Бял списък за гр. Пловдив

• 2 809 862
  • 13 605
  •   4
Отговори
# 180
  • Plovdiv
Искам да изразя най- искрените си благодарности на доктор Паскалева. Благодарение на нея износих и родих едно здраво и красиво бебче.Благодаря.

# 181
искам да споделя,че ако на някой му трябва кожен лекар може да се довери на доктор НУХОВ.работи в кожния и е изпитан вече няколко пъти от мен и мой близки.

# 182
Момичета, препоръчайте ми добър стоматолог, работещ с касата.  Rolling Eyes

# 183
  • Пловдив

Д-р Захманов, кабинета му е в ЖР Тракия.

# 184

Тъй като аз имам панически страх към заболекари е жалателно да е доста внимателен човекът.
Последния път бях при една идиотка, която 100 хиляди пъти помолих да спре за малко, че не издържам вече, а тя идиотката почна да ми вика глезла, лигла и т.н. След като приключи е направих на пух и прах.  Twisted Evil

# 185
Здравейте,момичета Simple SmileИнтересува ме някаква информация, мнение ,координати на д-р Кондов.Работи ли със здравната каса newsm78 Благодаря много!

# 186
  • Пловдив

Тъй като аз имам панически страх към заболекари е жалателно да е доста внимателен човекът.
Последния път бях при една идиотка, която 100 хиляди пъти помолих да спре за малко, че не издържам вече, а тя идиотката почна да ми вика глезла, лигла и т.н. След като приключи е направих на пух и прах.  Twisted Evil[/b]

Джей и аз съм същата ,  умирам от страх.Но човека е внимателен и  винаги спира ,щом усети че ме боли- ще останеш доволна . Апаратурата е модерна, кабинета блести от чистота и доктора напълно заслужава многото дипломи,които има.Ако искаш може да ти дам  координати

# 187
Ако искаш може да ти дам  координати
Ще съм ти много благодарна.   Hug Heart Eyes

# 188
  • Пловдив
Ще съм ти много благодарна.   Hug Heart Eyes
[/quote]

Работното време е всеки ден от 9-12 и от 15-18 часа .Телефона е 28-54-96, 0887995631
ЖР"Тракия:, бл.41, вх Б, ет 1(намира се близо до пощата )

# 189

Последния път бях при една идиотка, която 100 хиляди пъти помолих да спре за малко, че не издържам вече, а тя идиотката почна да ми вика глезла, лигла и т.н. След като приключи е направих на пух и прах.  Twisted Evil

Мога да препоръчам д-р Мърхов, много внимателен и добър стоматолог. Кабинетът му е в една пресечка на ул. "Иван Вазов",а точният адрес е УЛ.ЕКЗАРХ ЙОСИФ №14,ЕТ.3
ТЕЛЕФОН: 662796

# 190
Здравейте,момичета Simple SmileИнтересува ме някаква информация, мнение ,координати на д-р Кондов.Работи ли със здравната каса newsm78 Благодаря много!
Работи в Хирургиите на Пещерско шосе, но дали има частен кабинет не зная  Rolling Eyes

# 191
  • о`майна лунна нощ е
С две ръце препоръчвам д-р Мирчев - АГ Окръжна болница Пловдив.

# 192
Много съм доволна от д-р Магдален Матев-АГ в клиника Селена.

# 193
Момичета,препоръчайте ми добър детски ортопед(без значение дали работи със ЗК)(синът ми ходи на пръсти и от 1м.постоянно пада,за 1ч.пада около 10пъти,педиатърката ни изрази  съмнение за ДЦП и каза спешна консултация при ортопед.)Имам записан час за д-р Янакиев,но чак за края на м.август,а до тогава притеснението ми расте.

# 194
  • о`майна лунна нощ е
д-р Панчев /дано не греша името/.
Работи в поликлиниката на Събота пазара. Мненията за него са, че е ужасно груб като човек, но добър специалист.

д-р Хазбун - частен прием. Кабинетът му е близо до Военна болница. Виждала съм табели на една от кооперациите на бул. "Хр. Ботев"

Общи условия

Активация на акаунт