Бял списък за гр. Пловдив

• 2 790 332
  • 13 492
  •   10
Отговори
# 9 735
Здравейте, препоръчате ми пулмолог за дете.

# 9 736
  • Пловдив
Здравейте, препоръчате ми пулмолог за дете.

Мирослава Червенкова е Кючук Париж. Много е добра, внимателна с децата и изписва щадящи лекарства, изчаква с АБ ако не е необходимо.

Също Миленков, той не е пулмолог, но е много добър диагностик. Противоположност на Червенкова е, изписва агресивни лекарства, но пък вършат работа. Дъщеря ми (2г 8м) направи 3 ларингита за последната половин година и се влачи със седмици с тях със щадящи лечения. Щом отидем при Миленков, за 3-4 дни оздравява.

# 9 737
  • Пловдив
И от мен глас за др Червенкова.

# 9 738
Д-р Пердикацева.

# 9 739
Здравейте! Препоръчаха ми невролози Бързински. Наистина ли са много добри? Към кой от двамата да се насоча?

# 9 740
  • Близко съм
Здравейте , знам че въпросът ми не е за тук, но не намирам подходящата тем. Въпросът ми е следния АГ праща и моя приятел на изследвания едното в микробилогоя на спермата, която вкъщи ще си вземем, другото е уретрален секрет за хламидии и прочие. Насочили сме се към д-р Димитър Николов, утре ще звънна , но самия той извършва ли такъв секрет и какво представлява? Моя партньор нещо специфично трябва ли да направи преду това, за да сме подготвени и да не губим време.
Благодаря Ви.

# 9 741
Здравейте, интервсува ме мнение за добър Дерматохирург или специалист Хирург или Онкодерматолог  в Пловдив. От 5,6 години на главата на тилната част имам образувание, което ми казаха че било липом , но искам мнение от специалист и човек който е запознат със образуванието и пречахвамето му, понеже е точно на тила където свършва врата и започва окосмената част ,посредата в меката тъкан и ме притеснява локацията му. Притеснява ме доста това нещо понеже в нета чета за пробелама и има доста стресираща информация.

# 9 742
  • Пловдив
Здравейте! Препоръчаха ми невролози Бързински. Наистина ли са много добри? Към кой от двамата да се насоча?

Аз съм посещавала др. Бързинска и съм много доволна от нея. Не претупва прегледа, внимателна е , не изписва лекараства на кило. Преглежда и с доплер.

# 9 743
И невролози ли преглеждат с доплер?

# 9 744
Близък човек има същото "топче" отзад на врата, горе-долу от 5-6 години, но може и да са повече. Не живее в България обаче. Засега лекарите са му казали, ако не му създава проблеми, че няма нужда за се оперира...

# 9 745
На мен малко ми създава проблем  понеже като си движа врата на зад и малко опира което ми казаха че уж е нормално защото все пак го има, но търся адекватно мнене отспециалист и исках мнение за доктор насоче в тази област да ме посъветва и обясни каккво може да се направи и наложащото
Ли е , не ми дава мира мисълта за това

Цитат на: dolce miele
link=topic=379850.msg44164334#msg44164334 date=1642622679
Близък човек има същото "топче" отзад на врата, горе-долу от 5-6 години, но може и да са повече. Не живее в България обаче. Засега лекарите са му казали, ако не му създава проблеми, че няма нужда за се оперира...

# 9 746
Разбирам, още повече, че е на специфично място и наистина в Интернет пише какво ли не. Ще ми е интересно да споделите, ако успеете да посетите подходящ специалист, какво е мнението му. И на моя близък не вярвам точно "да не му създава проблеми", в смисъл, не може да спи по гръб, вероятно го усеща и т. н. ...но, доколкото знам, няма болка в тази област. Не знам дали не притиска нерви и дали не се отразява реално като болка или проблем в друга част на тялото...

# 9 747
Търся мнение з специалист в пловдив някой да даде насока

# 9 748
Търся мнение з специалист в пловдив някой да даде насока
Какъв специалист?

# 9 749
Дерматохирург , хирург или онкохирург относно премахване и консултация  мастно образувание на тила на главата. Накой ако може да препоръча

Последна редакция: чт, 20 яну 2022, 09:55 от Dani_bg

Общи условия

Активация на акаунт