Бял списък за гр. Пловдив

• 2 859 048
  • 13 798
  •   5
Отговори
# 2 340
  • Пловдив
Здравейте.

Някой може ли да препоръча съдов хирург (или ангиолог - не зная дали обозначава същите специалисти) в Пловдив.

Предполагам, че такъв специалист трябва да потърся. Имам наченки на разширени вени отдавна. От седмица имам и болки в краката. Не зная за какъв специалист да търся направление.

Доволна останах от др. Яне Захариев. Ходих на преглед в Димед при мего :http://www.dimed.org/spec.htm
По спомен от преди 2 години в Димед преглеждаше вторник и четвъртък, но най-добре да се обадиш и питаш за актуално инфо.
п.с. Направлението ми важеше и за доплеровия преглед.

# 2 341
  • Sunshine state
Момичета,търся си личен лекар.Първоначално се ориентирах към личната лекарка на дъщеря ми,но се оказа,че е много заета жената и не може да поема повече пациенти,не желая да ме претупват.
Моля,препоръчайте ми някой,защото съвсем скоро ми се налага да си направя някои изследвания,а все още съм на никъде. Sad
Няма значение района,важното е да е съвестен и да не е специалист/ка по всичко.
Благодаря ви предварително.    bouquet

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 11:55 от Pupitka

# 2 342
Момичета,търся си личен лекар.Първоначално се ориентирах към личната лекарка на дъщеря ми,но се оказа,че е много заета жената и не може да поема повече пациенти,не желая да ме претупват.
Моля,препоръчайте ми някой,защото съвсем скоро ми се налага да си направя някои изследвания,а все още съм на никъде. Sad
Личен лекар май можеше да се сменя само януари и юни  newsm78

# 2 343
Moмичета,препоръчайте ми хирург,който да работи в отделението по пластична хирургия на пещерско шосе.И най -вече да се занимава с лица LaughingЗащото трябва да  се премахне  невус от лицето ми.
Бях на консултация в кожния диспансер,оттам ме пратиха при д-р Шипков от това отделение.Но днес разбрах,че от доста време не е в страната.За други добри в тази област нямам никаква информация.Благодаря на всеки ,който се отзове.  bouquet

# 2 344
Личен лекар май можеше да се сменя само януари и юни  newsm78
spam2 Сменя се през декември и юни.

# 2 345
Личен лекар може да се сменява само декември и юни.

# 2 346
  • Sunshine state
Това го знам,но бих искала да ми препоръчате някой. Praynig

# 2 347
Д р Златка Кумчева- кабинета и  е до бившите Хали на Кичук Париж. На ул. Димитър Талев в в близост до автогара Родопи. Много съм доволна. Отзивчива е и си разбира от работата.

# 2 348
Moмичета,препоръчайте ми хирург,който да работи в отделението по пластична хирургия на пещерско шосе.И най -вече да се занимава с лица LaughingЗащото трябва да  се премахне  невус от лицето ми.
Бях на консултация в кожния диспансер,оттам ме пратиха при д-р Шипков от това отделение.Но днес разбрах,че от доста време не е в страната.За други добри в тази област нямам никаква информация.Благодаря на всеки ,който се отзове.  bouquet
Препоръчвам ти Д р Желев! Работи точно там, а частни прегледи и операции прави в Медикус алфа/до градската градина/.

# 2 349
Аз също препоръчвам д-р Господин Желев. Премахвал е мастно топченце от лицето ми в Медикус Алфа, страшно съм доволна от него. Добър специалист и много симпатичен и приятен човек.  Peace

# 2 350
Момичета, може ли малко помощ - разбрах, че д-р Петров, УНГ има опит с деца и има кабинет или работи на Байкал, не знам точно и аз, тъй като не сме от Пловдив и нямам никаква представа какво е Байкал. Много ще съм ви благодарна за всякаква информация - телефон и да ме ориентирате къде се намира, отзиви и мнения. Преди ходихме при д-р Милинч, но е в отпуска до 26, а ни се налага да отидем по-скоро. Може да ми препоръчате и друг лекар, от който сте доволни  Peace

Благодаря   bouquet

# 2 351
  • Sunshine state
Д р Златка Кумчева- кабинета и  е до бившите Хали на Кичук Париж. На ул. Димитър Талев в в близост до автогара Родопи. Много съм доволна. Отзивчива е и си разбира от работата.
Благодаря ти!   bouquet  Ще я потърся Simple Smile

# 2 352
  • В къЩи.
Бихте ли ми препоръчали клиника или добър хирург за лечение на хемороиди.  Praynig

Praynig  Thinking

# 2 353
Л-и-я, чувала съм, че операции на хемороиди се правят в хирургиите на Пещерско шосе, но нямам лични впечатления. Може би ти трябва проктолог  newsm78 Дано се включи някой по-запознат.

# 2 354
  • Карлово/ Пловдив
Бихте ли ми препоръчали клиника или добър хирург за лечение на хемороиди.  Praynig

Praynig  Thinking

Операцията на хемороиди може да се направи във всяко лечебно заведение за болнична помощ сключило договор по клинична пътека - безплатно или на платен прием от пациента.
Като добър специалист в Пловдив - препоръчвам д-р Антон Тодоров - Медицински Център Фама - Ул.Кавала 20 - 7 етаж мисля и 1-ва хирургична клиника на Умбал Св.Георги - там е и сектора по колопроктология на Умбала.
Но както казах подобна операция може да направите в всяко лечебно заведение с хирургично отделение сключило договор с касата или на платен прием.

Общи условия

Активация на акаунт