк към консултациите ѝ в Healee.
Преди работеше в Кожния диспансер.

Едит: https://www.google.bg/url?sa=t&source=web&rct=j&url= … fbXkg0X8tQ-N1qAMz

Общи условия

Активация на акаунт