Бял списък за гр. Пловдив

• 2 942 007
  • 14 158
  •   3
Отговори
# 2 040
Става въпрос за Тодор Стаменов, да не става объркване, в Пловдив. В интернет намирам няколко негови контакта, но никой от тях не е в ДКЦ в Кичука  newsm78

Този, когото аз познавам работи там, освен това и в АГ отделението на Пещерско. Първото му име сега не мога да се сетя.  Thinking Все пак не едно магаре се казва Марко.

Продължавам да търся добър кардиолог! Peace

# 2 041

Аз ходя и съм доволна от д-р Опинчева,работи във военна болница, МЦ "Св.Врач"

# 2 042
  • Пловдив
А може ли да ми кажете за д-р Румяна Христова(Патрикова) АГ дали е добър лекар,защото смятам при нея да ида на гинекологичен преглед?!
Аз пак да ви помоля и на мен да обърнете внимание,че не ми отговорихте.

# 2 043
  • Пловдив
Аз лично един път съм била на профилактичен преглед с направление при Р. Христова. Не мога да кажа, че съм доволна, нито и че съм недоволна. Прегледът продължи около 7-8 минути, през цялото време бързаше и създаваше едно напрежение. Това не ми хареса и повече не бих повторила при нея. Ако е за обикновен проф. преглед ок, но за някакви проблеми не ми вдъхва доверие.

# 2 044
А може ли да ми кажете за д-р Румяна Христова(Патрикова) АГ дали е добър лекар,защото смятам при нея да ида на гинекологичен преглед?!
Аз ходя само при нея. Доволна съм, работи със ЗК. Мн е чисто в кабинета ѝ, това е нещо, на което аз лично мн държа. Мн мила и внимателна, отговаря на всички мои въпроси, а те, вярвай ми, са много (любознателна съм Blush).

# 2 045

Д-р Людмила Владимирова       0888 65 11 95
От Кардиологична клиника на ВМИ.Не работи с касата, ако има значение.

# 2 046

Д-р Людмила Владимирова       0888 65 11 95
От Кардиологична клиника на ВМИ.Не работи с касата, ако има значение.
д-р Димо Василев -кардиолог.Бул. В.Априлов до ресторант Копчето.

# 2 047
Имате ли впечатления от д-р Иванка Пейчинова - гинеколог - работи в МЦ Аврора и в Селена? Никъде не намерих отзиви за нея.

# 2 048
  • Точно където трябва
Някой да има тел. на д-р Никола Белчев?

# 2 049
  • Пловдив
0885613022
Иначе приема в МЦ "Аврора" (между двете колела на Панаира), имат сайт, можеш да запишеш час на регистратурата. Peace

# 2 050
  • до Пловдив
моля за мнението ви за д-р гергана мавродиева стоматолог
интересувам се за мнението ви за нея работи ли с деца
или ако може да ми препоръчате добър детски стоматолог

# 2 051
  • Пловдив
Момичета,дайте препоръка за уролог/имам проблеми с бъбреците/,ако може да работи по касата.
Мерси  Peace

# 2 052
  • Точно където трябва
0885613022
Иначе приема в МЦ "Аврора" (между двете колела на Панаира), имат сайт, можеш да запишеш час на регистратурата. Peace
Много, много, много ти благодаря!  Hug

# 2 053
  • Точно където трябва
За нея съм чувала мноооого положителни мения и си я бях избрала да следи бременността ми, но тя категорично каза, че всички часове са и заети и просто не може да поеме повече.

# 2 054
  • до едно тепе
tandonova79 за бъбреците не ти ли трябва нефролог newsm78
За нефролог д-р Николов от МЦ Хипократ-час се записва на регистратурата Peace

Общи условия

Активация на акаунт