Бял списък за гр. Пловдив

• 2 861 730
  • 13 814
  •   1
Отговори
# 2 265
Здравейте, моля препоръчайте ми гинеколог, занимаващ се с проблемите на ранната менопауза. Ако може, да работи със здравната каса. Благодаря ви!

# 2 266
Отзиви за Д-р Бакалова, АГ, но за гинекологията как е, не за акушерството?!?!?!?

# 2 267
Здравейте! Може ли някой да ми каже нещо за д-р Светослав Илиев - гинеколог в МЦ Тримонциум. Препоръчаха ми него и Д-р Троянчев в същия център. Посъветвайте ме при кого да отида за- гинекологичен преглед, не за бременност.

# 2 268
  • Пловдив
Бу, може да махнеш от списъка

д-р Вили Муратев АГ
АГ Първа поликлиника
/понеделник пазар/
договор със ЗК
 628071

Тия дни ходих до поликлиниката и видях, че е починал Sad

# 2 269
Здравейте момичета, ще помоля за добър унг, дъщеря ми е на 3г.  Hug

# 2 270
Д-р Лилия Милинич!

# 2 271
  • Пловдив
Д-р Лилия Милинич!
Подкрепям напълно! Peace

# 2 272
Момичета, имам спешно питане за ортопед в Пловдив - моя близка е с тежка гонартроза, окепазили са я в една провинциална болница, трябва да намеря лекар, когото да посети тук. Ако имате впечатления за ортопед, който да е добър точно в тази сфера, споделете, моля ви Hug

Някой по-назад питаше за гинеколог, занимаващ се с ранна менопауза. Препоръчвам д-р Теодор Мерджанов, но ако става въпрос за справяне с проблема, с цел забременяване - в града няма специалист гинеколог, който може да помогне...

# 2 273
Някой по-назад питаше за гинеколог, занимаващ се с ранна менопауза. Препоръчвам д-р Теодор Мерджанов, но ако става въпрос за справяне с проблема, с цел забременяване - в града няма специалист гинеколог, който може да помогне...
Благодаря! Тая работа със забременяването вече я свърших  Laughing

# 2 274
Момичета, имам спешно питане за ортопед в Пловдив - моя близка е с тежка гонартроза, окепазили са я в една провинциална болница, трябва да намеря лекар, когото да посети тук. Ако имате впечатления за ортопед, който да е добър точно в тази сфера, споделете, моля ви Hug
.......

Д-р Крум Симидчиев - МЦ "Тримонциум" Peace

# 2 275
.......

Д-р Крум Симидчиев - МЦ "Тримонциум" Peace

За него аз също получих референции от приятели, които е оперирал. Добър е.

# 2 276
Ортопед препоръчвам Шидеров от Пълмед.На два пъти се справи блестящо първо с крака и после с ръката на немирния ми син.

# 2 277
  • Пловдив
Лилия Милинич наистина е много добра,но се подгответе за дълго чакане! Hug

# 2 278
  • Пловдив
Момичета,да похваля или по-скоро да Благодаря на д-р Еленски  bouquet За сефте доктор да Не ми вземе пари за преглед на детето Shocked Просто не вярваш на ушите си!Не вярвам тези Хора като него да са много,а Трябва!!!

# 2 279
Благодаря ви за помощта, момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт