Бял списък за гр. Пловдив

• 2 941 945
  • 14 158
  •   4
Отговори
# 2 010
  • Пловдив
Doni M,ендокринолог ми трябва за преглед на щитовидната жлеза.Имам съмнения,че не функционира правилно,най-вече го забелязвам от това,че не мога да отслабна.Свалям кг и след като спра дадено ограничение или диета и след 1-2 седмици каквото съм свалила съм си го качила пак.

Препоръчвам доц Орбецова, нейна пациентка съм от 4 години и  благодарение на на нея имам няколко адекватни диагнози , успешно лечение , едно дете  и добре контролирани заболявания.

Питам пак за детски хирург за опериране на херния от детското отделение ВМИ , всяко мнение ще ми е полезно 

# 2 011
Пак аз  Blush а да ми дадете адрес в Пловдив на Геника,погледнах в сайта,ама нямаше в Пловдив кординати newsm78 и мога ли да отида без направление и доброволно да искам да дам кръв за изследване? newsm78

# 2 012
  • Пловдив
А може ли да ми кажете за д-р Румяна Христова(Патрикова) АГ дали е добър лекар,защото смятам при нея да ида на гинекологичен преглед?!

# 2 013
Пак аз  Blush а да ми дадете адрес в Пловдив на Геника,погледнах в сайта,ама нямаше в Пловдив кординати newsm78 и мога ли да отида без направление и доброволно да искам да дам кръв за изследване? newsm78
Приемната на Геника е в Гранда, на 4 ет., входът е отстрани откъм булеварда (после те си ги пращат в София). Разбира се, че може без направление, но не знам дали ще ти вземат кръв - аз знам, че се работи с цервикален секрет(или беше вагинален  Thinking, но д-ра, който ти взема секрета знае какъв точно секрет да вземе).

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 22:26 от campanula

# 2 014
Aнели,дъщеря ми я оперира от херния Мошеков след препоръка.Всичко мина нормално,благодарна съм на човека.

# 2 015
Момичета може ли да ми препоръчате гинеколог. Проблемът ми е че наскоро загубих бебчето си и искам да опитам отново, но вече съм с едно секцио и ми казаха че ако не чакам две години не може нормално раждане, а пак секцио и другия ми проблем, че имам и тромбофилия и при евентуална бременност ще бъда на фраксипарин ако може да ми препоръчате някой, който и да е наясно с тромбофилията. Също така ме интересува кои болници в Пловдив са с добри условия за раждане и с необходимото оборудване и екип за спешни случаи, защото моето бебче се роди в клинична смърт и не бих рискувала да отида някъде, където нямат необходимото оборудване и екип за бързо реагиране.

# 2 016
Пак аз  Blush а да ми дадете адрес в Пловдив на Геника,погледнах в сайта,ама нямаше в Пловдив кординати newsm78 и мога ли да отида без направление и доброволно да искам да дам кръв за изследване? newsm78
Приемната на Геника е в Гранда, на 4 ет., входът е отстрани откъм булеварда (после те си ги пращат в София). Разбира се, че може без направление, но не знам дали ще ти вземат кръв - аз знам, че се работи с цервикален секрет(или беше вагинален  Thinking, но д-ра, който ти взема секрета знае какъв точно секрет да вземе).

Благодаря ти!

# 2 017
  • о`майна лунна нощ е
plkaa
Единственото, което мога да дам като препоръка за техника, са ВМИ /на Пещерско шосе/ и Окръжна болница. Там са подготвени в това отношение. Но за лекар не смея да давам мнение. Нека някое майче с проблемна бременност се изкаже.

# 2 018
  • Fort Worth, TX
plkaa
Единственото, което мога да дам като препоръка за техника, са ВМИ /на Пещерско шосе/ и Окръжна болница. Там са подготвени в това отношение. Но за лекар не смея да давам мнение. Нека някое майче с проблемна бременност се изкаже.
Подкрепям, като мисля, че Окръжна е най-добре.

# 2 019
  • София / Пловдив
.... Също така ме интересува кои болници в Пловдив са с добри условия за раждане и с необходимото оборудване и екип за спешни случаи, защото моето бебче се роди в клинична смърт и не бих рискувала да отида някъде, където нямат необходимото оборудване и екип за бързо реагиране.

И аз препоръчвам Окръжна  Peace Там изключително подготвен за такива ситуации е д-р Пелев, завеждащ АГ - отеделението. Извън болницата обаче не работи по каса, само на частен прием.

# 2 020
  • Пловдив
plkaa, за тромбофилията категорично д-р Даскалов. Но вече за раждане и аз незнам. В същата дилема съм общо взето. Бих искала да раждам при него, но пък той изражда само в Селена. Неонатологията на Селена уж ще я пускат края на декември.

За д-р Пелев на мен ми каза, че това с инжекциите било глупост и съм нямала нужда от тях. Така, че доста си промених мнението за него - да дойде той да ми преживее аборта пък после да казва кое е глупост и кое не.  Naughty При мен 4 от общо 5 показателя са с генни мутация. Мнението на генетиците от ВМИ, проф. Кременски (генетик) от НГЛ - София, доц. Конова (имунолог), д-р Даскалов АГ и д-р Заимов АГ съвпадаше, че инжекциите са повече от задължителни.

Та по тая причина аз пък бих се радвала наистина да чуя имена на лекари, които израждат жени на такава терапия, но да не е Пелев. Защото едно е докторът да има опит с такава рискова бременност, друго е на теб да се учи. И ако може да не взима пари на ръка. Ако се плаща нещо нека е на каса.

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 11:34 от Doni M

# 2 021
Здравейте, дами извинявам се че пиша в темата но ми трябват координати на д-р Христина Кръшкова-гинеколог, телефон ако е възможно? Благодаря предварително. bouquet

# 2 022
# 2 023
Благодаря много момичета. А колкото до тромбофилията Doni M разбирам те напълно толкова много съм ходила по доктори през бременноста никой не искаше да се ангажира с тромбофилята от София ми казваха, че гинеколага трябва да ми назначи лечението гинеколозите прехвърляха на Софиянци от Плевен казваха млада си здрава си няма нужда да идваш всеки месец гинеколожкат ми казаваше аз не знам каквото кажат в Плевен в Стара Загора казваха че нямам нужда от инжекциите защото бебето било добре голямо на килограми изследванията ми добри плацентата идеална водите бистри убедиха ме да ги спра в 8 месец и накрая като извадиха по спещност бебчо се оказа 4е килограмите му са 2450 че плацентата е лоша и плода е страдал и че водите ми са кални не можех да повярвам че 9 месеца включително и деня преди термина ми всичко беше идеално на седмица два пъти бях на прегледи и от 3-ма доктори никой не разбра за тези неща всички казваха само хубави неща а накрая се оказа че детето ми се е мъчило в мен без никой да разбере, затова сега ми е много трудно да избера  доктор и да му се доверя. И въпреки всичките тези неща аз не загубих сина си заради някое от изброените а просто защото цял ден преди термина бях в болницата и никой не повярва на болките ми и не разбраха, че се е пукнал мехура и бебето се дави загубих го не заради тромбофилята а заради лекарите, които бяха по заети да ми се пресмиват че ме боли вместо да проверят какво става и след два дена в болницата 4 часа в предродилна с контракции на 3 минути ми се каза абе от както си в предродилна нещо кафяво тече от теб май нещо става. Извинявам се че ви занимавам, но още не мога да се премиря че загубих здраво дете заради шарлатани.

# 2 024
  • Sunshine state
plkaa ,Дони те е посъветвала правилно.При проблемна бременност горещо ти препоръчвам д-р Даскалов.Имам много познати и приятелки,които имат деца благодарение на него.Сред тях има и такива,загубили бебчетата си при предишни бременности и такива с репродуктивни проблеми. Hug

Общи условия

Активация на акаунт