Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 903
  • 13 798
  •   5
Отговори
# 9 135
Препоръчайте ми ендокринолог, моля.

Д-р Цвета Каменарова-изключително любезна,приветлива,изслуша подробно всичките ми оплаквания.Назначи ми изследванията,обясни ми всичко подробно след това.Изненада ме приятно това,че се интерсува от Б12 и вит.Д Simple Smile

# 9 136
Моля за отзиви за Хирургичното отделение на Еврохоспитал!
Предварително благодаря!
Много добри. Майка ми я оперира д-р Атанасов.
за операция на колянна става ли?
Въпросът беше за хирургично отделение, не за ортопедията. Беше с перитонит, след перфорация на апендицит.

# 9 137
Знаете ли доц. Боян Владимиров - лицево-челюстен хирург дали работи с НЗОК в Пълмед?

# 9 138
Здравейте, сигурно много пъти е обсъждано, но не открих каквото търся.
Интересувам се от добър гинеколог - жена, по възможност да работи със ЗК. Интересувам се като цени също как е. Трябва ми за преглед и предписване на противозачатъчни. Благодаря предварително!

# 9 139
Гинка Стоянова, ДКЦ 1.
Много внимателна и отзивчива за рутинни прегледи и изследвания.

# 9 140
Здравейте,коя лаборатория ще ми препоръчате  за изследване на  глутенова непоносимост,става въпрос за дете?

# 9 141
Здравейте мили хора! Препоръчайте ми добър уролог-хирург. Става въпрос за проблем с уретрата и задържане на урина , при моя близка.
В София и поискаха 4000 лв. за операция на уретрата, като бяха и казали ,че проблема със задържането на урина немогат да го решат с нея. Преди да се реши на тази операция иска да чуе второ, ако трябва и трето мнение.
Благодаря на отзовалите се!

# 9 142
Като не могат да решат проблема защо ще я оперират?

# 9 143
Пепи аз ти препоръчвам болница Медлайн. На мен в София не успяха да ми сложат стенд на бъбрека в Медлайн д-р Щерев успя. Той сега специализира извън Бг, но д-р Матеев е също много добър избор.

# 9 144
Като не могат да решат проблема защо ще я оперират?
Именно!!! Да и приберат парите най- вече. Казали и са,че уретрата ще я оправят и с нея няма да има проблем, но задържането в пикочния мехур не можели....много съмнителна работа. За това иска да чуе второ мнение поне.

@Теди , благодаря много за насоката!

# 9 145
Здравейте мили хора! Препоръчайте ми добър уролог-хирург. Става въпрос за проблем с уретрата и задържане на урина , при моя близка.
В София и поискаха 4000 лв. за операция на уретрата, като бяха и казали ,че проблема със задържането на урина немогат да го решат с нея. Преди да се реши на тази операция иска да чуе второ, ако трябва и трето мнение.
Благодаря на отзовалите се!
Проф. д-р Димитър Шишков, завеждащ урологията в Окръжна. Направи чудеса с майката на моя близка. Имаше доплащане за консумативи, но поне знаеше какво и как прави. Мисля, че в София този път са се опитали да ви пуснат по нанадолнището.

# 9 146
Момичета, имате ли мнение за д-р Николова (гинеколог) Медикус Тракия.

# 9 147
може ли препоръка на очен лекар , който работи с направление
похвалиха ми маринов от фи хилт, но все не мога да се вредя да си запиша час

# 9 148
Луксор работят също с направления.

# 9 149
  • Пловдив
Д-р Мая Минева.
Кабинета е в Селена.
За час - през superdoc.

Общи условия

Активация на акаунт