Бял списък за гр. Пловдив

• 2 858 411
  • 13 797
  •   7
Отговори
# 9 150
Луксор работят също с направления.
Благодаря
А някой конкретен лекар?

# 9 151
Здравейте на всички.Препоръчайте ми добър гинеколог да разбира от тромбофилия и проследяване на бременност.Благодаря ви

# 9 152
Луксор работят също с направления.
Благодаря
А някой конкретен лекар?

Майка ми е при Томова, дъщеря ми водех при Шишкова, аз ходя при Димитрова, но тя е и в ДКЦ 1.

# 9 153
Бих препоръчала д-р Минева.

# 9 154
Здравейте, преди дни тук ми препоръчахте двама уролози работещи със спермограма. Но за съжаление и двамата, както и доста други работят само до обяд. Моля за още препоръки за такива специалисти, работещи между 15 и 18 часа. Благодаря.

# 9 155
Кой е най-добрия кардиолог в Пловдив, занимаващ се със запушени  артерии? Благодаря!

# 9 156
# 9 157
Здравейте, за жалост никъде не намерих информация за дерматолог, който разбира от проблеми на косара ( косопад) . Ще питам отново с надежда, че някой ще има имформация. Приемам и препоръки за други населени места( ако има такива).

# 9 158
  • Пловдив
може ли препоръка на очен лекар , който работи с направление
похвалиха ми маринов от фи хилт, но все не мога да се вредя да си запиша час

The invisible, +1 за д-р Маринов. Трябваше ни офталмолог за дъщеря ми малко след раждането (беше на около 4-5 месеца) и ЛЛ ни насочи към него. И тогава нямаше часове, но пратих смс и ми върна съобщение с час, но трябваше да отидем в Хирургиите. Бяхме много доволни, понеже беше страшно внимателен с малката и ни обясни подробно проблема.
Иначе ММ и дядо ми са доволни от Петя Аврамова. ММ си следи големия диоптър и винаги като е сменял очила/ контактни лещи, всичко е било точно. Дядо ми пък имаше при нея операция за смяна на лещата на едното око и си вижда супер вече доста години, да чукна на дърво. 😀

# 9 159
И аз чувам все добри отзиви за д.р Маринов,мисля при него да запазя час.

# 9 160
Записах час за Маринов за 1 март.

# 9 161
Др Васил Маринов е невероятен професионалист и ЧОВЕК! Уникален е като подход към децата, а те наистина започват да го обичат след 2-3 посещения.

# 9 162
  • Пловдив
Навремето водих сина ми...не останах с уау впечатление. Не е по-различен от другите...поне за мен.
Може и да е израстнал...незнам.

# 9 163
  • Пловдив
Мнения за д-р Стаматов, ортопед?

# 9 164
Водихме детето при него,направи ми добро впечатление и бих отишла пак при него,дори мисля да запазя час и за себе си,обясняваше подробно,сестрата също беше много мила и каза да донесем направление за да не се налага да плащаме прегледа,единственото което мога да отбележа като минус е трудното запазване на час.

Общи условия

Активация на акаунт